Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    Ojoj, gissa om jag har en överlycklig son! När larmet gick så ångade vi ner till vägen för att titta på brandbilen. Bara det fick honom att lyfta!! Men sen så vinkade ALLA brandmän till honom (och mig, för jag blev som en liten fnissig flicka...) och han flöööööög hem! Hans dag är gjord!!! Pussa alla era brandmän från oss. Vad var det som hände nudå?

  • maria8109

    Anna - hörde att din gubbe varit här och hämtat "the stuff". Jag drog iväg med barnen till Playa del mormor&morfar. Deras baksida med pool slår vilken sandstrand som helst. Myyyys, ska dit i morgon och leka eftersom Daniel jobbar och jag ORKAR inte vara själv med dessa små monster!

    Fan, hände världens vidrigaste grej hos dom. Precis innan jag kom hade mamma blivit getingstucken, sen en timme senare blev hon det igen. SEN efter typ 10 minuter så svullna hela hennes ansikte upp, ögonen svullna igen, klåda i händerna och utslag i armhålorna och ryggen! Jordens reaktion, hon har aldrig reagerat så förut. Men när vi åkte så började hon må bättre men såg lika hemsk ut. Stackars min lilla söta mamma, jag ville bara gråta!!!

  • maria8109

    Jorå, antihistamintabletter ska inhandlas idag! Vi ringde till rådgivningen men så länge hon inte hade svårt att andas skulle vi avvakta.

    Va skönt att skjuts ordnades! Blev det långdraget eller? Enligt sn hade väl nyköping varit och hjälpt till också. Hemska grejer, eldningsförbud tack! Och lite algvarning på det, slemmigt värre i sjön i lördags lite bättre igår dock. Östersjön ser ut som en enda stor ärtsoppa! Bläääääääk!

    Blir det medelhavsvärem idag tro? Lite svalare känns det allt!

  • maria8109

    Idag var vi på Kolmården. Fan så hett det var, helt vindstilla, närmre 30 grader. Inte så skoj att gå alla dessa backar då... Men fan så kul det är. Jag håller faktiskt med Linus och säger att kamelerna var roligast. Dom är så fula men så jäkla fräna! Anton gillade aporna bäst. Och pappan, ja han gillade allt som låg i skuggan... Känns som man missade en hel del, bara för att det var så varmt, man orkade inte stå och titta på nåt mer än 15 sekunder. Det får bli en tripp till, efter semestrarna, för fy tusan va folk det var!!!!

    Glädjebesked: Regn till helgen!!! Tjooooohoooo!!!!

  • maria8109

    Nämen Jenny! Så jävligt! Hoppas nåt av det kommer tilltätta. Min plånbok (eller ja hela väskan) blev stulen på krogen för en herrans massa år sedan. Jag spärrade allt men sen några dagar senare så hittades plånkan i en papperskorg, körkort och kort var kvar!!!!! Hade typ en hundring i kontanter det var ju såklart borta, men det var ju bara en struntsumma! Körkortet var ju värt mer... Håller tummarna för er. Och åk inte tillbaka dit

  • maria8109

    Fan va jag är ARG! Min piss-chef har inte gett oss nån lön! Näää, har man semester behöver man tydligen inte tänka på sånt! Jävla idiot! Har gått och väntat hela dagen, tänkt typ att dom kommer väl snart, banken krånglar... men har insett nu att aset är nog full på sjön och tänker inte betala ut nån lön idag! Fan... Man är ju liiiiiite beroende av pengar. Faktiskt känns det inte helt okej även om pengarna kommer i morgon... Det var ju idag dom skulle komma!

    Jag är ledsen Jenny, det här känns ju fjuttigt efter vad ni gått igenom. Var bara tvungen att spy lite galla!

  • maria8109

    Tezz - Hoppas allt gick bra på ultraljudet, det är bland det mest fantastiska jag gjort!!! Så häftigt! När är det dags nudå? Vad fick ni för datum?

    Anna - Nä du, jag såg inte dina pengar. Vet du vilket datum det var som du förde över.. Jag gick tillbaka till mitten av juli, men såg inga.

  • maria8109

    Säger som Anna, Vilken julklapp, bästa någonsin! Grattis till lilla tjejen, i förskott

    Anna, nya grannar på G, huset brevid ert är ute på hemnet nu! Håller väl tummarna än en gång för att det blir en barnfamilj!

    Trevlig helg alla!

  • maria8109

    Hehe, stadsungar Kul det lät!!! Va synd att ni inte gillade kolmården Sandra. Vi var där första gången när Linus var 1 ½, och både han och vi var stormförtjusta! Förra året var vi där i 2 dagar (bodde på vildmarkshotellet) och då var ju Anton precis 1 år, eller nästan iaf han fyllde 1 dagen efter Vi tycker att det funkat SKIIIIIITBRA! Nu när vi var där var det lite för varmt, men dom var på tip-top humör och alla 4 hade det skitbra! Ge det ett nytt försök nästa år! Fast regnet kan ni ju skippa!!!!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!