• edis

    Bästa mammorna i Vrena!

    Fy vilken vecka jag haft. Jobb, jobb,jobb och familjekvällen med dagis, kalas i fredags,lördags och barnkalas här hemma i söndags. Hur hinner man egentligen?? Så skönt att bara jobba tre dagar den här veckan.

    Jodå visst v ar det en viss Edvin som lyckades bada med kläderna på i tisdags. Såg ut som en dränkt katt. Han ska ju lyckas med allt.
    Imorgon blir han sex år min STORA kille. Vart tog tiden vägen.?

  • edis

    Ja ett stort grattis från mig också Jenny. Skönt att det är avklarat!
    Har haft en ledig dag idag. Började med att springa ett varv i spåret i morse. Blev varmt kan jag lova!
    Sen blev det Näset ett par timmar med barnen på em, till och med Isak vågade sig i efter en stund!

  • edis

    Vilket sommarväder, vem vill åka utomlands när man kan njuta av värmen här? Var ner till näset på em. Inga kändisar där då.
    Var i ända upp till rumpan. Hade jag inte haft linnet på så hade jag nog faktiskt hoppat i, så det måste vara rätt varmt för jag badar inte i första taget! Nu har vi grillat och ätit gott!
    Ha en bra nationaldag alla!!

  • edis

    Blev ingen auktion för oss idag, vi var till pappa och hälsade på.Han blev riktigt glad.
    Den där energin du hade Jenny skulle jag också vilja få lite av, har en hel källare på 90 kvadrat och rensa!! Blir trött bara jag tänker på det. Hur kommer det sig att man sparar på så mycket skit egentligen?!

  • edis

    Usch vad tråkigt Clara att inte kunna vara hemma hela familjen och njuta av erat nya hus nu när det blivit sommar. Men jag förstår att det känns tryggare att vara lite närmre sjukhuset.

    Idag är Lasse ute på en sista långrunda innan det är dags för Vätternrundan nästa helg. Urtråkigt att vara hemma själv! Och nästa helg åker han på fredan och kommer hem på söndan! Blä!

  • edis

    Lycka till Clara och hoppas allt går bra med den lilla när det är dags!!
    Jag tittade också på tummeliten igår, fast jag var på jobbet så tårarna fick jag allt hålla inne med. Så söt liten kille. Missade de sista minuterna, fick de veta om han hade nåt aneurysm i hjärnan?

    Låter verkligen som en sagolik klänning Jenny! Kommer nog böla som bara den på brölloppet. Vad vackra ni kommer bli!

    Måste bara berätta om Edvins läskiga upplevelse vid näset i söndags, han låg på sin "flytbåt" och plaskade när det helt plötsligt kom en orm simmandes. Den blev skrämd av att hamna mitt emellan Edvin och en annan liten tjej så den fick fart och ringlade rätt över Edvins ben!!! Snacka om rädd han blev!! Men han fortsatte ändå att bada sen. Tjejen som var bredvid sprang upp och slutade bada. Var som tur var bara en snok men ändå, vem vill ha en orm på sig?!

  • edis

    1 skitunge till salu här med!! Isak har inte gjort annat än SKRIKIT sen han vakna på em.
    Här var det blodbad igår kväll. Edvin satt på soffbordet och la benen om Isak och skojade att nu sitter du fast, Isak tog nåt steg framåt med följden att Edvin gled ner från bordet och slog bakhuvet i kanten. Har nog aldrig sett så mycket blod förr! Det pulserade ur huvet på honom och tog en bra stund att hejda. Och hur det kan blö så mycket ur ett 6-7 mm långt sår förstår jag inte?! Trodde först att det var jättestort.

    Idag spelade Vrena IF:s pojkar och flickor hemmamatch. Förlorade båda matcherna med Edvin var nöjd ändå.

  • edis

    Kul att höra från dig Clara. Håller alla tummar för att allt ska gå bra!

  • edis

    Ja Grattis Fia!! Och lycka till Clara!

  • edis

    Såg också Fia och Filippa i tidningen igår, de var så söta så!

    Grattis Clara! Hoppas allt gick bra och att du inte mår allför dåligt nu efteråt!

  • edis

    Är gärna också med på en tjejkväll men jag kan bara på lördan, ska ut och äta med jobbarkompisarna på fredagkvällen.

  • edis

    Kom på att jag måste skaffa barnvakt nästa lördag om jag ska kunna komma, Lasse ska ju jobba natt då. Typiskt! Får väl se om jag lyckas med det. Faan vad jag är trött på att han jobbar extra nu. Han har väl jobbat ungafär tre helger i månaden sen i mars. Ja pengar har vi ju gott om vid det här laget men vad betyder det när man aldrig ses och kan göra nåt roligt av dem?

  • edis

    Grattis Faster Sandra! Vad bra att det gick bra fast det var för tidigt! Går och hoppas att min bror ska bli pappa nån gång, jag vill också bli faster. Men det är väl bara att vänta och se.

    Har ordnat med barnvakt till lördag iallafall! Kan väl inte vara kvar jättelänge, måste orka upp på morgonen också. Men gud va kul det ska bli!!

  • edis

    Ja tack för en jättetrevlig kväll alla!! Var längesen jag hade så kul. Var väl inte lika kul imorse när Isak kom upp klockan 6. Men jag fick sova en stund på em. Edvin var på kalas och Isak sov,det var riktigt skönt!

  • edis

    Jasså är det så du jobbar när chefen inte är närvarande?! Skulle nog jag också göra om jag fick chansen, hihi!!

    Äntligen semester, sex härliga veckor!! Men det blev ett sjukt barn idag, de ringde från dagis och sa att Isak var jättehängig.
    Lyckades få Lasse att åka hem, vi har ju fasiken inga vikarier på jobbet! Får väl hoppas det går över snabbt.

  • edis

    Ett stort grattis Ella!!
    Idag har vi varit på Kolmården. Isak blev jätterädd när vi tittade på Bamse, Lille Skutt och Skalman i Bamseland. Han tycker inte om utklädda människor. Sen var Edvin på simskola i badhuset. Han har blivit så duktig. Har gått på simskola först här nere vid näset och sen på badhuset, fjärde veckan nu, och idag lyckades han simma nästan 25 meter utan nån hjälp!! Är riktigt stolt!!
    När vi kom hem så tog vi reda på våran grusgård som regnade bort igår. Gruset låg i en hög nere vid garaget så det var bara att ta fram spade och skottkärra och ösa. Skitkul göra på semestern!

  • edis

    Tror f--n min dator tagit semester den med. Tar flera minuter (känns det som iallafall) innan den byter sida! Har iallafall efter mycket om och men tittat på Elis och Filippa, så söta så! Nästan så jag blir lite bebissugen jag med, men bara nästan.

    Fick en underbar migrän idag! Åh så härligt!! Var på malmamarken med Edvin men det var bara att åka hem. Flimrade så förbaskat framför ögonen så jag såg inte alltför mycket. Snälla Edvin tog min hand och sa att han kunde hjälpa mig att gå! Gullunge!!
    Känns väl lite bättre nu.

  • edis

    Grattis Maria! Hoppas det har funkat bra utan cigaretter.
    Vi kom hem igårkväll från Öland. Varit där sen i måndags. Så typiskt att skitvädret kom just då! Men vi hade det jättebra, och framför allt så hade barnen roligt. Var en heldag på Ölands djur och nöjespark. Himmelriket för barnen. Och i år gick det bra med Isak också. Jag säger som du Sandra, en pest med en 1½ åring på djurparker. Var på zoo i Eskilstuna förra året och då sa jag aldrig mer, men vi gjorde ett försök i år igen och det har funkat jättebra. Gick jättebra på sagostigen också.

    På måndag börjar Lasse jobba igen men jag har två veckor ledigt till. Lyxade till det med sex veckors ledigt i år och det har varit SÅ skönt!

  • edis

    Mina tankar går också till Nattis med familj. Fick inte veta förrän igårkväll att det var deras hus. Så hemskt! Svårt att hitta ord. Hoppas att det går någorlunda fort för de att bygga upp huset igen. Kramar!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!