Inlägg från: clara b |Visa alla inlägg
  • clara b

    Bästa mammorna i Vrena!

    Grattis på 1-årsdagen, trådenSkrattande! Det får vi fira med tårta någon dag, hehe!

    Idag har vi svullat hela dagen...morsdags-tårta hos min mamma, 2-årskalas för Alfons, sedan morsdags-grill hemma hos Alvas farmor och farfar...oh my god, min mage spricker. Ny vecka, nya nyttiga tag!

  • clara b

    Hallå...nej men det gick inte alls som jag tänkt mig på UL:et...moderkakan ligger för fortfarande, även om den inte gjort det hade inte vag. förlossning varit aktuell för det är så tunna vävnader efter förra förlossningen ändå. Men det värsta är att jag blir inlagd den 12 juniFörvånadredan, då det är stor risk för störtblödning. Och doktorn säger att Bebis inte kommer stanna längre än fram till kanske v. 37 eller så, utan att moderkakan säkert kommer lossa innan, och då får de ta ut den på en gång. Fy f*n vad creepy, jag känner mig som en tickande bomb. Hur ska jag kunna vara ifrån AlvaGråteri flera veckor?!?

    Nåja, det är ju tryggt för Bebis, det är huvudsaken, att Bebis får må bra och komma ut vid god hälsa. Det är några få veckor av våra liv som bli uppochner, inget mer förhoppningsvis. Nu ska jag kramas med Micke och Alva en stund!

  • clara b

    Tror minsann att en och annan Edvin fick ett ofrivilligt dopp också...Flörtå, vad mysigt det var igår, underbar kväll för korvmumsning på Näset. Jag insåg på plats att jag har 2 veckor på mig att bada i sommar, sedan är det kört för min del...ojojoj, det är ju svinkallt, och jag är värsta badkrukan!

  • clara b
    AlexEmmi skrev 2008-05-28 10:24:26 följande:
    Hi hi Clara det är bara att hoppa i Du kan väl säga till så att vi andra får vara med..(se på) Ha en underbar dag i det underbara vädret! borde väl inte lägga mig i solen med min förkylning....kanske en liten stund bara....
    Kommer flyta som en tjock, huttrande kork där så ni slipper iaf livrädda mig om jag får krampFlört!

    Så, inatt blir sista natten hemma på x antal veckor. Har sjuk separationsångest från huset och Vrena, vill knappt tänka på hur det kommer kännas när jag ska åka till sjukan och Micke och Alva åka hem...fan, tänk om han kunde fatta hur jäkla beroende jag är av honom nu, jag vill att han ska var med mig hela tiden för det är enda stunden jag känner mig trygg och rofull. Då skulle han inte tycka jag var irriterande och klängig. Pucko!
  • clara b

    Jenny, vi ska bo hos mina föräldrar de två veckorna som är kvar till inläggning, så vi har närmre till sjukhuset om något skulle gå helt på tok. Idag packar och fixar jag och mamma(läs mamma, jag pekar mest)och sedan går första lasset. Micke åker med sitt eget lass efter jobbet. Pust och suck, har ätit en tårdrypande frukost i äppelträdgården, igår var det korvgrillning med alla föräldrar. Ledsamt, men självklart!

  • clara b

    Hoppas du hade en toppenlördag, Jenny, låter superkul! Var hemma med mamsen och dödstrött Alva som inte sovit middag. Vi skulle grillat, men var så trötta så det blev varma mackor och en film i stället, hehe.

    Idag pressar vi i trädgården medan Alva hälsar på farmor och farfar, Micke jobbar stackaren. Sedan blir det grill vid tre och påföljande kalas hos syrran som fyllt år. Nu har jag by the way en hyfsad färgad framsida och en kritvit baksida. Undrar hur det skulle se ut om jag snurrade jättefort, skulle det blinka då eller?Räcka ut tungan

  • clara b

    Ja just ja, fredagen är röd, oj vad glad jag blev nu. Då får vi ha Micke hemma(typ, vi bor ju på Tåå)tre dagar! Och på torsdag ska jag, Alva och min mamma åka till Örstigsnäs om det är fint väder. Då MÅSTE jag bada!!!

    Ha de skönt, Vrenas bästa mammor!

  • clara b

    Ja just  ja, det är ju det i helgen! Grattis som f*n till avslutade studier, Jenny, måste vara superskönt! Ska nog våga mig hemåt ett par timmar i Mickes sällskap, det där vill jag inte missa. Måste ju se om de blir av med möblerna vi gav till auktionen!

  • clara b
    maria8109 skrev 2008-06-04 21:05:55 följande:
    Jenny, jag tror halva vrena tänker lapa sol på näset. Alla (utom Robban då ) är väl lediga och solsugna! Det skulle vi ju kunna göra typ nån söndag eller så, träffas och sola/bada/fika/SNACKA SKIT och mysa allihopa, med barn och karlar... Eller utan karlar, nästan roligare så

    Ååååå, vad mysigt det låter...ska tvinga doktorn att ta ut Bebis så fort som möjligt så vi får vara med också, jag har sjuk hemlängtan efter en vecka. Även om det är helt toppen att vara här och hälsa på också. Jag får träffa min pappa massor, han jobbar ju alltid annars. Alva är överlycklig, hon är t.o.m. hellre hemma här än på dagis. Tänk att få vakna mellan mamma och pappa VARJE DAG och så kommer till på köpet mormor och morfar in och säger god morgon! Extas för minsta lilla fröken Bjöör!


    Idag ska vi till örstigsnäs och bada med min mor,min Lina och Alvas och min Albin, ska bli jätteskönt. hoppas det är varmt i vattnet! vilka ska på auktion och ankrace i helgen?

  • clara b

    Ja, Jenny, testa! Jag ska kolla in både och!

    Å, jag vill också vara på Näset imorgon, men det blir Örstigsnäs med hela storfamiljen: vi 3, mamma, pappa, syrran, Lizette och kanske andra syrran med två barn...ojojoj, ingen annan får plats på Örstigs då!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!