Inlägg från: Nötkaka |Visa alla inlägg
  • Nötkaka

    Nazar, Pegasos World eller Pegasos Resort/Royal???

    Vi håller på och planerar en resa. Vi har lite tankar och idéer och en av dem är en charterresa med Nazar till all inclusive hotell.

    Vilka är trevligare /bättre? Pegasos World eller Pegasos Resort/Royal?
    Kan inte bestämma mig. Pegasos World ser faktiskt mysigare ut. Sanden verkar också lite vitare dvs lite mer exotisk.

    Vad tycker ni som har varit på några av dessa ställen?
    Berätta ALLT .

    Och vilka rum valde ni på respektive hotell?

    Vi är två vuxna och en 3.5-åring som ev skall dit.

    Tacksam för all hjälp.

  • Svar på tråden Nazar, Pegasos World eller Pegasos Resort/Royal???
  • Nötkaka

    Tack för era svar. Typiskt....ni tycker lika bra om båda ställerna .
    Men jag tror att det lutar åt Pegasos Resort eftersom det finns 3  hotell till förfogande.
    Men World ser också helt fantastiskt ut.....men det är ju det där med vattnet....Det är rätt skönt när det är långgrunt för de små...

    Ohh vad svårt.

    SunnieG:
    vilket slags rum hade ni på Resorten?

  • Nötkaka

    SunnieG:
    Tack. Jag skulle vilja ha ett deluxerum eller familjerum men priserna springer iväg då.


    Men det är väl som du säger att man är rätt lite på rummet.

  • Nötkaka
    JuniMammaLKPG skrev 2008-03-21 21:14:39 följande:
    Vi ska åka till World i början av maj, längtar massor!Till er som varit: Vad innebär "handduksservice" vid poolen och stranden?
    Hur kommer det sig att ni valde World framför Pegasus Planet? Nyfiken.
    Hur gamla är dina barn/ditt barn?
  • Nötkaka

    Äsh....läste precis på ett reseforum att du inte kan välja alla tre restauranger på Pegasus Planet.Kollade sen upp det med Nazar och det står klart och tydligt att äta skall man göra på sitt egna hotell. Man kan utnyttja allt annat men inte restaurangerna. Blev lite grinig för inte sjutton går jag upp tidigt för att springa iväg till en annan pool för att reservera solstolen. Jag tror att man kommer ligga vid poolen och stranden som tillhör sitt egna hotell. Men det var restaurangerna som lockade mig lite.....HM:......

  • Nötkaka
    JuniMammaLKPG skrev 2008-03-23 20:20:33 följande:
    Nötkaka: Vi funderade länge och väl mellan World och 3-i-1-hotellen men resonerade som så att vi troligtvis kommer att vara mest på ett hotell ändå och då hade world mest att erbjuda tycker jag. De verkar bla ha det finaste poolområdet och jag är galen i att bada! Vi har bara en son, han är snart 2. Visst, han kommer inte att kunna utnyttja alla barngrejjer där men han gillar att iaktta andra barn och det finns trots allt en hel del grunda ställen i poolen, av deras hotellfilm att döma. Vad lutar det mest åt för er del nu, blir det world?
    Jag resonerar nästan på samma sätt som du.
    MEn sen så tänker jag för mycket . VI skall åka två veckor och jag fundera på om det är vannsinne att ha all inclusive i två veckor!? Samma mat i två veckor.....även om bufeerna säkert varierar lite.

    Kollade på Club Dem (Fritidsresor) och en resa dit är nästan 10000 kr billigare.....Jag blir tokig! Man kanske kommer tycka att det är skittrist att äta på hotellet varje kväll....och om vi åker till Side så kanse man vill äta där? jag vet inte. Hur tänker ni?
  • Nötkaka

    Ingår glass i All Inclusive?

  • Nötkaka

    Äsh, jag tycket att min arbetskollega sa det. Att under vissa timmar så är glassen fri (inte all glass förstås). Men jag får reda ut det där på onsdag när jag åter är på jobbet. Inte för att det är sååå viktigt men kul att veta. En resa för två veckor, i augusti kommer gå på 25 000. Tycker ni att Pegasos är värd pengarna?

  • Nötkaka

    Jag VET att jag är löjlig nu men jag såg det omtalade programmet via nätet idag (uppdrag granskning) och jag tappade faktiskt suget. Ja, jag vet ocksåatt man kan få Ehec överallt. En arbetskamrats son 2 år, fick det förra året här hemma. Han fick den lättare varianten av Ehec men fick ändå vara borta från dagis i drygt halvt år

    Det som får mig att tveka var den där chefens inställning! Han pratade om statistik, om hur liten del av alla som blev sjuka. Det som störde mig var att eftersom de nu var så "liten" del av gästera som blev sjuka så ville de ändå inte betala någon kompensation. Vad f-n rent ut sagt. Någon Good-will kan väl företaget kosta på sig! Hela hans inställning har gjort att jag inte har lust att sponsra företaget Nazar.

    Sen gjorde han något konstigt uttalande om att lite magsjuka får man räkna med i ett sånt land som turkiet . Jaha.....det får mig att tveka att besöka turkiet överhuvudtaget.

    Så just nu kollar jag faktiskt på Rhodos och Sunwing Resort. Dyrt som attan men jag blev rätt förbannad efter programmet.

  • Nötkaka

    Nu blir det nog ingen Pegasos World eftersom jag har ändrat mig och vill åka i november istället. Men visst såg det NICE ut

Svar på tråden Nazar, Pegasos World eller Pegasos Resort/Royal???