• Gute
    Shinna skrev 2008-03-17 09:07:22 följande:
    ja för stunden är barnet "dumt" om det är det du undrar över. och för stunden är människan bakom handlingen av att få urin eller skit över sig äcklig..ja det tycker jag...dess handling är äcklig
    Gah. Handlingen  är dum, inte barnet.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 12:25:43 följande:
    Söte Göte skrev 2008-03-18 12:23:14 följande: Tro mig...jag är ödmjuk men inte mot sådanna som d*g......och har du aldrig sagt något skällsord utan att mena innebörden av det? Mina vänner kan tex säga..hej din lilla slida..eller hej ditt lilla våp utan att hela jag är en slida för den sakens skull eller ett våp...kallas uttryck...tro mig..jag känner starkt för dom svaga i samhället..både när det gäller djur, barn, och människor för övrigt!!!!!
    Jag tycker det vittanr om en otäck människosyn när man betraktar en del som svaga. Det förutsätter ju att det finns de som är starka och bättre, och då har man gjort en otäck kategorisering.
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 12:27:58 följande:
    Känner folk mkt närmre än vad du tror som är uteliggare...kan inte berätta om det här förstås ...men något jag kan berätta om är alla dessa uteliggare man ibland ser när man åker utomlands...var i Spanien med min sambo och där stötte vi på en hel del uteliggare. Dom har inte lika mkt rättigheter där som här i Sverige,..inte tillgång till statsmissioner, härbärgen, vatten att tvätta sig med, rena kläder eller ens en gång mat för dagen.
    Menar du att stadsmission och liknande är en rättighet?
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 12:38:09 följande:
    Men det är ju ett fakta och dom säger ju själv att dom är dom som räknas som dom svaga i samhället. Det är fel men det är inte jag som hittat på det. Jag önskar av hela mitt hjärta..tro det eller ej..att alla fick tak över huvudet och mat för dagen....men det har vi ju detta sjuka samhället att tacka för som sätter in människor i olika fack och avgör vilka löner med mera som ska ges till dom olika samhällsgrupperna!!!!
    Jaa, och det sjuka samhället beror säkert på att folk gillar udda sex.
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute

    Och det är fan inget fakta att människor är svaga bara för att de är uteliggare.


    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 12:55:32 följande:
    ja du säger ju det. Men man kan ju välja vilken lotion man vill använda....och jag påstår ändå att jag hellre hade haft vilken konstgjord smörja som helst att kladda in mig i än att någon pissar på mig eller bajsar för den delen..fyyy och usch säger jag bara.......

    Fast jag tror iofs inte att de som gillar wet gör det för att bli mjuka i huden, utan för att de gillar det och tycker det är upphetsande.


    Ungefär som att en del tändre på tuttar, liksom.


    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 12:54:27 följande:
    Söte Göte skrev 2008-03-18 12:51:21 följande: varför länkar du till en tråd där jag inte är TS? Eller det kanske inte var menat till mig?
    Allt behöver ju inte kresta runt din person, heller hur?
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    glowbyjlo skrev 2008-03-18 13:00:34 följande:
    ja precis..dåligt jämförande förstås...tuttar är nog lite trevligare skulle jag tro ...men det var inte jag som började dra in diskussioner om vilka nyttiga ämnen det fanns i urin och att det va bra för huden...Nej gott folk..nu ska denne ta sig ett varmt, avkopplande bad, med mkt härliga oljor i som doftar härligt!
    Tuttar är trevligare enligt dig ja. Men nu är det så att andra människor tänder på andra saker än du. Kul att det finns variation i tillvaron tycker jag.
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
  • Gute
    Pormoicheia skrev 2008-03-18 13:06:28 följande:
    Tror faktiskt inte att du skulle uppskatta alla tuttar
    Hehe, snacka om att pissa i motvind...
    Jag länkar INTE till min blogg i min sidfot.
Svar på tråden Tänder du på kiss- och bajssex?