Inlägg från: Lillan7704 |Visa alla inlägg
  • Lillan7704

    Tänder du på kiss- och bajssex?

    Hell no, fy vad äckligt!!

    Skulle däremot aldrig dömma eller tycka att dom som utövar det är äckliga. Det är handlingen, inte personen jag inte tycker om..

  • Lillan7704
    Shinna skrev 2008-03-16 23:59:50 följande:
    precis...äntligen någon med samma tycke
    Jasså....? Det tror jag inte alls att vi har...
  • Lillan7704
    Shinna skrev 2008-03-17 00:02:39 följande:
    men det tror jag förstår du....jag tycker precis som du och det verkar folk ha svårt att fatta....måste bara fråga...om du nu tycker att handlingen är äcklig så måste du indirekt tycka att personen BAKOM handligen är äcklig....utan en person ...ja då finns det ingen handling???? eller???
    Nej, jag tycker inte att en person är äcklig bara för att han/hon tycker om något som inte jag tycker om. Jag tycker tex att sniglar är skitäckligt att äta, men min sambo älskar dom.... Och jag älskar honom ändå...Förstår du vad jag menar? Dålig jämförelse men men...
    Vi tycker INTE likadant! Och jag undanber mig att du ställer diagnos på hur jag "måste" tycka och känna!
  • Lillan7704
    Shinna skrev 2008-03-17 00:16:58 följande:
    har inte ställt någon diagnos på hur du ska tycka och tänka...det klarar du bra själv förstår du....säger bara att om man tycker att någon handling är äcklig så måste man tycka att personen bakom handlingen är äcklig också....för utan personen så finns det ingen handling och då  finns det heller inget som är äckligt ....
    Men jösses.. Läs ditt eget inlägg en gång till...

    Du skriver att man måste tycka att personen bakom en handling är äcklig bara för att man tycker att handlingen i sig är äcklig..
    Du lägger orden i min mun och talar med andra ord om att jag måste tycka så, då jag inte tycker att kiss & bajssex verkar speciellt trevligt.. HELT FEL!
  • Lillan7704
    Shinna skrev 2008-03-17 00:31:35 följande:
    klart du inte måste...men det är ju nästan en självklarhet att man tycker det eftersom att det inte finns en handling om där inte finns en individ om du förstår vad jag menar...skit samma..orkar inte diskutera mer...jag tycker iallafall att det är äckligt med kiss och bajssex och sedan får man ju lista ut om jag tycker personen bakom handlingen är äcklig eller inte....
    Ja, för DIG är det kanske en självklarhet, men det är det absolut inte för mig! Och jag vet många andra som inte heller ser det som en självklarhet.
    Och man behöver inte "lista ut" vad du tycker om personerna bakom en handling som inte faller dig i smaken.. Det är bara att läsa vad du har skrivit..

    Självklart är det däremot att alla givetvis får tycka som dom vill, men man kan uttrycka sig på ett bra sätt..
  • Lillan7704
    Shinna skrev 2008-03-17 00:33:01 följande:
    Nej det har jag aldrig påstått att någon måste ......enligt mig borde det va en självklarhet..men så är det ju inte eller hur...gilla wet hur mkt du vill...och bajs också ..bryr mig inte ..så länge jag slipper umgås med människor som gillar det så kan det kvitta..
    Om någon av dina vänner talar om för dig att dom som ex gillar wet-sex (tar det som exempel bara), skulle du då bryta kontakten med dom för den sakens skull?
  • Lillan7704
    Anonym (like wet) skrev 2008-03-17 01:13:22 följande:
    Nä men du tycker allt vi ska tycka så också..Varför en självklarhet? Nu låter det ju IGEN som att VI alla andra är "dum" eller nåt för att vi inte tycker som du. Jag gillar inte bajs-sex, men skulle min sambo gilla det så skulle jag inte tycka sämre om honom för det. Skulle ALDRIG tycka HAN vore äcklig än fast bajs är det och än fast han skulle gilla idén av bajs-sex.
    Tröttsamt eller hur!?
  • Lillan7704
    Anonym (like wet) skrev 2008-03-17 01:26:50 följande:
    Jo minst sagt.Alla tycker olika, varför inte lämna det så?Jag kräver inte att andra som ogillar det ska gilla det för att jag gör det. Jag kräver inte att de ska tycka det är "normalt". Bara om JAG kunde få tycka så. Bli respekterad för min egna åsikt. Det var väl det Shinna tyckte man skulle få ha? ;)
    Ja precis!
    Tänk vad tråkig världen hade varit om alla tyckte om samma saker..
Svar på tråden Tänder du på kiss- och bajssex?