Inlägg från: Fru O Mamma Kokkonen |Visa alla inlägg
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Då får du ändra listan, där står det att du har BIM 22/2


    Sassik skrev 2008-02-23 00:26:24 följande:
    BIM 21/2 ingen mens än men har ilningar och små värk vaknade i morse trodde mensen kom men det var inget var bara magen som var knasig :S
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Om du haft nidis typ en blödning ja 5-8 efter ÄL så är du väl gravid Testa nu? Kör på CB digital.. den tror jag man kan använda 3 dagar innan BIM??? Lycka till.. Håll tummarna.


    Ambulansflikka skrev 2008-02-24 14:32:15 följande:
    Hallå. Inte många dagar kvar tills BIM. Och jag hoppas att det ska vara ett plus men man är säkert sken gravid eller någe. Hatar denna väntan. CB är det de känsligaste testet eller?
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Alla ni som "vill ge upp".. tänk positvit, man har ju inte sex enbart för att få barn - eller hur? Man har ju det för att man älskar sin partner - närhet, ömhet, kärlek, passion, hetta.. Ja och vill det sig av det komma ett barn så är det menat - men låt naturen få ta sin tid. Har det gått ett år - så sök hjälp. Men innan dess får vi låta det ta sin tid - så många gånger jag tänkt ge upp - efter att försökt i över fem år förra gången. Nu kommer vi börja tredje försöket.

    Men om jag ger upp??
    Då får jag iaf inte mitt efterlängtade barn och pluss på stickan, tills dess ska jag njuta av min kärlek och varje gång jag älskar med min sambo..

  • Fru O Mamma Kokkonen

    Hej!
    Är ingen expert men iaf så har man en nidationsblödning som det heter 5-8 dagar efter ägglossningen och när ägget fäster sig som du skrev. Om du vill veta mer så är www.babyornot.se en toppen sida om allt när det gäller graviditet och att vilja bli gravid. All lycka till er i bebisverkstaden.


    tinabollen skrev 2008-02-24 21:50:47 följande:
    Katja83- En fråga, ursäkta att jag hoppar in i tråden så här, men jag undrar över det du skrev om nidis. Har snurrat runt här på FL ett tag och letat efter vad som står om nidalblödning (för det är väl så det heter?), jag VET att det stod något om det för 3 år sedan men nu hittar jag det inte. Är det en liten blödning som kan uppstå då ägget fäster vid livmoderväggen efter befruktning? och efter hur många dagar efter ÄL?Tack för svar från en som har slängt in sig i verkstaden igen
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Lotionliknande flytningar varför har man det? Förutom när man har äl??? Å blålila, mer lila i underlivet.

    Har man svamp så vilket jag haft typ fyra gånger på sista halvåret så har jag varit röd i underlivet och haft gryniga flytningar.

    Någon som vet????

  • Fru O Mamma Kokkonen

    Ell: Aaa.. det var nog till hjälp. Hmm.. okej, men mina flytningar är inte vidare vattninga nu iofs kom ju flytningen i natt/morse och än så länge är det lite lotionliknande, luktar ingenting heller. Men jag har ingen vidare molvärk i magen, men hade det senast igår + resten av symptomen, är det onödigt att testa alltså?

  • Fru O Mamma Kokkonen

    CattiM: Ja, men det är ju ändå inte kul å få negativt juh

    Så det är ju verkligen som pest eller kolera de här juh.. haha.. Jag är lite trött här, men du har inte testat ännu va? Du hade BIM igår? Du har inte fått någon menstruation heller?

  • Fru O Mamma Kokkonen

    Jag fick väl min mens då.. Säger vi, fast jag kallar det en liten blödning och inte mens, men jag fick negativt på stickan igår och var på BIM+6 så det ska ju ha synts om jag varit gravid iaf. Sj då?


    CattiM skrev 2008-02-26 08:45:00 följande:
    Katja83: Har du fått din mens? Jag fick för mig att du inte fått den....men att du fått minus än så länge. :(
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Jag förstår hur du tänker.. men kanske är det något med att äsch. ingen aning.. men kör ett nytt test då Du kanske har ett pluss liksom.. Lycka till, håller tummarna för dig!


    KvillesHopp skrev 2008-02-26 16:35:07 följande:
    men jag afttar inte hur det kan bli falskt hur kan amnf å ett plus om man inte är gravid???
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?