Inlägg från: plantan |Visa alla inlägg
  • plantan

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Grattis Glitter vad härligt.. det va på tiden va :)

  • plantan

    Perlan76: ja du ÄL om en vecka så jag lever i ett mellan land.. jobbigt var att innan mens hade jag int vid sex så vi får testa nu o se om det fortf gör ont får då kolla om jag har urinvägsinfektion. Min mens tog slut för tre dar sen men kroppen har inte fattat fortf ont i svank o mage.. bara vänta ut.. vi ska på semester om en vecka vill ju veta att allt e ok till ÄL och semester ;)

    Jaha du det blir en väldigt lång dag för dig.... Hoppas hoppas för eran skull att det e ett frö o ingen magsjuka. Vilket försök e ni på?? Test imon då om ingen mens kommer??
    Lycka till

  • plantan

    ja du jag har väldigt regelbunden mens så jag skulle kunna vänta till BIM dagen men nu e jag en sån där som e otålig och vill veta så då testar jag innan. Och angående pengar har man inte råd att lägga kanske en 100max i månaden på ÄLtest o Gravtest har man nog inte råd att ha barn heller..

  • plantan

    så skrev jag väl inte heller.. jag anser att om man struntar i att testa pga kostnaden så kanske man inte har råd att ha barn heller. La inte in ngt om tänka med hjärnan, du tolkar som du vill.. Men njut du av din saftiga lön och vänta till efter BIM så kan ju jag då som tydligen är hjärnlös slösa mina pengar..Förstår inte riktigt varför du slänger ut frågan..


    tea1982 skrev 2008-03-13 11:23:21 följande:
    HAha så bara för att man tänker med hjärnan och väntar tills man får mens så har man inte råd att ha barn? Ja du, det var ett vackert resonemang.
  • plantan

    jag menar om man egentligen e sugen men VÄNTAR (ursäkta tidigare ordval)till BIM pga pengar då kanske man inte har råd att ha barn heller.. Hur kommer det sig att man kan testa innan BIM med 94% säkerhet då??

  • plantan

    för min del har jag faktiskt inte brytt mig om att jag kastat bort pengar utan besvikelsen har tagit överhanden.. men ja jag kan förstå ditt resonemang och jag tror någonstans du förstår mitt.. vi kan väl bara enas om att en del testar för de kan inte hålla sig och vill se + så tidigt det bara går. Andra har is i magen och väntar tills det verklgien lönar sig att testa.. I slutändan blir väl alla glada eller ledsna ändå över dessa jäkla testerna ;)

  • plantan

    ja men om det är tre dagar innan beräknad mens så e det BIM-3 e det tre dagar efter så e det BIM +3 hänger du med?? inte lätt :)

  • plantan

    Här pendlar man nu mellan hopp och förtvivlan.. Ha legat vaken större delen av natten med mensvärk. BIM på lördag så antingen mensvärk som e tidig eller växtvärk får se om mensen kommer på lördag hoppas hoppas inte. Lycka till alla här inne :)

  • plantan

    fick mens nu... 2 dar för tidigt hur sören räknar jag nu? har alltid gått som en klocka innan ju?!

  • plantan

    kvilleshopp: man kan iaf inte säga att din kropp inte är fertil då.. då e det ju din tur nu. blir en liten julklapp ni får då :)

Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?