• CattiM

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Katja83: Det bästa so har skrivits! Så sant!! :) Önksar dig så mycket LYCKA TILL. och alla ni andra förstås. Ge för sjutton inte upp!!!

  • CattiM

    Ja det kommer det absolut! Snarare än vi anar:) Jag beundrar dig som försökt så länge och som är så himla positiv och stöttande här! Go girl;)

  • CattiM

    Jag har haft rikliga flytningar varenda dag sen ÄL. Luktar inte illa. Dom är växelvis vattniga, trådiga och som loiton.... I slutet på förra veckan hade jag som mensvärk och trodde den skulle dyka upp. Under helgen har jag haft som stick i magen och som ett bubbel liksom, men inte alls som mensvärk. Har ont i nedre delen av ryggen, ont i svanskotan (?) när jag reser mig.
    Jag tycker inte att det är onödigt att testa.....
    Gör det!! :)

  • CattiM

    Katja83: Nej det är absolut inte kul att få minus, jag vet precis hur du menar. Så länge man inte vet så lever man på hoppet. Me tänk om du inte behöver leva på hopp:)
    Jag hade BIM igår, ingen mens och inte nån mensvärk över huvudtaget! Kankse testar onsdag:) Vågar du testa imorgon?
    Å jag håller tummarna stenhårt för dig gumman!!!

  • CattiM

    Jag är på BIM+2. Är inte öm i brsten alls, mår inte illa heller. Är däremot yr, inte sugen på nåt, ont i nedre delen av ryggen, känner ingen mensvärk över huvudtaget...bara som ett "pirr" i magen ibland. Har flytningar i massor, men inget annat. Trodde absolut att man "måste" må illa och ha ömma bröst. Tji fick jag:)

  • CattiM

    bluebride: Jag är inte gravid vad jag vet än i alla fall. :) Hur går det för dig? Härlig dröm!! :)

  • CattiM

    Jag brukar också ha mensverk. Hade det nån dag förra veckan men sen försvan det. Nu känner jag absolut ingenting!! Kanske ska testa imorgon då...Då är jag på BIM+3, men har hört att det även då kan vara för tidigt..men det är väl olika antar jag:)

    Nej det är ju såklart roligare att drömma att man är gravid! Hoppas det var en sanndröm och det få ett plus nu! När ska du testa?

  • CattiM

    Katja83: Har du fått din mens? Jag fick för mig att du inte fått den....men att du fått minus än så länge. :(

  • CattiM

    Katja83: För vissa tar det längre tid innan det synts, så om du inte fått din mens (påriktigt!!) :) så skulle jag säga att det inte är kört än, absolut inte.
    Jag har ingen mensverk alls fast jag ligger på BIM+3. Känner som små bubblar då och då i magen. Testar kanske imorrn igen....:)

  • CattiM

    Väduren06: Hoppas du får ett plus! Hur känner du dig då? :)
    Så jag kan jämföra mig:)

  • CattiM

    Katja83: Aha:) Jag känner inte av någon mensvärk, me jag känner hela tide, nästan, små stick och ilningar. Dom gör inte ont, bara känns. Haft flytningar i två veckor och dom är inte nådiga (!) Ibland känns det nästan som jag kissat på mig....
    Nu är dom liksom mer som "kräm"
    Jag tror att jag ska testa imorgon, men jag vågar inte tro att jag är gravid. När sa du testa? :)

  • CattiM

    nyfiken och otålig: Det låter ju verkligen sm du plussat!!! Särskilt om du är på BIM+13. Jag vågar nog säga GRATTIS!
    Hur mår du då, några symtom? :)
    Jippie!

  • CattiM

    Det är väl olika hur man mår. Jag är på BIM+4 (ingenting i jämförelse med dig!) Har inga ömma bröst alls..., bara som ett pirr i magen, som att sticker och kittlas. Ont i nedre delen av ryggen och trött...konstant:)
    Men jag vågar inte hoppas för mycket. Ska testa imorgon.
    Jag tror nog att du kan lita på testen..vilka har du testat med??

  • CattiM

    Hormonstinn: Nyfiken:) Hur känner du dig? :)
    Håller tummarna för att det är en bibis på g för dig!

  • CattiM

    bluebride: Jag testade minus igår (BIM+7). Var tvärsäker på att mensen skulle komma, men icke. Idag känner jag inte av den alls... Harjag varit så stressad att den hakat upp sig?? Kanske det. Jag ska inte tänka på det så mycket i alla fall. Vilken dag är du på? Kram kram

Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?