Inlägg från: MmmJennie |Visa alla inlägg
  • MmmJennie

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    God morgon!

    Alisandra: Jo den skolan är populär, det e en väldigt fin skola =) Men ack! så dyra utbildningarna är... =(

  • MmmJennie

    JessyB: Vi vet att det är en pojk vi väntar =) Har gjort köns UL =)

    Shqiperi: Nej nej det e min man som vill åka.. men jag har inte sagt ja till detta.. så du inte tror att jag skulle vara så dum att verkligen åka...?

  • MmmJennie

    JessyB: Detta är våran först födda, så mannen är EXTRA stolt över att det är en pojk ;) Då dom anser att det "skulle" vara bättre... hehe! Vi har haft en del funderingar på namn.. men nu verkar vi inte komma på nåt alls.. hihi.. jätte svårt me namn verkligen.. vi har nog bestämmt att först se hur lillen ser ut.. o då brukar ju namn bara ploppa upp.. hihi ;)

  • MmmJennie

    Micorazon: Fattar inte heller vf dom tycker det e bättre me pojkar faktiskt =( Jag vet att min man hade älskat barnet lika mkt om det var en flicka =) Men men.. nu när han fick veta att det e en pojk så blev han extra stolt när han berättade för sin släkt där nere.. eftersom han fick mera GRATTIS o dom frågar hela tiden om hans kommande son i magen...

  • MmmJennie

    Alisandra: Varför kunde du inte äta av din goda mat?? (Om man får fråga?)

    Naten e mire..

  • MmmJennie

    God morgon tjejer!

    Hoppas ni sover/sovit gott? Själv har man sovit helt ok nu i 2 dagar =)

    Ang. vikten.. Jag har gått upp ca 12kg från starten tills nu. Efter graviditeten ska det bli hårdträning ;) ska ner till 55-60 kg igen =) Tror faktiskt inte det kommer bli några problem då jag inte gått upp nåt i fett på kroppen.. utan har bara en kanon kula på magen =) men men man får väl se hihi ;)

    Vad har ni för planer för dagen då??

  • MmmJennie

    Funbun: Vad menas med vit.. att bruden ska vara blond elr att hon ska vara vit i huden??? hihi ;)

  • MmmJennie

    oki.. hihi.. men ser man inte fräschare ut när man e brun?? haha fast det kanske dom inte tyckte förr där nere... När jag var i Albanien för första gången 2006 o träffade mina nya släktingar.. så frågade nästan alla vf jag var så vit?? o då sa jag att det blir man när man bor i sverige.. hehe.. o dom bara skrattade..

  • MmmJennie

    oj oj oj nu har ni skrivit så där mkt igen ;) hehe

    Pumamorsan: Du kan inte tänka dig att flytta hit till Göteborg?? elr till grann komunerna runt om?? Fler möjligheter här.. både till utbildning och jobb.. kanske.. hihi ;)

    Shqiperi: Nee ingen bebis på G ännu =( bara samma gamla vanliga mensvärk...hmm... Idag köpte jag Hallonblads thé.. har läst & hört att det tydligen har hjälpt till så förlossning startat... hehe ;) men det är ju inte vetenskapligt bevisat på nåt sätt.. haha får kanske försöka få mannen min att försöka "tända till" på mig haha ;)

    Nån som ska kolla på Singing Bee kl 20 idag?? haha dom sjunger så falskt så måste bara titta...

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!