Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Jeta skrev 2007-12-15 13:46:24 följande:
    snurrig är jag haha men jag saknar min sooon sååååå
    var e han då?
  • shqiperi82

    Tro mig men jag heter inte Shqiperi!!!!!!!!! Jag heter Annah!!!!!!!!!!!!!!

  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 14:11:57 följande:


    i 2 dagar städar du och lagar RIKTIGT god mat och serva, se inte trött ut utan le (när det känns jobbigt tänk på soffan) Om han påpekar att du grejar extra måste du vara noga med att påpeka att det är för din skull du gör detta, att du trivs bättre om det är fint och familjen äter bra... På andra dagen när han ätit gott och sitter och tittar på sport (eller vad han tycker om) så nämn bara soffan precis när du går ur rummet, när du sedan kommer tillbaka och han frågar om det du sa så kan du säga nå om soffan igen (men han får inte förtå att du JÄTTEGÄRNA vill ha den) men glöm inte repliken som får min man att smälta... -jag vet att det är mycket pengar och att det inte är aktuellt just nu men det skulle ju vara (och här ett bra argument), men eftersom du jobbar så mycket måste du få bestämma... Det kan inte jag göra...mouoahahahhaa! Vips har du bvestämmt att ni ska köpa en soffa och din man tror att det är han som gjort det!!!!!!
    hahahahahahaha... du är för härlig!!!!!! hahahaha......
  • shqiperi82

    men vad e det för soffa? vill se på bild???

  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 14:13:49 följande:
    hihihihi jaaa just det jobba var det juh, satt här en stund o fundera varför jag kommit hit egentligen hahaha men det var ju för jag ska JOBBA ärligt har jag FAN ingen lust!! chefen var förbi o skulle hämta julklappar hon hade glömt, skrämde ihjäl mig juh!!!
    haha.... vad skulle hon säga om hon såg dig sitta på FL då?
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 14:16:17 följande:
    jassåååå trodde shqiperi var ett tjenamn hihihihi kallar min syster för Anna hon heter Ardiana! Tycker hennes namn är så fint!
    Ardiana är jättefint!!! Och Adriana. Hade jag som exempel på tjejnamn men sen kom Adrian och jag vill inte ha så lika namn på mina barn. Adrian och Adriana. Nej tack!! Men många från kosovo som sätter lika namn på sina barn... Vad tycker ni om det?
    Visst ska namnen passa ihop, men inte för lika!
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 14:12:43 följande:
    hos mina föräldrar och syskon blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää hatar att va utan han plågsamt!!!!! men ja ja jag ska överleva!! ska träffa han på tisdag eller onsdag kväll sen åker vi till Barcelona och jag får inte se han igen förrän nyårsaftooooooooon Ibland känner jag att jag skulle kunna strunta i resan bara för att va hemma med sonen istället (såååå man älskar honom) men jag älskar mannen oxå och han har det bra hos mormor och Elisa (kusinen) fast han tycker inte hon är rolig för hon sover mest säger han hahaha
    Klart det är svårt att vara utan honom!! Men man måste ju ha lite egentid med mannen med ibland! är ju bra för äktenskapet och därmed för sonen med!!!!! Såg en nyfödd flicka som hette Elisa, vart bor de?
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 14:17:19 följande:
    ditt med Annah med H hahaha
    vad menar du?????
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 14:20:27 följande:
    neee skittråkigt!!!! min flicka som jag ska föda nångång ska heta Leona PUNKT SLUT hahahaha tänk o få 5 pojkar i rad???????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??? skit vad ledsen jag skulle bli, neee men jag ska skaffa 20 ungar om det nu ska bli så!
    Jag ville med hemskt gärna ha en flicka när jag var gravid andra gången! Man ska ju egentligen inte tänka så men jag ville verklgen det!! Med Adrian ville jag ha en kille och sen en flicka. Är ju bra med en storbror för en tjej!!!!! Men i Sverige ska man ju inte säga så, man ska säga att ,man inte bryr ig vad det blir. Och det är klart att man skulle älska en pojke lika mycket men jag skulle ändå ha saknat en tjej!!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!