• PetraD

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    var en fil som hade skickats från bujars brors msn. inte hans bror som skickat, den hade skickat sig självt.

    nej, virusprogrammet hade gått ut några dagar innan
    skulle förnya, men då kostade över 600:- det vi fått med datorn så tänkte vi vänta tills nu efter helgen som varit och köpa nån annanstans.

    men sen hittade jag ett nu som vi har på denna datorn

    ingen som vill hjälpa mig att fixa vår gamla dator???


    shqiperi82 skrev 2007-12-18 16:22:59 följande:
    Petra: vad fick ni virus ifrån? Har ni inte anti-virus program?
  • PetraD

    duktig du är!!
    fast jag var duktig igår
    bujar höll på till 3 inatt. eller kom tills sängs då, åt innan oxå..

    på torsdag?! väntar på dig inget annars. diar är i skolan 8.30-13.30. altea & juar 10.30-13.30. de har lite speciell tid då för skulle bjudas jullunch på dagis. du får gärna komma en sväng.
    det är LUGNT. använder ju inte vagnen ändå.


    Trollmoren skrev 2007-12-18 17:59:20 följande:
    Goddag allihopa! Nu sitter jag här å glor igen! En snabbis! Städat heeeela lägenheten idag! Uppifrån å ner! Ska juh till sthlm juh å då måste man ha rent inför jul när man kommer hem! Baklava: Nej tack dels däeför att INGEN äter det! Det är en typisk sån sak Dinis stackars mamma står å kämpar med å INGEN äter sen-Urk!Pengar till släkten-NEJ!! Har aldrig skickat och KOMMER aldrig skicka.Pga det som våra äktingar i tråden säger-då KRÄVER de pengar och förväntar sej det sej! Jag har knappt så det går runt för oss här å kan defintivt inte skicka till andra. Enligt svenska mått mät så e jag INTE rik-utan medelklass å enligt albanska mått är de meddelklass där så varför skulle jag skicka?!Petra: Vad gör du på torsdag?Tänkte jag skulle kolla in en runda då! På väg till sthlm. Men du jag får inte plats med din vagn! Jag måste ju ha både din och adrians med mej plus sängkläder, madrass och kläder.... TRÅNGT!!!!
  • PetraD

    malin
    hoppas vi får tid att prata lite ikväll på msn.
    bujar eller hans mamma brukar ju ta upp tiden här..
    skönare att vara själv hemma så ingen annan som sitter här då jag har tid till det

  • PetraD

    visst är det fiiint


    alisandra skrev 2007-12-18 19:32:57 följande:
    Jag veeeet, jag blev alldeles till mig när vi åkte in i Jönköping, på natten, alldeles mörkt och man såg liksom massa lysen från hus och sånt på andra sidan sjön? eller vad det var.SÅ FINT! Jag ska flytta dit, men först måste jag plugga här hemma, ser ljust ut på den fronten nu. :D Vet du om det finns mycket resesäljare jobb i jönköping?Kthehem edh pak.
  • PetraD

    man vet aldrig


    shqiperi82 skrev 2007-12-18 22:17:56 följande:
    Ja men flytta hit då både Petra och Alisandra!!!!!
  • PetraD

    haha

    förstår jag att du inte är ledsen för.

    "stackars" min svärmor som fick fira bajram med att se sin son städa.


    Trollmoren skrev 2007-12-20 15:45:34 följande:
    Ja jag e inte snittad själv men min mor säger att det inte alls var så farligt som hon trott....Och nej hon vart inte uppe eftersom hon MÅSTE efter sina snitt utan eftersom hon kände sej så pass bra att hon klarade det MEN smärta är individuellt vill jag påpeka igen!! Camilla-när man spräcker från klitoris, genom hela underliver inkl analen så är det MYCKET muskler det åxå.... Hela ringmuskeln bla annat. Oftast blir man inte helt återställd heller utan har besvär resten av livet med det.... Och läkningen är smärtsammare och betydligt jobbigare än ett snitt pga det känsliga stället....Jeta: Ha det UNDERBART!!!!Blir inget sthlm för mej! Adrian haft krupp hela natten och inhalerat. MEN syrran blev lika lessen som jag så de kommer imorron istället för söndag Petra: De andra åren har vi åkt runt runt runt till massa släktingar från malmö till göteborg å ätit massa klibbig baklava (ryser)De har i sin tur nypit mina barn i kinderna och haft trevliga "albankommentarer" om mej Jag är INTE lessen för att jag slipper i år
  • PetraD

    de är verkligen det underbaraste som finns!!

    ännu mer när de sover haha

    fattar inte att det fanns en tid då man inte hade dem


    Trollmoren skrev 2007-12-20 19:35:32 följande:
    *suck* Nu har jag äntligen fått sonen i säng!Han var sååå gullig ikväll... Han fick kvällsmat och jag reste mej för att ta lite mer mjölk ur kylen och han ropar- akta mamma min julegris! Sen satt han och "klappade" sin julegris och pratade om honom en timme, hade med honom i duschen och nu skulle de sova fint för imorron vill de hälsa på morfar!  Fins det NÅGOT underbarare än dessa fantastiska barn!!!??? 
  • PetraD

    vad urgulligt sagt!

    det värmer verkligen


    shqiperi82 skrev 2007-12-20 19:42:59 följande:
    Jag köpte ett sånt målarstaffli ´till Adrian för att han fått gipsa gipset och när jag kommer hem med det säger han : "ohhh mamma oj hur ska jag kunna tacka dig för det.... och pussade mig jätte,ånga gånger och har lekt hela kvällen med den... Verkligen att rekomendera för era barn som är lite större om ni inteö har det innan.... Finns på olika ställen jag köpte på ikea!! Skulle köpt på BR men den var jätteliten så han skulle inte kunnat stå och måla utan att böja sig ner... den på ikea var jättebra!!
  • PetraD

    vad kul

    grattis till lägenheten


    funbun skrev 2007-12-20 23:14:20 följande:
    Perhajr bajrami förresten. Hade så dåligt samvete att jag inte hjälpte till att laga mat idag så jag köpte en FIN blomma till min svärmor och typ städade hela lägenheten ist Å just d, har fått en lgh idag!!!! Är såå glad, en 4a!!! Vi bor i en tvåa just nu och jag håller på att dööööö
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!