Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-03 16:05:29 följande:
    Jag äter på mcdonalds men utan bröd ALLS. Ber dom lägga i en låda. Och naturligtvis inte pommes eftersom de definitivt ALDRIG är glutenfria eftersom allt friterat friteras tillsammans med pommes.Kakor å sånt måste jag baka själv Bröd likaså vilket innebär att jag ALDRIG äter bröd å kakor i princip!
    men vad äter du på mcdonalds då?? bara kött??? eller de har typ potatissallad och så va?
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-03 16:37:14 följande:
    Om amn inte får säga negerbollar varför får man då säga vitkål och vitlök tillexempel!?!?!?!?! Jag har minsann ALDRIG fattat den diskussionen!!
    då skulle man ju säga brunbollar eller svartbollar... annars skulle man säga vitingkål och vitinglök? eller e neger ett svenskt ord för brunt/svart?
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-03 16:37:41 följande:
    Haha, Mc donalds har inte potatissallad! Tyvärr, finns bara en potatissallad jag tycker om den är det massa röd chili i, såååå god. Mums!
    hmm... kanske e max som har det då? för någon av dem har det!!
  • shqiperi82

    mmmjennie: lycka tillimorgon!

    camilla: hur har det gått med alla gäster?

  • shqiperi82

    Godmorgon!!

    Camilla: Kul att det blev så lyckat!!

    Malin: Jag kan tänka mig att våra mäns släktingar tycker det är roligt att se att vi har ansträngt oss att göra albansk mat. Den andra maten är ju lättare för att oss att göra. Att man verkligen vill försäka göra något speciellt för dem. Sen är klart att de kanske vill prova svensk mat med, men inte bara. Min mans släktingar gillar inte svensk mat så mycket faktiskt. Några rätter gillar de, men mest albansk mat som de är vana vid. Konstigt att de bara ville ha svensk mat av dig?! jaja, det är ju olika folk!

    Jennie: Hur går det idag? När ska du till BM?

    Idag ska jag och shoppa i Jönköping OM jag orkar!!

  • shqiperi82

    Jennie: Vilken skitläkare, tycker du ska kräva att få träffa en annan. Du har ju haft det jättejobbigt nu i 2 månader snart va. Stå på dig!!

    Camilla: vad läskigt med allt blod. Jag vet en gång hostade jag upp blod och blev så rädd!! Trodde jag skulle dö minst! Men min man och mamma lugnade ner mig! men du som är gravid med. Besim måste ha blivit döskraj!!

    Michaela: Jättefin tårta!! Gillade han den? Åt han själv?

    Fanny: Men du är ju jätteduktig på att köta bil med tack vare godingen på trafikskolan!!

    Malin: Den låten var jättefin! vet du vart hon kommer ifrån??

  • shqiperi82

    Igår var jag ju och shoppade och hann med både a6 (köpcenter) och stan. det du Petra!! Jag handlade jättefina kläder till Adrian på HM, kläder till Mirela på Cubus, kläder till barnens albanska kusiner, presenter till min kompis, kusins barn , alla hjärtans dags present till min man, underkläder till mig och lite annat till mig!! ÄLSKAR SHOPPING!!!

    Idag skulle jag vara så "duktig" och gå till ÖF, och gick upp tidigt för att hinna fixa frukost till mig och barnen och sminka mig och allt innan jag lämande Adrian på dagis kl. 8.30 och sen när jag kom till ÖF så är det bara för barn 0-1 år!!! Fick helt snopen gå hem igen. Kanske går imorgon istället om jag orkar. är visst bara Mån och Onsd för större barn!! Typiskt!!!

  • shqiperi82

    valm: välkommen! kan du berätta lite om dig själv? e du albansk? vart kommer du/ni ifrån? vart bor du nu? hur gammal e du? har ni barn?

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!