Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    alisandra skrev 2008-02-16 19:28:08 följande:
    Ett tips på en bra film som går ikväll till er från mig!Dårarna på kanal 4. 21.25 tror jag den börjar.Sååååå bra och super rolig!
    vilken tid 21 25 liksom hehehe
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-16 19:36:22 följande:
    Haha! Smart, då kan man köpa en sån och skylla på mannen. Hahaaha!Mèlie E skrev 2008-02-16 19:35:02 följande:
    ja sj klart:) si till att ej bli röd i ansiktet när mannen står där utan svar o fattar nada om nån säger a ha visste ej att du gilara tt leka brandman hehehe
  • Mèlie E

    nä nu ska jag logga ut o vänta på min käre syster:) o äta tårta:) kramis

  • Mèlie E
    shqiponjë skrev 2008-02-18 23:10:14 följande:
    håller med!Kan vi inte vara sådär glada och mysiga som vanligt????pleeese???När jag först kom hit till fl tyckte jag att det var så härligt med alla trevliga människor men det finns så otroligt mycket figentlighet..Tycker som camilla, vi bryr oss inte om det, vi har ju varandra!kram på er alla!
    Håller med dig men  ja det finns ett men o det är att när nån kommer hit o beter sig i sja tråden så tycker jag att det har gått för lååångt, om vi e mellan snackar o ingen tar illa upp så är det bara att låta oss va inte komma in hit o försvara sig gentemot nån som fröken citron gjorde   Jag gick in på en tråd en gg för jag va nyficken på att fråga dem kvinnorna som va där en sak o det va kvinnor som är ihop med män som sitter i fängelse, och jag kan lova att det va världens liv ang att jag va där utan att jag sj hade nån kille i fängelse o vart anmäld för detta. Familjeliv är så jävla duktiga på att ta tag i vissa saker som ej är ett problem som tex om vi här på tråden skriver al ord vem fan lider av det förutom dem som är nyfikna o inte förstår som tittar in då o då. Dr åt  PIIIIIIP o låt oss va. Jag har många gg kokats av inlägg me rasistiska baktankar mellan raderna o massa andra skit trådar som får va kvar men så har jag inte orkat bry mig till slut det är heeemskt att känna så för det känns som man sviker sina med människor som behöver ens stöd. Oftast är det sj klart  dem utsatta som behöver då mest stöd som blir påhoppad men dem här poliserna här borde sja se sådant o ta bort inläggen innan det uratrar sig men nä dem väntar på att det ska bli så. Från o me nu så tgycker jag att det ska anmälas alla som ej har me att va här inne att göra om dem ska skriva massa skit. Har dem ej me nåt alb att göra el bara fråga nåt så ska dem bara ut. Anledningen att jag är kvar här på denna sida är ni tjejer här på tråden annars skulle jag bojkotta denna sida TOTALT! Hoppas nu att vi kan forsätta som vanligt och ej tappa bort om varför vi är här på tråden från början, och det är ju sj klart varann el hur:)

    Kram på er Alla här!

    ( Nuu kommer man väl bli avstängd nån dag:)
    av farbror blå wanne bee!!!
  • Mèlie E

    Gomorrn tjejer! :)

    GRATTIS JENNY!!! :)

  • Mèlie E
    vi som vill skriva nån annastans då fl är crap! (man fick väl skriva på engelska? )

    micorazon
    Alisandra
    shqiperi82
    Mèie E
  • Mèlie E
    Mèlie E skrev 2008-02-19 13:56:05 följande:
    bra att man kan stava sitt namn rätt hehe
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-02-19 13:53:56 följande:
    Godmorgon bönan! Allt bra?Mèlie E skrev 2008-02-19 13:53:02 följande:
    heej ärtan!!! hihihi
  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-02-19 13:53:46 följande:
    Jennie: Grattis till bebisen!! Lycka till!! KRAM
    hej Oj Shqiperi:)
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!