Inlägg från: alisandra |Visa alla inlägg
  • alisandra

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Ja, absolut! Det var inte så jag menade. Jag menade bara att i Tjärna Ängar bor det typ bara utlänningar och jag tycker att det är fel att dom placerar alla på samma ställe. Hur ska dom då komma in i våran svenska kultur och då veta hur allt funkar? Då stannar dom ju kvar i samma som frut.

    Haha, ja jag har varit där. Men visste inte vem som hade det där huset, haha. Vilka nördar.. Undrar om han fortfarande har det.

    Fam Ndreca skrev 2007-12-16 14:49:38 följande:


    fast där jag bodde var det mest svenskar, de kan de med!Har du varit vid "vita huset"??? När jag bodde där var det jogoslaviska maffian bossen som hade det, och livakter i skinnjacka, solbrillor och MASSOR av guld runt halsen såg verkligen löjligt ut! hahaha
  • alisandra

    Jaha, det vet jag inget om eftersom jag inte bor kvar i gangster-borlänge. ;) Bor i lilla och lugna Ludvika. :) Haha!


    Melle73 skrev 2007-12-16 15:28:23 följande:
    Hej !Om jag inte minns helt fel så var "vita huset" till salu för ett tag sedan.
  • alisandra

    Synd. :)


    micorazón skrev 2007-12-16 15:29:39 följande:
    msuse har inte fått nån bebis, hon skrev just i min gb Hon har bara haft lite annat för sig
  • alisandra

    min lillebror fyller år på nyårsafton, lagomt kul! haha, han hatar det. så er blivande bebis blir nog glad av att få ta körkort först och allt sån sen ;) men den tittar nog ut när den känner för det :) lycka till iallafall!
    nu var jag sugen på qaj... måste köpa en sån kanna... attans!


    msuse skrev 2007-12-16 15:43:58 följande:
    nä..som sagt inga bebisar... försökte handla lite julkappar igår. blev bara godis. sen hälsade vi på några k-albander vi känner. fick qaj...jättestarkt fast jag sa inte starkt...å ingen citron *urk*. men goda bakelser!har bestämt att föda 1:a januari istället, roligare att fylla år då än i december.. på nyårsnatten, kanske får vara med i tidningen? tror ni att en liten bebis går över tiden mer än en större?
  • alisandra

    Nu ska jag ta en låååång varm dusch, sen fotbad och lite sånt där mys. Hårinpackning, måla naglarna och bara ta hand om mig själv och smörja in hela mig i någon lyxig och väldoftande lotion, sen ska jag och sola. Ser så blek och grå ut, är lika tråkig som detta skit väder! Bye, kikar in senare ;)

  • alisandra

    Hej hej!
    Det går inte bra, vi har bara köpt 1 julklapp hittilas av 24 stycken, haha! :D Blir ganska stressigt på fredag och lördag, usch. Hur går det själv?


    asa7702 skrev 2007-12-16 16:41:45 följande:
    Hej tjejer! Hur går det med julshoppandet? msuse- När är du beräknad? Till er alla- Skulle behöva er hjälp. Va som sagt snart nio år sen jag fick min dotter o därefter så kände jag att jag inte ville ha fler barn,men hmm nu blir det så o jag ska försöka komma underfull med allt som ska köpas/fixas till dom båda kommer. Är inte så lång tid kvar nu,så skulle uppskatta er hjälp. Skriv gärna upp en lista med allt ni kommer på. Sköt om er...kramar Åsa
  • alisandra

    Hallå tjejer?!

    Jag måste ha eran hjälp nu.
    Jag ska klippa mig snart och jag funderar på HUR jag ska
    göra, har är mina alternativ:

    1. Bara toppa, behålla längden och färga mörkt som nu.
    2. Klippa kort, ovan axlarna, färga ljusa slingor.
    2. Klippa kort, ovan axlarna, färga märkt som nu.

    Puh, hur ska jag göra?!
    Jag vill ha ljust hår till sommaren, men jag trivs med mitt mörka och det är inte ens säkert jag får det så ljust som jag vill ha det, heller. Ingen frissa som vill bleka ljusare på
    mitt mörka och tjocka hår, haha.
    Eller ska jag köra på kort och fint? Eller långt jävla skithår som bara hänger som ett duschdraperi över hela fejset? :D Haha, är så trött på mitt långa hår.

    Tusan också...!

  • alisandra

    Ja, blir säkert så. Det gamla vanliga, haha. Men det känns så tråkigt! :( Men det blir iallafall ljusare i vår :)


    Albu skrev 2007-12-16 19:43:28 följande:
    Jag tycker det är väldigt fint med langt har och skulle nog klippa upp det lite och behalla färgen du har..sen typ i mars färga det ljusare. Har med färgat haret igen..hehe, det blev svart nu. Sen innan sommarn ska jag färga det ljusare igen
  • alisandra

    Haha, jag sa till frisören att klippa precis som hon ville för jag vill att det synas att jag klippt mig.
    Kom därifrån med "kort" till axlarna och inte lika uppklippt för hon sa att det blir mer och mer så som hon klippte mig, tydligen är det "inne". Men jag gillar det inte så mycket, ser ut som en 12 åring, haha. Tur jag inte klippte lugg, då hade jag legat hemma under täcket till det har växt ut.
    Men men, ganska nöjd endå. :) Skönt med kortare!
    Ska färga håret imorgon, MÖRKT! Haha, gamla trygga mönster. ;)


    funbun skrev 2007-12-16 21:46:37 följande:
    Om du vill ha ljust hår till sommaren måste du börja nu eftersom annars kommer du inte gå så bra. Ljusa slingor 1 gg i månaden gör ju håret lite ljusare iaf. Kort övanför axlarna är den hetaste längden just nu. Eller ja, snare till axlarna, inte ovanför. Pagen e inte så het längre så de borde su inte satsa på, särskilt tråkigt nu när ALLA har den (min e på utväxt )
  • alisandra

    Jag veeeet, jag blev alldeles till mig när vi åkte in i Jönköping, på natten, alldeles mörkt och man såg liksom massa lysen från hus och sånt på andra sidan sjön? eller vad det var.
    SÅ FINT! Jag ska flytta dit, men först måste jag plugga här hemma, ser ljust ut på den fronten nu. :D Vet du om det finns mycket resesäljare jobb i jönköping?
    Kthehem edh pak.


    shqiperi82 skrev 2007-12-17 13:14:15 följande:
    OJ! Vad lugnt det är här nu!!!!Alisandra: Jag bor 1 mil utanför Jönköping!! Jönköping ÄR en urmysig stad!!!! Hayde ketu!!!!Petra: Ku je??????????Malin: tack för julkortet! Urgulligt!Jeta: Skönt att hembesöket gick bra!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!