Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Vi ska förresten klippa Adrian idag och se om det hjälper. Då kan han ju inte dra i håret och isåfall kan det ju inte vara det som är problemet. jag hoppas SÅÅÅÅÅ att det ska växa ut som vanligt då igen. Min lille plut.

  • shqiperi82

    miss ewe skrev 2008-01-24 10:09:06 följande:


    hej tjejer hur e det me er det va ertt tag sen ja jag vet men nu har jag fått upp pluggandet till mitt körkort och e nu sams med mannen min igen ...jag jobbar å pluggar å e "hemmafru" hahah osv men nu ska jag se trill att försköka vara inne oftare men inte så lätt tiden rinner iväg fårn en ....men jag har saknat er...någon ny som kommit ellet något viktigt jag missat ni har skrivit så mycket att jag hinner knappt läsa det hahahha puss å kram på er alla
    det var inte igår gumman! saknat dig!! KRAM
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-24 10:16:24 följande:
    Hehe, okej. Då vet jag inte hur du ska göra.. SJUNG! Som Bujar gjorde i duschen igår.."hajde hajde mashalla!" hahaha
    hahahaha... det ska jag jag lovar..... och undrar någon så säger jag att det var alexandras ide... ok!!
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-24 11:06:22 följande:


    Tack vännen, åter nu frukost och sen ska vi åka..Hur sover Mirela? Viktor vaknar vid 2 tiden varje natt nu och är vaken 2-3 timmar!!! Och när han vaknar på morgonen är han trött och sur så det går inte att göra någonting utan att han skriker och gråter! Vet inte om det är för att jag börjat jobba? Men jag är som det ser ut nu borta 2 timmar och då är han ju med sin pappa... Skitjobbigt iaf...pappa hade en liten pillidutt (de vet inte vad det är) på ena lungan som de ska kolla med jämna mellanrum så den inte börjar växa, annars var det bara njuren som han ska få en tid för att operera bort... Känns som jag går i ett vakum, vill bara att det ska vara över..Kl 1 inatt kastade min man sig upp i sängen -Har du bränt filmen till Annah och Florian???Men jag kan ju inte!!!!!! Laddade hem det där dvd shrink och skulle lägga in filmen men det finns en repa i mitten av filmen (som var där när vi öppnade filmen första gången vadå typiskt när man köper sånt i albanien) och han vägrar ta in filmen!!!prutt och skrutt! vet inte hur jag ska göra nu...
    OK! Hoppas att operationen går superbra!! Förstår att det är jättejobbigt, vet ju hur mycket din pappa betyder för dig gumman!!!! Önskar att jag kunde krama om dig på riktigt men får skicka en superkram med posten... hihi...

    Vadå vaknade han mitt i natten och sa det om filmen?? haha... Men glöm det gumman. Någon gång när vi träffas kan vi titta på den tillsammans. hehe... önskar att ni bodde nära oss.... Eller får jag leta efter den i Albanien och köpa den själv... Borde ju finnas att köpa där då.

    Mirela sover oroligt de senaste veckorna men det är FYRA tänder på G för henne nu. Hon har 8 tänder och sen 4 till på G så mycket jobbigt för henne. Men hon vaknar inte till helt utan bara gnäller. Vad gör ni när han är vaken så då? Du ska ju helst inte gå upp och tända lampor och så utan vara i ett mörkt rum så han inte tror att det är morgon lixom. vet att Adrian gjorde så några gånger men tror bara att det är att härda ut. Min kompis son gör så varje natt nästan och han är snart 2 år. Ska höra om hon har några tips?

    Min kompis kommer hem från sjukhuset idag!!! Är så glad för henne och henns familjs skull. Älskar henne som en syster så har varit så ledsen och orolig för henne!!!
  • shqiperi82

    Haha. jag heter Karin i andranamn coch min farmor heter Karin. Men det uttalas ju inte på samma sätt men det stavas ju samma. De hade roligt åt mitt pass kan jag säga.... hahahaha...

    Idag håller jag på att fixa och städa inför Mirelas kalas imorgon!! Kan inte förstå att min lilla flicka redan är 1 år! helt otroligt vad snabbt tiden går! Idag för ett år sen var jag ju sååå nervös eftersom jag visste att han skulle födas imorgon. Jag gjorde ju planerat kejsarsnitt pga att hon låg på tvären den lilla busflickan! Inte i säte utan på tvären helt. Hade sitt huvud under revbenen. Min mage såg helskoj ut!!

    Doktorn har inte ringt ännu om Adrian men hoppas att hon ringer snart. Annars ringer hon på Måndag. Vi har klippt honom nu iallafall. Det syns ju att han tappat hår men inte sååå jättemycket. Får se vad doktorn säger, kanske är en så enkel sak som att han brukar tvunna sitt hår runt sina fingrar och även dra lite... Hoppas på det. Nu har vi klippt så kort att han inte kan dra alls.

    Tiger: Grattis!!

    Jennie: Hur gick det hos BM?

    Michaela: Ja, ni får flytta hut då!!!! Visst fyller Viktor 31 Januari? Som min syster?? Min man skrattade åt det med filmen som din man sagt mitt i natten. Hur var det hos din pappa igår? r han pigg eller märker man något på honom? jag är säker på att han kommer klara det jättebra, han är ju trots allt superstark!!! KRAAAAAM

  • shqiperi82

    Jag håller med verkligen tummarna för Kosovos självständighet och att det inte blir några oroligheter!! Bra att de har USA och de flesta länderna i EU på sin sida. Om jag fattat det rätt!!! Blir det krig så ställer väl Albanien med upp. haha och USA så de kan ju försöka med det de buddala (eller hur det stavas???) Serberna... hahaha...

  • shqiperi82

    Jag försöker gå och plocka undan alla saker inför kalaset imorgon men mina barn leker så och det kommer massa saker ändå överallt även om jag städar hela dagen. vad ska jag göra??????????????

  • shqiperi82
    micorazón skrev 2008-01-25 15:07:02 följande:
    strunta i å plocka undan hahahahah min taktik
    jo det gör jag vanligtsvis men ska ju ha massa gäster!!!!!
  • shqiperi82
    MmmJennie skrev 2008-01-25 15:08:58 följande:
    Halloj brudar!Nu har jag kommit hem från Östra o jag är väldigt glad iaf =)Det som rinner ut är väldigt vattniga flytningar som man kan ha innan förlossning startar sa läkaren =) hihi så det var ju positivt! Hon ville inte röra omkring för mkt, så kollade inte tyvärr om jag hade öppnat mig mera... Tog även CTG.. o det visade sig att jag har SD hela tiden.. Hon sa att du har SD som kommer hela tiden men att jag har nu blivit så van vid SD så märker knappt av dom.. hihi... Sa till henne: Bara jag förstår när förlossningen startar??? så jag inte går hemma fööör länge.. Hon sa: Nej nej du kommer förstå när den startar =) Så detta var jätte bra nyheter =)Funbun: Jaa... hihi jag som bor här i gbg är sugen på en miniträff =) hihi bara jag mår bra o så...Kramar!
    Vad skönt att allt var bra!! När vill du att bebben ska komma ut då??
  • shqiperi82

    här var det lugnt idag. jag håller på och förbereder för mirelas kalas!! min lilla prinsessa fyller ju 1 år idag. det har gått så fort detta året!! ha en bra helg alla tjejer!!

    kram kram

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!