• msuse

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    jessi5 skrev 2007-12-17 23:22:54 följande:
    Jeta, lägg ett bud!!! Hade jag gjort, kanonfint och inte så dyrt heller.Har en fråga: Ger ni godis och andra sötsaker till era barn? Vi har bestämt att inte ge något till vår son förrän han vet vad det är och det inte går att undvika, men har alltid stooora diskussioner om det med mentors släktingar. Jag klagar inte på dom när dom doppar nappen i socker eller ger te, läsk, saft i flaskan, varför måste dom påpeka och bråka om att vi är snåla och inte vet nåt och att barn inte far illa av socker. Men samtidigt har alla barnen svarta tänder och jämt ont i magen, en har tom opererat ut 11 mjölktänder (stumpar). Jag vet att barnen inte far illa om dom äter/dricker normala mängder med sockersaker, och borstar sina tänder men vi har vlt att inte ge. Hur gör/har gjort/tänker ni göra??
    har tänkt att undvika det så långt det går, mannen instämmer helt men vi får väl se hur det går...alla andra är gottegrisar, i både min å hans släkt.
  • msuse
    micorazón skrev 2007-12-17 23:45:46 följande:
    tänk om du plötsligt behöver föda?   lite läskigt att föda på ett främmande sjukhus, skulle jag tycka i alla fall.. eller vart bor du nu???
    nä..då åker vi hem! tar ca 1,5-2 timmar att åka. vill inte föda här heller! men vi åker hem imorgon iaf. tror inte att det börjar här, tycker det är jobbigt att sova borta egentligen, slappnar inte av riktigt. har alltid varit så'n.
    har med mig "väskan" om det skulle bli väldigt brådis...
  • msuse
    PetraDeliu skrev 2007-12-18 10:33:29 följande:
    kolla den här tjejermsnse.hallmark.be/ecardFull.aspx&...
    haha..den var ju jättesöt! passar sååå bra just nu..

    ang svärmodern å tvättmaskinen. en tvättmaskin är ju mkt att bli glad över när man innan fick tvätta för hand...å hon fick sina kläder vid ett annat tillfälle.. lite otacksamt..
  • msuse

    nä..inga bebisar här idag heller..kanske måste se ut så här jämt nu? har läst lite av avd ni skrivit..hinner kanske ut på internet en sväng för att meddela.. a

    nnars så vill jag nog att amning och sån't fungerar ordentligt innan vi åker hem..för sen kommer det bli massor med besök.. min bm tyckte att vi kunde vara utan besök den första månaden...förstår precis vad hon menar men med albaner...? haha det var ju riktigt kul!

  • msuse

    me fat bajrami i efterskott!

    ang vem som har ondast..är det ngt som ens går att jämföra? sitter på olika ställen, snitten/såren orsakade på olika sätt..? bara för att syftena varit att föda så kanske det inte riktigt går att jämföra..?
    tycker förresten att smärtupplevelser är högst individuella, har upplevt det på mitt jobb där många pat. gjort bl a bukoperationer.

  • msuse
    funbun skrev 2007-12-21 19:02:51 följande:
    ja jag tror inte att d går att jämföra ett kejsarsnitt med en annan bukop.. man får ju ett barn vid ett kejsarsnitt, kanske därför jag förträngde att d gjorde ont lr nåt ?
    det är ju en bukop. det kan vara knöligt vid andra op oxå..eller vad var det du tänkte på?
    för den delen så menade jag att man kanske inte kan jämföra smärtan vid vaginal förlossning med smärtan vid ett ks. diskussionen verkade vara ang vem som har mest ont, men kanske missförstod?
  • msuse

    god jul alla!
    kom en liten tjej 23/12..svettigt värre, slutade med att de slängde sig på magen + sugklocka..känns som en ångvält kört över mig! men hon är världens finaste! går inte att beskriva!

  • msuse

    shqiperi: åkte hem efter 2 dagar, har bb-vård i hemmet istället, jättebra!

    micorazón: sugklockan var inge kul...kändes som ngt medeltida tortyrredskap.. tror att hela sjukhuset hörde mig.. men det var väl tvunget så p g a ctg-förändringar, men allt var bra med henne! hon låg i vidöppen hjässbjudning, tar tydligen längre tid då..

  • msuse

    Fam Ndreca skrev 2007-12-27 19:38:20 följande:


    jag förstår inte min dator!!!!!! Kan inte bränna nån dvd...
    är det någon som har ett tips på nå bra gratisprogram för att bränna cd/dvd???
    *DESPERAT*!!!
    har ett program som heter dvd shrink. vad är det du ska bränna? sån't du filmat själv? finns ju en del olika grejor..
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!