• PetraD

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    JAG!!!!!!!!!!!!!!!


    Trollmoren skrev 2007-12-16 21:58:16 följande:
    Hmm alltså.... Tja jag kanske ska omvärdera min jul lite.....Fast jag ser det mer som det enda bra tillfällt på året för dom att få det som vill ha...Å jag köper allt jag tror de skulle tycka va roligt typ.... Äsch jag vet att Adrian kommer bli överlycklig! DET är det som betyder nått!!Å alisia får för ett år frammåt Stackaren fyller ju inte år förrens november! INGEN mer än jag som ÄÄÄÄLSKAR att handla julklappar till barnen???
  • PetraD

    jag vill också vara er själsfrände för jag älskar också det. kan ju lösa vilket dåligt humör som helst


    Trollmoren skrev 2007-12-16 22:00:27 följande:
    Funbun: 72 cm lång Meile: En själsfrände!! Kul med någon emr som älskar attt shoppa till barnen!!
  • PetraD

    skulle du inte till A6??


    Trollmoren skrev 2007-12-16 22:31:14 följande:
    Melie: Klart han blir!!! Imorgon ska jag till ikea i göteborg och till ullared! KUL KUL KUL!!ska köpa bokhyllor till barnens rum. Slippa ha allt på golven!
  • PetraD

    JÄÄÄÄVLA VIRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    men duktiga JAG fixar allt


    Trollmoren skrev 2007-12-16 23:00:25 följande:
    Å var e PETRA!?!?!?!?!?!?!?!
  • PetraD

    TOPPENDAG

    Fam Ndreca skrev 2007-12-17 08:38:22 följande:


    God Morgon!Gick upp med min man kl 6 för att få några minuter ensam inna lillen vaknar, nu 2,5 timme senare sover han fortfarande!!!!Vad gör man helt ensam på morgonen?? Känner mig vilsen.. FUnderade ett tag på att väcka honom men kom fram till att det var nog ingen bra idé iaf...Konstigt, när han vaknar tidigt känner jag bara SOV UNGE!!!!! Men nu saknar jag min lilla solståle och springer in och tittar på honom var 5e minut och tänker bara MEN VAKNA NÅN GÅNG! hahahhaha tur man inte är lite knäpp...ps, om allt går enligt planerna ska jag till IKEA och köpa soffan idag och dessutom plocka upp min bästaste vän som kommit hem en sväng från schweiz!!! Kan det bli bättre?!?
  • PetraD

    har haft virus i datorn
    fixat till en gammal nu..


    shqiperi82 skrev 2007-12-17 13:14:15 följande:
    OJ! Vad lugnt det är här nu!!!!Alisandra: Jag bor 1 mil utanför Jönköping!! Jönköping ÄR en urmysig stad!!!! Hayde ketu!!!!Petra: Ku je??????????Malin: tack för julkortet! Urgulligt!Jeta: Skönt att hembesöket gick bra!
  • PetraD

    har han energi och rör sig mycket är det ganska självklart tycker jag att han är smal


    jessi5 skrev 2007-12-17 13:33:18 följande:
    Min syster ska köpa en brio till honom i julklapp, skulle se om hon hittade en svart.Såg att någon undrade hur stor barnen är. All brukar säga till oss: Guuuud vad liten han är! Är han inte lite undernärd? Min son var myyyycket större när han var 8 månader osv osv Okej, han är ingen stor kille, men undernärd??? Han äter minst fem ggr om dagen och har energi som man undrar var den kommer ifrån. fattar inte vad det är med folk!Har ni några kommentarer ni har tröttnat på?
  • PetraD

    du tänker så rätt
    tycker exakt lika
    visst är det kul att vara sån fin som möjligt, men de ser det som en tävling.
    kan man bara få en sak av två måste man prioritera


    Melle73 skrev 2007-12-17 14:27:21 följande:
    Måste bara få skriva av mig lite...Är det bara våra släktingar/bekanta i Kosovo som har konstiga prioriteringar ????Vi brukar skicka 100 euro/mån till min mans familj (mamma,pappa,bror,svägerska,3 barn)Jag har alltid diskuterat prioriteringar med min svägerska när vi är där. Det viktigaste för dom verkar vara kläder och att allt ser fint ut utifrån...Att ha minst 2 klänningar när man går på bröllop osv...och samma klänning går ju absolut INTE att använda på ett annat bröllop !!!Före helgen bad dom om 100 euro extra för att dom skulle gå på ett bröllop. Ok , vi skickade...Nu idag fick vi ett sms:kan ni skicka 100 euro , vi har inga julklappar till barnen !!!Är det jag som är en snål svensk och tycker att dom borde tänkt på det först ?Är det jag som tänker fel ?
  • PetraD

    så är våra släktingar oxå där
    vi säger hur mycket vi tjänar och för dem är det massor. men så är allt dyrare här också och massor med mer olika räkningar...
    nu när hans mamma kom på besök ser hon hur mycket han sliter för pengarna


    jessi5 skrev 2007-12-17 15:29:38 följande:
    Så har vi också gjort, har vi över så skickar vi. Mentors moster och morbror var här i somras, nu först fattar dom hur dyrt det är att leva i sverige.Och när vi är där nere så gör vi precis som er, köper hem massor av mat, te, socker och sånt till alla släktingar som har det tufft plus att vi alltid är överpackade med kläder, skor och andra presenter.
  • PetraD

    jättefint
    lycka till om ni kommer buda


    Jeta skrev 2007-12-17 19:36:49 följande:
    halloj på er!!! ndreca: menade att din man borde säga ifrån ang det med pengar vi var o tittade på ett hus tyckte så mycket om den!! ska nog buda på den!!! den finns att se på hemnet om ni vill , trappvägen 4 på Hovshada området.Nehepp nu ska vi mysa!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!