Inlägg från: alisandra |Visa alla inlägg
  • alisandra

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Haha, låter som en bra idé! Jag vill så gärna bo i Jönköping, men nu har vi precis sökt en massa jobb här hemma.. Får se hur det går med det annars söker vi oss ner dit. :D
    Du bodde i Jönköping va?

    Resesäljare eller hudterapeut, helst båda! ;) Men den till hudterapeut är såååå dyyyyyr. :( Tyvärr!


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 08:49:30 följande:
    camilla: vad var det jag sa till dig en annan dag??? som skulle ha med hemlisen att göra???melie: vad jobbar du med?JA!! Alla kan flytta till Jönköping, eller ännu bättre Bankeryd!! haha... Visst finns det mycket araber här, men finns inte de överallt? (inget illa ment med det, en av mina bästa kompisar är arab ) Vi kan ju börja med att fylla vårat hyreshus med albaner och sen vidga ut oss!!! haha... Alisandra: Vad är det för utbildning du vill läsa?
  • alisandra

    Har du köpt den? :D Är så nyfiken, du kommer bli super nöjd!

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 09:18:01 följande:


    fick pengarna i handen igår!!!så nu ska jag ringa pappa och säga att vi måste till IKEA
  • alisandra

    Jaha! :) Jag bodde i Domnarvet, Forssa, Hagalund och Bullermyren. Flyttade runt som en tok, för jag trivdes INGENSTANS! Borlänge är en fin stad som har nästan allt men tyvärr full av skit och idioter. Tråkigt..
    Men sen träffade jag min Bujar och flyttade hem till Ludvika igen.

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 09:20:53 följande:


    Sturegatan bodde vi på, precis vid stan... Sturegatan21 de stora som sitter ihop med vattentornet.. du då???
  • alisandra

    Jag brukar göra Mantia, super gott ju! :)


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 10:49:53 följande:
    Igår var vi hos våra kosovo-albanska kompisar och då frågade jag ut henne om Suxhuk!!! haha...... Vi åt mantia med köttfärs resp. fetaost fy sjutton vad gott det var!!!!!!! min son som är sååååååå petig med maten åt en massa!!!! Min kompis var så glad för att han gillade det! Jag fick med mig resten hem så vi ska äta det till lunch idag med!!! gött!! måste lära mig att göra det men det såg svårt ut!!! det var en massa såna små, eller det kanske det alltid är på mantia?? gott som bara den var det i alla fall... är det någon av er som brukar göra det?Är så trött idag, blev liiiiite sent igår hos dem!! idag ska jag pynta, stryka en massa tvätt och kanske baka lite bröd och så. mannen jobbar hela dagen så är själv med barnen... Måste ta mig ut lite med fast det är tråkväder!!!oj vad långt detta blev...Men vart är JETA??????? Baby verkstad redan eller? När är det ni åker till Spanien? Vart i Spanien?
  • alisandra

    Haha, där nera snor ju alla låtar av varanndra och andra artister. Bujar tycker inte om det där och hur dom gör musik där nere, kanske för han har jobbat med musik och haft en egen studio när han bodde i Malmö. :) Finns lite nyare saker att jobba med här som inte finns/fanns där.
    Jag blir irriterad på folk som snor andras musik och texter.


    MmmJennie skrev 2007-12-15 20:45:19 följande:
    Annah: Den är ju jätte fin, den albanska låten =) Som fan Serbien plagierade från Albanine... =( Hörde nåt om att serbien blev diskvalificerade eftersom dom hade "snott" låten från en Albansk sångerska..hmm stämmer detta??
  • alisandra

    Beställa tv kort därifrån? Får ni inte in via parabol? Vi har massa kanaler och betalar inte för en enda. :D


    MmmJennie skrev 2007-12-15 22:03:29 följande:
    Annah: Fan att vår parabol har spökat sen igår.. så kan tyvärr inte se på melodifestivalen =( Kanske har vårt kort i boxen gått ut.. får beställa nytt från albanien =)hehe kollar på pirates of the carribean på 4:an istället... =)
  • alisandra

    Jag vet inte, för vi tar allt via parabol. ;)


    shqiperi82 skrev 2007-12-16 10:13:14 följande:
    vet du vad det kostar per år ett sånt kort? vad det heter? så min mans släktingar kan kolla på det åt oss!!!!!! VILL HA!!!!
  • alisandra

    Haha, jag är INTE ett dugg förvånad. Det är typiskt Borlänge, bara idioter! Och alldeles för mycket utlänningar på ett och samma ställe, helt fel.

    Fam Ndreca skrev 2007-12-16 10:49:32 följande:


    Där jag bodde var det hööga idioter och sprang runt med pistol, blev jagad en morgon när jag skulle till jobbet av 2 killar som var på g och skulle göra inbrott...Plus att jag jobbade (kommer inte ihåg vad det hette nu för det) och där var det bilbomber och skottlossningar....flyttade hem till trygga Nora snabbt som 17 igen...trivdes inte alls..
  • alisandra

    Hehe, vi får inte alla dom endå. GRATIS! ;)


    MmmJennie skrev 2007-12-16 09:27:13 följande:
    Alisandra: Vi har ingen digitalbox.. här behövs ingen.. min man köpte en speciell box som man kopplar till parabolen o sen stoppar man bara in ett kort så får man in ALLA ALBANSKA kanaler =) Yes, hans föräldrar brukar skicka kort därifrån som innehåller ALLA deras kanaler =) Kostar inte oss så mkt.. men mkt för dom tyvärr.. så vi bara skickar ner lite pengar så fixar dom kortet o skickar till oss =)
  • alisandra

    Vet inte, Bujar lånade någon sak av en kille på radio & tv och ställde in på något vis. Jag har ingen koll på det där och jag kollar sällan på albansk tv. Haha., jag fattar ju inte vad dom säger. ;)


    shqiperi82 skrev 2007-12-16 14:44:04 följande:
    hur då?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!