Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    malin: LYCKA TILL! Jobbigt att inte veta hur det blir! Håller tummarna för att du får nåt bra jobb!! kramar!!!

    ang mat. Just nu har jag det "skönt>" här hemma. Mannen jobbar ju alltid från innan lunch o kommer hem efter kvällsmaten, han äter alltid på restaurangen haha S¨jag lagar den mat som jag vill ha Men jag o Besim har samma smak när det gäller mat o han äter det mesta, så det är inga problem här inte. Sen är Dante likadan, han äter ALLT. Grönsaker, frukter, kött, kyckling, soppa JA ALLT.  Hoppas Arijeta blir så för det är VÄLDIGT praktiskt!!

    Idag har jag slutat plugga S¨å nu ä'r jag mammaledig 100 %, sååå skönt att slippa stressa, nu ska jag bara ta det lugnt o njuta av grav. Mitt hb hade sjunkit igen, tack o lov!!!! Tog prover idag o det var nere på 140 nu.. så det är inte högre i alla fall!

    VAR E JENNIE IDAG?? Bebis??????
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Jeta skrev 2008-02-12 20:10:19 följande:
    jordgubbar hehehe ooohh sååå gott!!! hur har det gått med husvisningen???
    ååå jordgubbar! Vadå att jag blev sugen nu eller.. men det kan jag inte äta, för då går väl järnvärdet UPP igen vi ska odla jordgubbar i sommar.. jag ska vräka i mig.. om inte lillan får utslag då (om jag amamr)
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    här vart det livat idag!!!!!!!

    JEEEEEENNIE???? När du inte loggar in på kvällarna så undrar man juuuuu Du är ALLTID online! Jag tror nästan att lillen har kommit nuuuuu *HOPPAS HOPPAS*

    Förresten, Kosovo ska ju utropa sig självständigt den 17 februari!!!! Sen den 18 februari ska EU hålla möte om framtiden i Kosovo WOHOOOO Hopaps det blir av nu och UTAN en massa oroligheter!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hej allihopa!

    jeta: jennies svärför. skulle inte komma förrän 17:e!!! Så jag är nä'stan säker på bebis haha WOHOOOO!!! Hoppas!!

    alex: jag pluggade psykologi, tungt ämne!!! Så det är sååå skönt att slippa nu! Jag ska bara gå hemma o LAAAATA mig haha O vara en HEMSK nuse! Närå, ska ta hand om hemmet o så, men inte göra nåt jag inte känner för. Bara unna mig en massa gott o roligt! Träffa vänner, fika, vara med Dante o hitta på roliga saker! Har gjort upp ett litet schema, typ hur dagarna ska se ut. Långa promenader med vovven om jag orkar o kan, har foglossning just nu Sen åka in till stan vissa dagar o gå på lekland etc etc etc.

    Ska bli underbart!!!!!!!

    melie: ja, jag har aldrig varit ett stort fans av Valentines Day. Jag tycker mer att det är en dag för de som inte är tillsammans. Typ om en kille inte har sagt till en tjej att han gillar henne så väljer man den dagen att avslöja sig Typ.. men när man är gift vet jag inte.. vi har ju alla hjärtans dag VARJE dag jag o Besim

    ang mobbning UUUUUSCH, jag blev mobbad ett tag när jag var riktigt liten. Tack o lov var faktiskt barn lite snällare då.. eller har jag bara inbillat mig?? De sa inte riktigt de ord som florerar idag inte....... Hora vet jag knappt om man visste vad det var när man var 7-8 år!! Idag vet dem det när de börjar dagis typ USCH, hemskt.. i alla fall har jag en underbar mamma o pappa som verkligen tog tag i det. De ringde hem till denne pojkes föräldrar DIREKT o vi hade ett mte. Ha skämdes ögonen ur sig o sen var han snäll. Vi blev senare vänner faktiskt!  Lekte ofta under barndomen. 

    Nä nu ska jag in till stan. Min mamma sitter o väntar på att landstinget ska ringa.. supernervöst. Alltså hon är egen företager (barnmorskemottagning sen 12 år tillbaka) och nu har de frhandlat om nya avtal. Det är ett annat bolag som vill starta liknande verksamhet och landstinger ger bara avtal till ETT. dvs min mamma har företaget kvar eller så måste hon avveckla det Som hon har kämpat på i 12 år och gjort ett fantastiskt jobb. Alla kvinnor i Kristianstad ääälskar hennes mottagning!!! Tycker sååå synd om henne om hon inte får avtalet alltså.... Hur lätt är det att få jobb när man är 51?? Jaja, det fixar hon..

    kram på er tjejer!
     


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Mèlie E skrev 2008-02-13 12:21:02 följande:
    hahaha garvade ihjäl mig när jag hörde denna låt när hon sjön bru..talt hahah lät så roligtdenna låttext va sååå fin men men herre gud va dåligt hon sjunger. Tycker jag.Kan lugnt säga att jag känner 10 som skulle ha framfört denna myyyycket finare synd eftersom det va såååå fin text.Jag var en spillra av mitt forna jagSåg inte ljus, inte en strimma svagEn vingklippt fågel som inte ens drömmer merSom om sorger trycktes allt längre nerMen när jag mötte dig älsklingSå ändrades alltingBrutaltVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuVisst finns mirakel I din kärlek så stark och sannI dina kyssar och i att vi har funnit varannDu öppnar dörrar jag inte visste fannsEn dörr till livet, jag fick en andra chansJag älskar dig mer än du kan förståJag vet du bär mig när jag inte orkar gåSen du gav mig din kärlekFörändrades livetBrutaltVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuOch alltÄr så enkelt och så självklartSå skrämmande och underbartMitt mirakel är duVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuVisst finns mirakel I din kärlek så stark och sannI dina kyssar och i att vi har funnit varann
    jo, hon har speciell röst, men jag gilalr den faktiskt. Finns ett djup i den. Dock ganska neutral o det är ju synd. Hon låter som Eva Dahlgren
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Mèlie E skrev 2008-02-13 12:32:13 följande:
    tycker du nä evas röst är fiiin alltså hennes( suzzie) är inte ful men inte riktigt för denna låt tycker jag:)
    jooo jättelikt ju, när Eva sjunger samma typ av låtar Liknande i alla fall?

    Men gulligt att hon skrev låten till sin man
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-02-13 12:49:24 följande:
    Hej!Jaha, vad kul! Det är tungtämne men sjukt intressant! Det läste jag på gymnasiet..Haha! Låter bra det. Håller tummarna för att din mamma får ha sitt företag kvar!!!!!Ha en bra dag, kram!
    ja, på gymnasiet var det kul, men på högskola går de in VÄLDIGT djupt i alla saker och ska analysera ALLT. Jätteintressant, men jag var efter från start då jag kom in som reserv. Så jag har hela tiden kämpat för att komma ifatt.. HATAR att ligga efter, man missar mycket..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-02-13 12:58:28 följande:
    Ja det är klart! Skulle jag med vilja läsa nu, men vet inte.. Jag har inte så mycket nytta av det sen. HAHA!Förstår dig, det är tufft och komma ifatt sen!Och jobbigt när man vet att man ligger efter..Vad ska du göra idag då?
    ska in till stan o träffa en kompis, sen köpa en blomma till mamma som jag ska ge när de har fått beskedet. Leka i parken med Dante, gunga o ha kul Min kompis har ett bonusbarn på 2 år så hon ska ta med honom. Dante o han ääälskar att leka.. så söta! haha

    sj?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    JÄVLA SKIT!!!!!!! MIn mamma fick inte det, det andra företaget kunde göra det för 200 000 kr mindre så landstinget valde dem istället!! Va fan - inga kvinnor kommer ju vilja gpå dit!!!!!!!!! fan fan fan fan *gråter*

    Sen sa dem att mamma inte hade lämnat in kvalitetspapper, hon skrev SÄRSKILT till dem att de måste begära dessa, de kan hon inte lämna ut bara sådär. Och de har inte begärt något!!!!!! Min mamma har kvalitetssäkrat HELA företaget, minsta lilla toarulle för fan!!!!

    Fy fan för politiker... de tnker inte på kvinnorna som nu måste gå till en sämre mottagning. MIn mamma har kämpat på i 15 år med företaget o knappt tjänat nåt på det, hon har lagt ner mycket pengar för att kvinnorna ska känna sig välkomna istället... men inget sån t ser dem

    FAN, ledsen..t¨årarna bara sprutar.. ska int ill stan nu o trösta mamma som nyaa ringde o grät!

    kommer kanske in senare ikväll!
    kram på er o tack frö att ni i alla fall höll tummarna!
    Nu har mamam jobb året ut..... men men hon htitar alltid på nåt!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi: jo, man kan överklaga, men det kostar MYCKET.. advokater etc... så nej, detär inte på tal.. däremot ska hon skriva en protest. Mer kan hon inte göra. Men beslutet är taget. Punkt slut typ. Hon an inte lämna in papper ang kvalitetssäkringen nu heller, det är det som är så orättvist!!!

    Nu ska jag o mannen ta det lugnt

    kram på er!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!