Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    mmmjennie: ingen bebbe ännu??

    michaela: vad lite du skriver i tråden numera?! kusinen har väl åkt hem så nu kan du väl sluta vara sååå duktig nuse och skriva lite här inne istället för att städa och laga mat HEEEEELA dagen?!

    HUR BLIR DET MED VÅR TRÄFF? VEM KAN TÄNKA SIG ATT KOMMA TILL JÖNKÖPING? SKA VI SÄTTA UPP NÅGRA DATUM SÅ FÅR VI SE VEM SOM KAN???

  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-13 15:57:40 följande:
    Annah-nä jag är från Hylte sen flyttade vi till Landskrona där jag gick högstdiet å sen delade mamma å Besim sej å då tvingades jag flytta med hit igen Det är bostadsbrist i HELA sverige! Hela min familj bor här men min mamma läser nu sista året till arbetsledare och kommer flytta härifrån om ett år-till skåne hon åxå förmodligen...
    OK. ja, jag har ju vart i hyltebruk några gånger och såååå roligt ställe är det inte. eller det var ju roligare när min kompis och min familj bodde där men sen när de flyttade så.... kommer ihåg en klädbutik som hette klädboden elelr ngt???? den låg nära deras restaurang?! sen fanns det en barnaffär som hade begagnade barnkläder och även en del nytt va?? finns den kvar? vi tittade på en vagn där när jag var gravid med adrian men den var såååå ful och gammal så vi bara skrattade och tramsade oss... det är sååå synd att hon flyttat därifrån för annars skulle jag kommit och träffat dig coh dina barn... typiskt!!
  • shqiperi82

    min kompis och hennes familj skulle det stå...

  • shqiperi82

    Vi ska ha kalas på hennes födelsedag. Jag ska bjuda mina föräldrar, mormor, morfar, farmor och min syster och henns familj på lunch och sen mina morbröder och deras barn och barnbarn på fika lite senare samma dag (och då är ju lunchgästerna kvar) så blir ganska stort kalas. 9 barn tror jag det blir och resten vuxna....

    Sen ska vi bjuda några kompisar en annan dag oxå.

  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-13 16:14:19 följande:


    haha...sitter mest o sufar runt efter födelsedagstips till sonen är ju inte långt kvar nu!Vet inte vad jag ska göra med födelsedagspresenter?? Han har ju precis fått en väldans massa kläder och vi har leksaker till förbannelse ju!!!!Men om han får stora kläder (har onödigt mycket nu!) och sen klurar jag på klossar för det tycker han är skoj... Och sen vet jag inteSka ni ha barnkalas Annah??? Han fyller på en torsdag och vi tar nog hit familjen på helkväll på fredagen och har sedn kalas på lördagen för de som vill komma.. tror jag...
    vilket datum fyller han år? MIrela fyller 26 jan
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-13 16:26:14 följande:


    så känner jag med, tror mest det blir jobbigt om det är FÖR mycket...det blir nog bara släktingar (typ mina fastrar kusiner) och närmsta vännerna...Hur gammal är Dante?
    men de vi bjuder är ju de som vi alltid brukar bjuda för kalas m.m så hon känner ju igen dem alla...
  • shqiperi82
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-13 16:30:55 följande:
    FYLLDE 2 NATURLIGTVIS inte 22
    haha
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-13 16:32:51 följande:


    31 jan, skiljer ju bar 5 dagar!
    samma som min syrras födelsedag!! skoj att det e så lika...
  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-01-13 16:40:56 följande:


    oj!2 tjejer som träffade sina albaner i grekland och sedan kom till sverige och fick barn på samma vecka och träffade sedan på internet!!! hahaha tror inte chansen är så stor!
    hahahahaha.....
  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-01-13 23:29:52 följande:
    Funderar på att köpa en svensk-albansk ordbok.www.bokus.com/b/9789185128211.html jag har fått låna av Bujars pappa är typ 200år gammal från Kosovo och ser ut som den ska rasa ihop när som helst, haha.Säkert antik! Någon som har en sån?
    Min kompis har en ordbok vet inte om det är den dock. men tänk på att den är nog bara svensk-albansk och inte tvärtom...
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!