Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    hejhej!

    usch då, inte kul att han sover dåligt Stackarn!!!

    Vi har också nyss varit ute på långpromenad med vovven. SÅ SKÖNT! 40 minuter nästan!
    Idag ska jag skura golvet, en j-vla massa fläckar som inte vill gå bort med vanliga moppen så jag får ta det för hand. STÖRIGT!

    Vet, länge sen jag var mycket aktiv här men jag börjar bli sååååå trött nu. Käns ibland som om jag bara har tid för familjen och inte mer. Men ta inte illa upp tjejer, jag kommer tillbaka!!!! Så fort lillan är ute blir jag NORMAL igen- GUD så skönt det ska bli. Såååå trött på dessa hormoner.... gaaah!!!!!!

    Annars händer inget speciellt idag, bara ta det lugnt. Ringa FK och höra om de har fått in mitt moderskapsbevis, för de hade inte fått det i torsdags TROTS att jag har sickat det för två veckor sen. Det är ANDRA gången de slarvar bort viktiga papper för mig!!!!!

    kramkram


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hejhej!

    jennie: HOPPAS han kommer snart, för nu är det ju snart BF hihi Inte trodde vi att du skulle gå så långt inte!!!!!

    Alisandra: Ja, det finns jättefina qajglas. Vi köpte vårt set i Kosovo, ett ganska exklusivt. men jag mitt pucko diskade dm i diskmaskinen o nu är snart guldkanten borta på vissa.Men men. FATEN är superfina, liknande kristallfat.

    Idag åt vi resten av flin. Den var helt ok efter upptining från frysen!!!!!! Så nu kommer jag göra stoooora plåtar fli o frysa in. Det var toppen!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2008-01-28 15:36:48 följande:
    Hej!Jag väntar FORTFARANDE på att doktorn ska ringa!! Snart ringer jag VC själv och frågar varför hon inte ringer mig!! Jag blir så irriterad att de ska dröja så, när jag VET att provsvaren har kommit!!!! Jag sitter ju och tänker på det hela tiden och vill veta nu vad som ska hända!!!Imorgon ska jag till BVC med Mirela på 1-års läkarkontroll och hon ska få sin TBC-spruta... Usch, hatar ju sprutor!!! Har era barn med fått TBC-spruta och Hetatit B? KRAAAM
    japp, Dante har fått alla som man blir erbjuden (även TBC/hepatit B). Tycker det var ett självklart val då jag VET att vi kommer att åka till Kosovo och han ev. till libanon en dag. Då är det viktigt att få grundskyddet som barn då det skyddar mer effektivt då.

    Ävne om du är räd tror jag inte att Mirela tänker på det på samma sätt som du. Bara du är lugn o sansad så blir hon det också.... Egentligen gör inte en spruta så ont. Det är dte att vi associerar det med en massa hemskt och då blir det hemskt. Egentligen är det inte värre än ett myggbett ju... Man är så löjligt, jag är likadan, HATAR nålar..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    ja, ring o kolla! Ibland om provsvaren inte har visat något märkvärdigt så är det lätt för läkare att glömma, ävenom det är taskigt

    Så ring o kolla! Håller tummarna för att det är bra resultat i och med att de inte har ringt!!!!!


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2008-01-28 20:32:52 följande:
    Ha ha ha ha! Kolla på Outsiders... ho ho ho... jag o mannen garvar ihjäl oss =) ha ha ha ha
    hahhaah jag kollade också!!! GUUUUUUUD, man blir chockas! Tänk om ens grannar är såna???! ahhahahahahahahhahaha så j-a roligt alltså!!!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Hejhej!

    Har nyss varit på föräldragrupp o då kolalde BM mitt blodvärde som hade gått ner över en dag fr 135 till 108.... Nu var det uppe IGEN på 130... varken jag eller BM fattar nåt. Sen tog jag upp det där med att jag har haft huvudvärk o då blev hon orolig, i och med att så började min havandeskapsförg. förra gången.. Så nu är jag HELnojjig!!!!!!!! VILL ju verkligen INTE ha snitt igen.. Fan alltså om det blir så igen... hemskaste jag har varit med om.. jag kommer bli sjukt deprimerad om jag inte får föda normalt.. vet att det kanske är löjligt.. men jag har sett fram emot det sen jag fick snitt med Dante...

    ååå deppigt värre här idag

    jaja

    JETA???? gravid??????? *håller tummar*

    kramkram på er nu ska vi åka o handla


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PetraDeliu skrev 2008-01-29 19:00:07 följande:
    du får berätta hur ofta du vill om hur du mår. det är det vänner är till för att berätta om allt.. både bra och dåligthoppas verkligen att du har din bebbe hos dig snart
    Ja jennie, bara snacka på Vi är här för å lyssna. Å det är klart att du inte tänker på annat nu, det har ju varit nära SÅÅÅÅÅ många gånger!! Tycker snart att han får komma alltså!!!!!!!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    tack för att ni håller tummarna förestten!

    anna: jo, visst.. finns både för o nackdelar.. men snitt två gånger e inte roligt. Specieltl inte när jag har länbgtat som en galning efter en vag. förlossning.... Akutsnittet var det värsta jag har varit med om. Kunde inte träna på ett helt år då ärret inte läkte som det skulle ju.... hade ont i magen bara jag gick i 30 minuter...  Jag vill SÅ gärna kunna komma igång efter förlossningen direkt.. Sen kom inte amningen igång heller vilket jag hade sett fram emot. Så händer det samma denna gången e risken stor för att jag inte kan amma IGEN..

    men men man ska tänka positivt.... det går säkert bra! Om 9 veckor har jag min färsking i armarna


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-01-29 19:45:53 följande:
    japp, och du kommer både amma henne och vara i fullgång, eftersom det INTE blev snitt *håller tummarna*
    *hoppas, hoppas, hoppas, hoppas*

    Har ni invigt qaj glasen förresten? dem nya? Eller du har inte hunnit köpa dem ännu?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    ååå på söndag kommer tjocka släkten från Lund/Hässleholm. Besims släkt...
    Då får vi se vad dem tycker om mig som nuse?? hihi Ärligt talat så bryr jag mig inte vad folk tycker om mig.. jag trivs så som  jag är och så som jag sköter huset. Men men man blir ju alltid glad när de gillar mat o hus.. visst blir man det!

    Nej, nu ska jag lägga mig ner o ta det lite lugnt, sen ska sonen snart sova!

    Natne e mirë tjejer..
    sorry att jag  inte e så aktiv..men jag skriver i alla fall LITE varje dag


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!