Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    dessa kläder kallas för jelek dhe dimi i kosovo. Det är i alla fall såna man brukar ha när man nyss har gift sig och går bort på fin fest eller bröllop nästa gång.

    Det som du menade petra är väl xhublete, alltså folkdräkt?


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PetraDeliu skrev 2008-01-18 21:26:25 följande:
    fattar dig absolut
    TACK!!!!!!!!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PetraDeliu skrev 2008-01-18 21:31:03 följande:
    Ska fixa det, men kan inte lova ikväll för har massa att göra
    hur går det med piten? har du börjat ännu?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2008-01-18 21:47:13 följande:
    jag har inga åsikter alls för jag e en svenne hahahamen tex en del säger att man är nuse när man är nygift medans en del säger att man är det typ tills man har vuxna barn, en del säger typ att man inte är d runt 35jag vet inte alls vad som är riktigt och vem jag håller medJag vet iaf att min svärmor säger att min svägerska är nuse och hon är drygt 30 och vart gift säkert 12 år...
    ja, det är lite olika.. Men som sagt, jag är svenne Följer inte det där.. o Besim VÄGRAR låta nån sätta på mig de där kläderna, för han tycker det ser löjligt ut hihi. Finns säkert jättefina men nej.. inget för mig!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    haha finns ju 2 inlägg 2601 hahahahahhaahhahahah


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    kikar in lite snabbt, har fullt upp idag, kanske hinner in en runda lite senare.

    ang ,jöl. Besims mamma använder alltid nån typ av majsmjöl??? vet inte om det är det.. men det är inte heller som vanligt mjöl som vetemjöl. MYCKET lättare att få ut... men vet inte om det är det vi kallar för majsmjöl här i sverige.. hm.. ska fråga..


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2008-01-20 12:19:28 följande:
    Heej på Er! Herregud! E ni redan vakna??? Trodde ni skulle sova bort halva dagen eftersom ni har skrivit här inne vid 3 tiden på natten ;) Men men vi är unga o fräscha så sova kan man väl gö nån annan gång hihi ;)I natt vaknade jag av elaka värkar, trodde det nästan hade dratt igång! men men självklart inte =( Kram!
    det var en envis lurig liten kille du har i magen!!!!!! UT MED DIG NU!!!!!!

    Tjejer, Gud vad ni skriver, har inte hunnit kolla vem som fick 3000????

    Jag orkar faktiskt inte läsa igenom allt, har tagit var 10:e sida eller nåt hahahaha.

    Idag är jag hos föräldrarna o slappar. Dante sover middag nu och ÄNTLIGEN får jag en liten stund framför datorn. Det är ganska mycket nu. Besim fyller år den 9 februari så jag försöker få det fint hemma tills alla gäster ska komma. Det är sortering, nya gardiner, målning etc etc. Så jag har fullt upp hela dagarna nu!!!! Men sen blir det mer tid över till FL.

    En fråga till er med fler barn. Hur gjorde ni när den andra (elelr tredje/fjärde) kom?? Hade ni barnen på dagis ändå o va hemma med den yngste???? Jag vet inet hur jag ska göra. Här i Hässleholms kommun får man ha 3 timmar på dagis med ingen lunch. Alltså måste jag ha honom där mellan 8.20 o 11.20. Vet inte, men det känns såååå himla onödigt. Jag lägger ju hellre de 300 kr/månad som det kostar att ha honom på dagis på bensin o kör in till öppna förskolan och är där med bägge barnen. Men när jag säger det till vissa så blir dem kinkiga. De menar att barn SKA va på dagis och att jag behöver tid med lillan ensam etc etc.

    Vad säger ni tjejer? råd o tips tack??! Vet varken ut elelr in och snart måste jag bestämma mig. Går på mamma ledighet nu den 7 februari.

    Kom på en ask till. Kanske Dante glömm,er hur det är att vara på dagis?? Kanske man kan ha 2 dgr/vecka eller nåt.. inte alla 5... hm svårt det här.

    alisandra: hur blev fli???? tyckte Bujar om det??

    Är det någon här som brukar göra salat shopë? Den med gurka/tomat/rödlök/fetaost???? Jag är såååå besatt av den just nu. Gör litervis varje dag o bara vräker i mig hahahaha Jag kommer att se ut som en stor fetaost när jag har beräknad födsel hahahaha Elelr så komemr det UT en fetaost, en 5kilos klump... hua!

    Nä, nu har jag skrivit tillräckligt för idag haha

    KRAMKRAM
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Ditsy skrev 2008-01-20 12:28:26 följande:
    Redan full fart här =P
    dygnet runt nuförtiden hahaha vadå beroende hahahahaha denna tråd är FARLIG!!!!!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2008-01-20 12:31:53 följande:
    Haha, jag veeeet! Kallas det kanske BESATT?!Åh, lycka till!Och stressa inte ihjäl dig tänk på Arijeta! Det blir nog bra ska du se! Det där sallads-grejset lät gott!Skicka hit lite till mig! faleminderitFli blev succè!
    såhär gör man salladen (inte såå komplicerat men men)

    Skala en ½ gurka o hacka i ganska små bitar, hacka även 2 tomater. Ta 2 msk ättikssprit (12%) och 1 msk vatten och lite olja. Häll detta över och blanda runt lite. Hacka ½ liten rödlök ganska grovt elelr hur man nu vill ha det. Balnda i det och rör runt igen.

    Ta 2 st skivor (1 cm tjocka 8x8 cm ca) fetaost, HELST fårost alltså riktig fetaost. smula det grovt över salladen o bland lite grand. SUPERGOTT!!! Detta har jag till ALLT... MUUUUUUMS: Måst enog gå o göra en nu hahahahaha
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!