Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Mèlie E skrev 2008-01-12 19:48:34 följande:
    Min son har nyss fyllt 6 år den 1/1 men detta har vart ett probem nu i 6 mån typ alltså jag har fan hjärtklappning av hans tjat just nu vissa. Min familj va här o då skulle han passa på när han ser att jag är som mest upptagen vi ville typ umgås o all uppmärksamhet är på han när dem är här o då ska han typ passa på att tjata att vi ska kolla på nån dvd film o då säger jag nej för att vi umgås o har kul. Vill ju passa på att umgås utan tv när vi har besök. Nä då passade inte mitt nej då står han me filmen i handen o bara snälla snälla jag vill åter igen nej nej nej men nä efter typ 5 min gör han samma sak tills nån av mina  bröder säger till han men Isak hörde inte du va mamma sa. Allvar tjejer jag får hjärtklappningar av detta. Har många gg tagit han åt sidan o pratat me han när andra inte är me så han verkligen förstår att jag menar nej o föreslagit nåt annat så han har nåt annat att göra o så men då kommer det nåt annat som han tjatar om. Vill inte att det ska va så mellan han o mig att det är alltid nåt tjafs men det går inte just nu för han bokstavligen stressar sönder min mage. Måste snart hitta på nåt så detta tar slut måste finnas nåt sätt.
    tror inte det finns några genvägar Bara att fortsätta vara så konsikvent som du är nu så ger han upp... det är nog bara en period han går igenom.

    Vet att det inte är någon tröst för det är skitjobbigt. Dante har en sån period nu då han kan bli jättearg om han inte får som han vill. Blir värre av att han inte kan prata också.. men manfår försöka stå ut!

    Som Anna sa - välj dina kamper. Tex tjata nej tillbaka om det är viktigt. Nu blir detta ett löjligt ex. haha men tar det för att du ska förstå lättare. Vill Isak ha pizza till mat och du har bestämt spaghetti o köttfärssås. Tänk innan du svarar ja eller nej om det är en viktig fråga. Är det inte det så låt honom få som hanvill. Om Isak däremot vill vara ute till kl. 20 med sina killkompisar, vilket du kanske VERKLIGEN inte tycker är OK, välj den kampen och ge dig INTE!

    Så det där med att välja kamper är verkligen bra för ibland tjatar föräldrar på barn om saker som egentligen inte är så viktiga - och då blir det skitjobbigt Jag har svårt att ge mig när det gäller sånt men börjar bli bättre på att göra bra val.
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Mèlie E skrev 2008-01-12 20:09:13 följande:
    Jo jag försöker verkligen förlja så det inte blir onödingt me nej om man nu säger så men usch va svårt det är:(
    hehe japp jag förstår Jo, det är jättesvårt Men man får göra så gott man kan, mer kan man inte göra... du ska se att det snart avtar när han inser att nej är nej.
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    nä, nu ska jag åka o hämta mannen o sen köpa godis o ev. hyra nån bra film Myskväll idag! imorn komemr det lilla monstret hem hahaha Gud vad jag saknar honom Men men om 24 timamr soverhan sött i sin säng här hemma!!!!

    Vad händer hos er andra ikväll? Var är alla???????


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Mèlie E skrev 2008-01-12 21:01:26 följande:
    hehe ja exakt vart är alla:) sj har jag haft familjen på besök o ska bara ta det lugnt en kompis kanske kommer förbi på en kvälls fika o snacka lite skit :)
    roliogt när vänner kommer över .. saknar det sen jag flyttade till landet haha Bor i en liten håla. helt underbart tyst o skönt. Men ibland vill man ha livat också... men men. När jag e mammaledig ska jag in tills tan o fika VARJE dag haha
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    har Jeta lämnat forumet helt eller? Kanske fått tillsägelse av chefen? Eller så har jobbet blockat familjeliv.se? hahahaha


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    godmorgon allihopa!!

    ang det där med smala trots det dem äter. Ja, jag har också sett en tendens i ALLA medelhavsländer att det där kommer ifatt dem senare om de äter dåligt under tonåren o barndomen. Däremot kan jag lova att deras blodvärden är katastrof pga dålig kost (de som äter som du beskrev petra! inte dem andra såklart). Så jag vetinte. Hellre blir jag tjock om jag äter fel och uppmärksammas på min dåliga kost än att vara smal och tro att allt är bra!

    Ang vit i huden så brukar dem sminka sig vita i kosovo, vissa i alla fall I alla fall de som gifter sig på sommaren då de är lite bruna. Och här i sverige rå solar vi solarie innan hahahahah Så olika det kan vara!!

    Ang grav+vikt. Jag gick upp 30 med Dante!!!!! Men hade havandeskapsförgiftning också och en hel del vätska i kroppen. Gick ner 20 kg av det innan jag blev gravid igen. Jag kunde ju inte amma och inte träna pga snittet!!:-8 Skitjobbigt. Innan grav med Dante tränade jag 6 dagar i veckan och var SMAL... Men men livet haha

    Nu har jag bara gått upp 6 kg och är i v. 30 snart ju.. så jag hoppas ligga under 10+ denna gången så då har jag 20 kg till min ursprungsvikt som jag hade innan Dante. Det SKA jag gå ner! Ska ut o gå 3 mil med vagnen/dag om det så behövs!!!!

    Petra: Kollade inte receptlänken, men om det var Petulla tycker jag det är såååååå got. Vill man vara extra onyttig kan man göra som jago Biba gjorde en gång, vi friterade degbitarna och sen doppar man dem i nutella. SÅÅÅÅ flottigt men SÅÅÅÅÅ gott hahahaha Ingen diet direkt..men va f-n, man lever bara en gång.. (tror jag? )

    Nä,. nu ska jag vila lite. Drömde en massa skit i natt. Att jag födde barn mitt ute i skogen när jag var ute med hunden haha Vaknade helt kallsvettig. Hoppas det inte är en sann dröm!!!!!!!Förvånad

    kramkram


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-13 10:51:53 följande:
    Hej allisammans! Nu har man slutat jobbat för idag!Petra: Gud va kul att du glömmer ett av barnen. Måste vara lilla sonen eftersom han gör minst väsen av sej! Ang gravvikt så leder jag här inne då!Gick upp 40kg med adrian, ner 27 innan jag blev gravid med alisia å gick upp 36 med henne. Dock pga en graviditetsdiabetes som ingen upptäckte. Vägde 60kg när jag blev med barn å såg MYCKET bra ut!Nu ser man snarare ut som en rullande boll MEN vikten e inte viktigast i livet!!Dock börjar jag på herbalige nästa vecka. inte imorgon utan nästa måndag. Ska gå på det 2 veckor så jag får lite resultat!!!Har gått ner 3.5 kg på 13 dagar med GI men vill ha snabbare resultat än det en tid!Vad ska ni hitta på idag då?
    herbalife är toppen tycker jag. Det var så jag gick ner 20 kg och jag höll kilona sen också, gick inte upp förän jag blev gravid! Ska helt klart börja med det efter amningen sen!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-13 13:44:18 följande:
    Petra tack men jag vill neråt tror jag nog! haha vill du hänga med mej????
    till VINSLÖV kanske?? hihihi Här finns många dagis och sen har du pendetåg till Malmö på 40 minuter...
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    Inte lätt val inte... jobbigt att att väga det ena mot det andra Men jag tror som du, du sk ainte sitta o bara vänta, viktigt att följa sina drömmar och mål också svårt det där...


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-13 15:04:18 följande:
    Tja inte Vinslöv men ja Jag kan tänka mej Malmö, Helsingborg, Lund, Landskrona....Äsch jag vet inte riktigt.. E sååå kluven!
    Malmö o Lund är sueprfina, speciellt Lund. Älskar den staden och folket! Supertrevliga! Men sen e det ju det där med lgh. Svpårt att hitta det i storstäder   Förstår att du e kluven...
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!