Inlägg från: MmmJennie |Visa alla inlägg
  • MmmJennie

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    God morgon tjejer!

    Nee.. här sitter man fortfarande =( Mådde skit dåligt under natten så har knappt sovit... fast är relativt pigg nu endå =) Har fortfarande samma känsla där nere.. o sammandragningar ... men tycker inte det har blivit värre än igår utan det håller i sig i samma stil... Ska till BM imon på kontroll så ska prata med henne då om detta... men hoppas ju att jag slipper gå till henne o att jag i stället kommer vara på förlossningen o han min lilla bebis i famnen =)

    Fam N: Får försöka knipa tills på Tordag så våra pojkar får samma födelsedag ;) Ska göra allt i min makt för att putta in han igen hehe ;)

    Skönt! Idag har vi iaf fin fint väder =) När man kollar ut ser det nästan ut som om våren redan har kommit =)

  • MmmJennie

    Hej tjejer!

    Äntligen kommit hem efter kaos!
    Jag o min man skulle gå ut i det fina vädret o gå till marknaden o kolla o sånt... Precis när vi är på väg ut så nyser min man o får skit ont i hjärtat!! Han får så ont så han skriker =( Gud! Vad rädd jag blev!! Vi åker skit fort till akuten! Han får komma in med engång på "hjärt-rummet" där dom kopplar han till massa maskiner... efter ett tag lugnar allt ner sig o min man känner sig typ "frisk" igen... Läkaren förklarar att han har en spricka i revbenet som håller på att läka o när han nös till så hamnade antagligen en nerv i kläm.. o det kan kännas som en hjärt attack! Anledningen till att min man har en spricka i revbenet är att han blev misshandlad av ett par ordningsvakter på en stor känd klubb här i gbg =( Jätte lång historia som jag inte orkar berätta nu...
    Men vi har iaf polisanmält dessa vakter så det kommer antagligen leda till rättegång snart... då detta är vanligt här i gbg att vakterna tar ut mera frihet o misshandlar sina gäster för ingenting... ja men ni har antagligen läst många ggr i tidningarna om vad som händer i denna kriminella stad...

    Kramar!

  • MmmJennie

    Alisandra: Ja! det var skit läskigt detta! =( Asså jag har aldrig sett min man ha sååå ont så han skriker!! bebis blev helvild i magen..stackars liten o höra pappa skrika av smärta! =(

    Tyvärr är de flesta ordningsvakter här i gbg riktiga svin, som ja tex misshandlar sina gäster i de kända "små rummen" elr så kallade "vip-rummen" , dom har drogat många tjejer o sen låtsat att dom hjälper tjejerna, fast dom tar dom till dessa "vip-rummen" där tjejerna sedan blir våldtagna... fyyy fan! säger jag bara! usch massa skit här! Hoppas dessa vakter åker fast!

  • MmmJennie

    Hej tjejer!

    Tur att ni inte har skrivit så mkt sen igår.. så man hänger me!

    Idag var vi hos BM på kontroll.. hon säger att stackars kroppen min jobbar på för fullt nu inför förlossningen...puh! Mina värden är fortfarande kanon bra =) SF-måttet var 33-34cm o hon sa att jag inte kommer växa så mkt mer =) gött det hihi ;)
    Sa till henne att bebis är mindre aktiv nu än förut o då sa hon till mig att känner jag helt plötsligt inte alls av bebis då MÅSTE jag ringa förlossningen! Men så länge jag känner rörelser så är det nog ingen fara med han!
    Tack vare BM idag så har jag fått ordentliga sammandragningar ;) Dom drog igång när hon skulle känna hans huvud hehe.. så säger bara TACKAR! o hoppas dom bara inte avtar nu utan blir KRAFTIGARE =)

    Kramar!

  • MmmJennie

    Micorazon: hihi trodde inte heller faktiskt att jag skulle komma så här långt ;) bara 19 dagar kvar idag till BF =) hihi snart 18 ;) då dagen nästan är slut.. hehe! Tycker förlossningen kan dra igång NU !

  • MmmJennie

    Ha ha ha ha! Kolla på Outsiders... ho ho ho... jag o mannen garvar ihjäl oss =) ha ha ha ha

  • MmmJennie

    God morgon tjejer!

    Vilken tur man har igen att ni knappt skrivit nåt... ;)

    Inatt var det verkligen skit jobbigt... förlåt att jag berättar typ varje dag hur dåligt jag mår nu =( Tog flera timmar innan jag väl somnade, då jag hade starka sammandragningar 3st på 10min o det var inte skoj att ha så i flera timmar =( hinner knappt slappna av innan nästa kom! Sen gjorde magen massa skumma ljud o så mådde jag illa så jag trodde jag skulle spy i sängen =( nee usch! nu är det ingen större hit att vara gravid mera =(

    Min farmor drömmer sann-drömmar vilket ibland kan vara jobbigt...
    o nu under graviditeten har jag kännt på mig vad som kommer hända vissa dagar o som sen visat sig vara sant! =(

    Hoppas solen kommer fram snart!

    Kramar!

  • MmmJennie

    Funbun: hihi vi skulle oxå ha gått till kviberg i söndags om inte min man hade fått ont så vi spenderade vår dag på akuten i stället... hehe men men kviberg har ju öppet varje helg så man missar inte "skiten" haha ;) Nu på vintern tycker jag det är ok att gå till kviberg men INTE på sommaren då är det rena "kött-marknaden" där... usch o fy!!
    Ja, kanske är bättre vi ses nästa gång du är i gbg.. hihi så får du träffa bebis oxå ;)
    Kramar!

  • MmmJennie

    Hahaha TACK flikkor att ni vill lyssna på hur gnällig jag är.. hehe precis som en kärring ;)

    Måste få gnälla för sista gången idag... Har då haft sammandragningar i över 24 timmar o kännt mig allmänt skum... hmm... Hoppade in i duschen o duschade riktigt varmt.. typ nästan så man brännde sig vissa gånger.. o nu har jag ännu ondare i svanken!? Är det inte så att det ska hjälpa med värme elr har jag helt fel nu??? o sammandragningarna avtar inte heller fast jag duschat jätte varmt.. konstigt va..??

    Kramar!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!