• PetraD

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    micorazón skrev 2008-02-19 21:28:13 följande:
    Urime är alltså Grattis FL red.!!!!!!! Pavarsn betyder självsätndighet. Ni kan använda länken till ordlistan som finns i FL Ni vet, Kosovo blev ju självständigt igår om ni missade det.
  • PetraD

    stäääääääda


    alisandra skrev 2008-02-20 10:14:06 följande:
    Godmorgon alla tjejer!Här vaknade jag upp till ett strålande vårväder! Solen skiner och det blir nog bra många plus grader idag med, igår var det typ 10. Så skönt! Jag ska vänta ett tag tills solen krypt fram mer och värmer på lite, sen ska jag ta med hundarna på långpromenad.Först ska jag kasta in en maskin tvätt, plocka in diskmaskinen och göra mig i ordning, haha. Sen ska jag städa hela dagen. Tror mormor och morfar kommer för bi ikväll. Ska fira min namnsdag sa dom, men jag vet inte varför dom kommit på att dom ska göra det? Haha! Men men, det har jag inget emot. Ska bli kul och träffa dom!Min morfar är världens sötaste och han är så rolig! Haha, gubben.Sen ska jag baka cheesekake med jordgubbar och vaniljbullar.Morfar älskar fikabröd. Speciellt mitt, säger han. Vad ska ni tjejer göra idag?Ha en bra dag iallafall!Kram på er!
  • PetraD

    mm, man skulle verkligen vilja ha mer uppskattning för det man gör. mannen ser väl inte ens hälften här tyvärr ser väl mest det man missar, men inte mycket av det man gör


    micorazón skrev 2008-02-19 21:44:43 följande:
    hehehehe ja, lite mer uppskattning skulle man vilja ha ibland. Typ hälften av det man gör syns inte, nte av mannen i alla fall Jag ser det Men män ser ju ingenting haha
  • PetraD

    typiskt albaner ja


    alisandra skrev 2008-02-20 13:06:29 följande:
    Haha, satt och kolla massa såna filmer på youtube igår. Snacka om att albanerna i Tyskland kör BARA fina bilar. Bujar bara skratta, nästan alla hade super fina bilar och FETA fälgar. Typiskt albaner.. Haha!
  • PetraD

    japp, det är vi absolut
    fast idag gjorde min kära make nog mer än mig


    alisandra skrev 2008-02-20 13:40:40 följande:
    Vi är iallafall duktiga gumman.
  • PetraD

    precis, det är ju tyvärr så


    alisandra skrev 2008-02-20 13:42:52 följande:
    Det är nog typiskt karlar! Ser inte det man gör utan bara det man inte gör, eller har gjort.
  • PetraD

    JÄKLAR VAD DUKTIG DU ÄR GUMMAN!!
    Jag gjorde så här att jag åkte och handlade och så storstädade Bujar köket
    sen när jag kom hem bytte jag lakan i vår dubbelsäng och de tre stora barnens sängar. dammsugade och skurade golvet uppe och bujar samma där nere.
    hängt lite kläder och lagt i en ny maskin

    det var min dag (på ett ungefär)


    alisandra skrev 2008-02-20 15:07:10 följande:
    Puh! Vad varmt det är! Fan, vad tid det tar och stor städa hela lägenheten/huset. Puh..Nu har jag plockat undan hela nedre hallen, dammat, dammsugit, torka golven och torka väggarna. + Att jag städat hela tvättstugan och gjort rent tvättmaskinen och torktumlaren. Sen har jag dammat, dammsugit och torkat hela trappen upp till andra hallen. Dammat, dammsugit och torkat golvet i köket. Gjort rent och rensat kylskåpet. Gjort rent bakom spisen och bakom kyl och frys. Gjort rent filtret i köksfläkten och sprutat bakteriedödande medel över hela köksbänken. Såååå bra!Nu håller jag på i vardagsrummet, ska damma, dammsuga, torka golv och göra rent soffan och tvätta överdraget till soffan.Sen tror jag att jag ska dra ut mattan och piska den också, om jag får ut den själv? Haha. Annars får det duga med att dammsuga den nu. Sen är bara sovrummet och toaletten kvar.Tar aldrig slut.. Puh, och varmt är det också! Ska bli så skönt med en dusch efter allt är klart. Petra hur går det för dig, din lilla husmor?Haha.
  • PetraD

    beror väl lite på hur resten ser ut, men den första var finast tycker jag


    alisandra skrev 2008-02-20 16:20:25 följande:
    Vi ska köpa en ny tavla och ha i vardagsrummet, ovanför våran skänk. Vad tycker ni om dessa?www.ikea.com/PIAimages/81141_PE205680_S3.jpgeller www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50126196Jag ÄLSKAR svart/vita tavlor. Det är det enda vi har här.Förutom Bujars Al pacino tavla, med en bild från Godfather.Den är svart/vit/röd. Haha.
  • PetraD

    grattis


    alisandra skrev 2008-02-20 16:22:05 följande:
    Var bara tvungen och ta denna. Tjoho!
  • PetraD

    duktiga du


    alisandra skrev 2008-02-20 21:17:37 följande:
    Puh.. Snacka om att jag är trött nu!Har städat hela dagen och nu bakat en hel massa saker.After eightårta, kladdkaka, kexchoklad kaka och cupcakes.Snart ska jag baka små franskor. Mums!Ska baka lite mer tills fredag, då blir det fest! Vi ska fira pavarsin! Skoj!Vart är ni alla?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!