• PetraD

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    nu ska jag logga ut

  • PetraD

    HÅLLER TUMMARNA STENHÅRT FÖR DIN MAMMA


    micorazón skrev 2008-02-13 12:26:47 följande:
    hej allihopa!jeta: jennies svärför. skulle inte komma förrän 17:e!!! Så jag är nä'stan säker på bebis haha WOHOOOO!!! Hoppas!!alex: jag pluggade psykologi, tungt ämne!!! Så det är sååå skönt att slippa nu! Jag ska bara gå hemma o LAAAATA mig haha O vara en HEMSK nuse! Närå, ska ta hand om hemmet o så, men inte göra nåt jag inte känner för. Bara unna mig en massa gott o roligt! Träffa vänner, fika, vara med Dante o hitta på roliga saker! Har gjort upp ett litet schema, typ hur dagarna ska se ut. Långa promenader med vovven om jag orkar o kan, har foglossning just nu Sen åka in till stan vissa dagar o gå på lekland etc etc etc.Ska bli underbart!!!!!!! melie: ja, jag har aldrig varit ett stort fans av Valentines Day. Jag tycker mer att det är en dag för de som inte är tillsammans. Typ om en kille inte har sagt till en tjej att han gillar henne så väljer man den dagen att avslöja sig Typ.. men när man är gift vet jag inte.. vi har ju alla hjärtans dag VARJE dag jag o Besim ang mobbning UUUUUSCH, jag blev mobbad ett tag när jag var riktigt liten. Tack o lov var faktiskt barn lite snällare då.. eller har jag bara inbillat mig?? De sa inte riktigt de ord som florerar idag inte....... Hora vet jag knappt om man visste vad det var när man var 7-8 år!! Idag vet dem det när de börjar dagis typ USCH, hemskt.. i alla fall har jag en underbar mamma o pappa som verkligen tog tag i det. De ringde hem till denne pojkes föräldrar DIREKT o vi hade ett mte. Ha skämdes ögonen ur sig o sen var han snäll. Vi blev senare vänner faktiskt!  Lekte ofta under barndomen. Nä nu ska jag in till stan. Min mamma sitter o väntar på att landstinget ska ringa.. supernervöst. Alltså hon är egen företager (barnmorskemottagning sen 12 år tillbaka) och nu har de frhandlat om nya avtal. Det är ett annat bolag som vill starta liknande verksamhet och landstinger ger bara avtal till ETT. dvs min mamma har företaget kvar eller så måste hon avveckla det Som hon har kämpat på i 12 år och gjort ett fantastiskt jobb. Alla kvinnor i Kristianstad ääälskar hennes mottagning!!! Tycker sååå synd om henne om hon inte får avtalet alltså.... Hur lätt är det att få jobb när man är 51?? Jaja, det fixar hon..kram på er tjejer! 
  • PetraD

    låter som en perfekt dag ju
    härligt med lite vårväder äntligen
    solen sken innan jättemycket här också, fast gått i moln nu

    blir nog en lugn dag här idag
    bara det vanliga


    alisandra skrev 2008-02-13 12:45:54 följande:
    Idag är Bujar ledig, så jag vet inte vad vi ska hitta på. =)Bara vara hemma och ta det lugnt.Har nyss gått en långpromenad med hundarna, är så fint väder ute!Varmt och solen skiner! Nu ÄR det vår ute! Vad ska du göra då Petra?Och ni andra tjejer? Ha en bra dag!
  • PetraD

    NEJ VAD TRÅKIGT!!!
    FY FAN att de bara ska kolla för pengar. de borde ju också kolla mer på hur ställena är. fråga folk som går dit, vilket som verkligen är det bästa.
    vad irriterande att de inte begärt det och sen säger att man måste lämna det. de som gjort fel ju

    KRAM till dig och din mamma


    micorazón skrev 2008-02-13 14:04:06 följande:
    JÄVLA SKIT!!!!!!! MIn mamma fick inte det, det andra företaget kunde göra det för 200 000 kr mindre så landstinget valde dem istället!! Va fan - inga kvinnor kommer ju vilja gpå dit!!!!!!!!! fan fan fan fan *gråter*Sen sa dem att mamma inte hade lämnat in kvalitetspapper, hon skrev SÄRSKILT till dem att de måste begära dessa, de kan hon inte lämna ut bara sådär. Och de har inte begärt något!!!!!! Min mamma har kvalitetssäkrat HELA företaget, minsta lilla toarulle för fan!!!!Fy fan för politiker... de tnker inte på kvinnorna som nu måste gå till en sämre mottagning. MIn mamma har kämpat på i 15 år med företaget o knappt tjänat nåt på det, hon har lagt ner mycket pengar för att kvinnorna ska känna sig välkomna istället... men inget sån t ser demFAN, ledsen..t¨årarna bara sprutar.. ska int ill stan nu o trösta mamma som nyaa ringde o grät!kommer kanske in senare ikväll!kram på er o tack frö att ni i alla fall höll tummarna!Nu har mamam jobb året ut..... men men hon htitar alltid på nåt!
  • PetraD

    det är ju nästan ännu myigare ju. fast kanske inte när man planerat nåt

    vad var det med den tjejen då??


    alisandra skrev 2008-02-13 14:19:29 följande:
    Här blev ingen fika. Blev så förbannad på tjejen i kassan! Så vi köpte med oss fika från ett bageri och åkte hem. Nu ska vi gå ut och sätta oss på gården nere vid sjön!Så mysigt! Älskar denna sjötomt!
  • PetraD

    visst kanske man inte kan ALLT, men lite måste man ju kunna


    alisandra skrev 2008-02-13 16:19:25 följande:
    Nej, men hon visste typ INGET om sakerna hon sålde. Blir så irriterad på okunnig personal!
  • PetraD

    tänkte skriva det också, men missade det attsom du säger ska de ju fråga någon annan om de inte vet
    man ska ju vara kunnig
    kunnigare än kunderna, förutom de som du som jobbat, men som de ju inte kan veta. men om man tänker att inte kunderna har jobbat eller jobbar på konditori själva


    alisandra skrev 2008-02-13 20:02:28 följande:
    Nej, allt kan man inte veta. Men om man inte vet om saker ska man fråga någon som vet utan att sucka och tycka att jag som kund borde veta. Nu vet ju jag det mesta eftersom jag jobbat på kondis, men det visste ju inte hon.Sånt gör mig förbannad. Usch..
  • PetraD

    precis
    man vet ju inte hur mycket den kan som kommer
    kanske är någon som kollar upp olika konditorier för något pris om bästa...


    alisandra skrev 2008-02-13 20:19:32 följande:
    Precis. Man ska bemöta alla på samma vis! Det är ju ett service yrke och då ska man vara serviceminded och INTE som hon. Haha!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!