Inlägg från: shqiponjë |Visa alla inlägg
  • shqiponjë

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    shqiperi82 skrev 2007-12-28 21:07:23 följande:
    Hej!!Tur att ni inte skriver så mycket här nu för jag hinner aldrig gå in och läsa....Camilla: ja, visst e det underbart med en diskmaskin!! Vi hade en bänkdiskmaskin innan och sen ett år tillbaka ett vanlig stor och jag skulle aldrig klara mig utan den!! Michaela: Jag vet inte heller hur man bränner DVD? Men kan du inte bränna den på en vanlig CD? Så tror jag att vi gör i alla fall. Eller har du DVD brännare på din dator?Jeta: Hur har du haft det?Hur ska ni alla fira nyår då? Vi ska till våra kompisar (albaner) och festa!! eller jag ska ju köra hem så har köpt ALKOHOLFRI champagne... hehe... vill inte sova över eftersom Mirela sover så oroligt när man inte är hemma...
    problemet med det hela är att jag först måste lägga över dvdn på datorn och beräknat tid är 49577 dagar!

    försökte med en annan men sen vill inte dvdn spela den så jag kanske inte har dvd brännare, är det ok och kolla på datorn???

    kram
  • shqiponjë
    MmmJennie skrev 2007-12-28 22:58:20 följande:
    Tjejer: Gillar ni alban-skämt?? Fick en ganska rå till min mobil för ett tag sedan.. hehe ?
    låt höra
  • shqiponjë
    MmmJennie skrev 2007-12-28 23:16:22 följande:
    oki här kommer den ;)Två albaner står på Seglerstorg och tigger pengar, dagen efter träffas dom.Den ena skryter med att han fått ihop 483 spänn med hjälp av en handskriven lapp där det stod "Hjälp mig att försörja mina 5 sjuka barn" Då visade den andre att han minsann hade fått ihop 42.358:-Stum av förvåning stammar den första killen, "Hur fan lyckades du få ihop så mycket pengar? Vad står det på din skylt?"Den andre svarar: Hjälp mig hem, jag vill hem till Kosovo!hihi... Tyckte ni den va skoj??
    hahaha lite elak men dock lite skoj!
  • shqiponjë
    PetraDeliu skrev 2007-12-29 15:02:24 följande:
    var är alla idag???
    mannens kusin är på besök så jag lagarmat och grejar för fullt..
    det är jobbigt att vara albanfru phu.. Flörthahhahaa
  • shqiponjë
    shqiperi82 skrev 2007-12-29 21:34:21 följande:
    haha 29 grader får vi hoppas att jag inte har, 39 grader skulle det stå..
    krya på dig tjejen!
  • shqiponjë
    msuse skrev 2007-12-29 23:31:08 följande:
     har ett program som heter dvd shrink. vad är det du ska bränna? sån't du filmat själv? finns ju en del olika grejor..
    nej jag har inte filmat själv, jag vill göra en kopia på en dvdfilm... fattar ingenting och till slut blir jag jätteSkrikandesarg!!!!

    har ni nåt namn på lillan?? Allt bra med er???
    kramar
  • shqiponjë
    PetraDeliu skrev 2007-12-30 11:50:10 följande:
    visst är vi vi sa ju att vi måste få lite fart på tråden... måste jag så får jag väl göra det själv men det hoppas jag inte! KOM IGEN tjejer!!!!!!!!!!!! kul. bästa åldern är väl inne för barn nu jag är GLAD att jag började tidigt inte jättetidigt. var ju 21, men sen har det ju gått ganska snabbt. ändå är ja bland de äldsta här är ju jättebra så med raketer. blir ju roligare grej av det då. skulle vara kul om fler kommuner fick den iden.ha en bra dag camilla & ni andra också.SKÖÖÖNT med myyysdag. skulle också vilja det!! hur lätt är det med svärmor hemma??!!! (åt utebliven mysdag)
    Är det inte jobbigt med så tätt mellan barnen??
    Själv är jag jättebebissugen! men samtidigt vill jag jobba ett år för att få bättre föräldrapenning (eftersom jag bodde i grekland 2 år har jag hamnat utanför systemet och har grundersättning) men samtidigt vill jag ha bebisSkrattande...
  • shqiponjë

    nej det är ju inte detSkrattande
    har fått ont av p-staven nu och kanske "måste" ta ut den...
    får se hur det blir! Ibland känner jag mig bubblande, tänk att det är just nu som man avgör så mycket av ens framtid.. Hur många barn man vill ha, hus och allla större saker i ens liv! Häftigt ju!!!


    PetraDeliu skrev 2007-12-30 13:29:18 följande:
    visst har man sina stunder, men oftast är det inte så jobbigt. vägs upp av att se hur kul de har tillsammans tror kunde varit lika jobbigt, om inte mer, med fyra barn fast längre emellan..förstår dig. inte lätt det. man VILL ju ha en liten , men också en skaplig föräldrapenning. inte lätt inte
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!