Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    shqiperi82 skrev 2007-12-23 09:52:17 följande:
    hehe ni skriver om massage till män.. jag undrar vad min man skulle säga om han fick ett presentkort på massage?? kan inte se honom framför mig att ligga och få massage. OM han skullle få det så skulle det vara av en man för jag är så svartsjuk av mig. Är inte ni?
    haha män brukar faktiskt uppskatta det när de väl kommer dit och nej, jag skulle inte bry mig. Är ju själv massör och jagvet att man inte tänker på annat än själva massagen när man ger det. Jag har gett mycket massage åt män och aldrig tänkt en tanke på om de är snygga eller nåt..... Sen brukar jag tänka så, om Besim får massage tex, att OM tjejen skulle tänka nåt så är det skitsamma för mig. Så länge BESIM inte tänker nåt om henne så är jag nöjd

    Idag ska jag plugga sen hämta sonen. Imorn bitti åker vi till föräldrarna o stananr till juldagen!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    ang nappar så tror jag aldrig att jag har kokat dem hehe Och Dante har nästan aldrig varit sjuk.. tror inte att man ska var FÖÖÖR hygienisk heller då många läkare menar att barn som får en liten dos bakterier blir mer resistenta... vet inte men men.

    Ang toalett - Dante gör också så.. det är bara såååå jobbigt! Man måste hela tiden tänka på att stänga dörren annars är han där direkt o leker med vattnet - nice *NOT*

    Nu ska jag göra julgodis!
    kram på er


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2007-12-23 10:46:01 följande:
    Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri!!!
    edhe ti!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    Jeta skrev 2007-12-23 14:31:16 följande:
    Holaa tjejer!!! hur ar livet??? har ar underbart!! det ar sa vackert och massa att se!! gissa om vara fotter varker??? hehe nehepp nu ska jag duscha och sedan ska vi ivag for att se fotbollsmatchen!!! ha det underbart! Kramisar!
    hahaha trodde ALDRIG att du skulle kika in här!!!!! Kul att höra att ni har det så bra!
    Ja, Barcelona är verkligen en underbar stad.

    GOD JUL PÅ ER ALLA! NU STÄNGER JAG AV DATORN FÖR IDAG! Har mycket att fixa nu under kvällen... men kommer tillbaka den 25:e!!!

    Kalofsh mirë! mirupafshim!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    msuse skrev 2007-12-25 20:46:09 följande:
    god jul alla!kom en liten tjej 23/12..svettigt värre, slutade med att de slängde sig på magen + sugklocka..känns som en ångvält kört över mig! men hon är världens finaste! går inte att beskriva!
    GRATTIS!!!

    Usch sugklocka låter inget vidar.e.men men ut kom hon i alla fall GRATTIS igen!!!!! Vad ska lillan heta??
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2007-12-26 09:54:13 följande:
    Msuse: GRATTIS TILL LILL-TJEJEN =) hihi, då kommer hon fylla år 1 dag tidigare än mig ;) sköönt för dig att det inte blev på självaste julafton =) Bara för att jag fyller år den dagen gör att jag inte gillar julen så värst vidare =( Blir tyvärr bortglömd =(Petra: TACK SÅ JÄTTE MYCKET =)
    nä, int den roligaste dagen att fylla år kanske Hur gör alla med presenter/julklappar? Får du dubbelt eller hur gör man?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    vet inte vad det är med mig idag - VÄRSTA energin!!!!!!

    Var uppe 06.30 me sonen. Tvättade o strök, sen gjorde jag nybakta scones till mannen som var färdiga när han vaknade. Gav honom frukost på sängen. Satt o mös hela familjen! MYYYYYYS!

    Sen gick jag en lång runda med vovven medan Besim var hemma med Dante.

    Nu har jag gjort en cashflow , planerat ekonomin, hela nästa kommande år. Ser bra ut för Kosovo 2009 Det ska nog gå ihop. Har planerat hur mycket vi ska lägga undan varje månad etc.

    Nu somnar snart sonen o då tror jag att jag också ska sussa lite - det har jag förtjänat haha :.-D


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    jennie: japp, ring o hör.. i och medatt du har blivit stoppad innan kan de vilja kolla.. i vanliga fall kollar mman inte förrän riktiga värkar sätter igång.. för slemproppen kan återbildas.. men hos dig kanske den inte ör det så din tapp är kort (värkar)..
    Så ring dem o hör! Skriv sen!!!!

    haha vet ni vad som hände idag! Dante såg att jag gick på toa, han tog av sig sin blöja och pekade bestämt på toastolen. Jag lyfte upp honom och sen gjorde han allt där! hahahaha Jag blev så full i skratt. HGan var SÅÅÅÅ stolt!!! vinkade o hade sig när vi spolade. Tror jag ska börja ordentligt imorn på hans utan-blöja-karriär

    Någon av er med barn som har en sån toasits för barn eller har ni potta? vilken är bäst?
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    PetraDeliu skrev 2007-12-26 23:52:47 följande:
    vi har inget av det. de sitter som vi gör i början innan de blivit vana håller vi i dem lite barasååå KUL när de gör det första gången i toaletten. så härligt glada de blir också ju
    haha ja, det kan man ju säga att han blev!! haha Dante älskar sin blåa sits med en säl på Han har suttit där tre gånger idag med lyckat resultat. Det ser ljust ut för blöjfri Dante när Arijeta (lillan) kommer i april
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    börjar tråden dö ut eller?


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!