Inlägg från: Anonym (Osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Osäker)

    Hur stor penis har era men vid stånd?

    pomeransen skrev 2007-12-07 09:19:51 följande:

    Anonym (hanna) skrev 2007-12-07 08:43:37 följande:


    Hemliga jag skrev 2007-12-06 19:25:35 följande:Faktum är att din kille har en STOR penis. De andra som påstår att deras män har uppåt 25 cm är väldigt, väldigt ovanliga eftersom de endast skiljer några få cm från John Holmes penis (som beskrivs som majestätisk, gigantisk och ställt till en massa problem för honom pga av storleken).Min kille har jag mätt nu och han har ynka 13 cm på längden och 11 cm i omkrets, men jag får kvälvningar om jag får in hela den i munnen.
    Bra inlägg.

    Holmes bedöms ha haft 23?25 cm, men inte över det. Jag tror att folk är så avtrubbade av alla överdrifter på det här området att har man en penis i medelintervallet, där de flesta män befinner sig, törs man helt enkelt inte vara ärlig eftersom det låter så litet med 13, 14, 15 cm när alla andra påstås ha 23 cm. Så är snöbollen i rullning.
    Tror det ligger mycket i det du säger, har alltid haft fel verklighetsuppfattning pga port. Trott att jag har en lite dick, varje gång någon tjej har påtalat att man är stor så har jag tänkt att dom säger det för att vara snälla så man inte ska känna sig kass. 

    Min nuvarande tjej har varit likadan tills att jag gick med på att mäta, nu är hon läkare och har förklarat hur man ska mäta på korrekt sätt. Hon fick det till att den är 20 lång och 19 i omkrets, sen om det är stort eller litet vet jag inte för alla här på familjeliv har ju en kuk som är minst 25.
  • Anonym (Osäker)

    Såna här trådar är hopplösa, ungefär lika hopplösa som trådar om träning. Så fort någon är rippad så måste personen ta anabola och samma här det här, skriver någon att de har stor kuk så kommer det direkt kommentarer på att personen ljuger eller överdriver. 

Svar på tråden Hur stor penis har era men vid stånd?