• Anonym

    2 barn med två olika pappor!

    Jag kommer ha två barn med två olika pappor som jag inte lever med... det var verkligen inte så jag ville ha det, men jag har helt enkelt gått på två feta nitar!! Någon fler som också har barn med olika män?
    Jag skäms ibland rätt mkt för att min situation ser ut som den gör, men vill inte det... vill vara stolt och gå vidare i livet utan kärnfamiljen inetsad i huvudet...!!

  • Svar på tråden 2 barn med två olika pappor!
  • Anonym

    Problemet är att man ALDRIG vet om killen är bra eller inte... man hör om förhållanden som kraschar från tomma intet verkar det som, perfekta reltioner och kärnfamiljer som raseras... så att man väljer att bli ensamstående med två barn kanske inte är hela sanningen, man valde kanske att bli gravid, om det inte var oplanerat, men den man trodde att man kände kan visa sig vara en helt annan människa!

  • Anonym

    jag har 2 pappor till mina 3 barn, det funkar bra jag är ensamstående

  • Anonym

    Det känns som om man kommer bli dömd till att leva ensam hela livet nu.. delvis för att man inte är en obruten förpackning och dels för att man blivit så jävla bränd!! Vågar man nånsin introducera en ny person för sina barn?? Bli gravid med en annan människa igen??

  • Anonym
    Anonym (mum) skrev 2007-10-20 20:05:42 följande:
    ptoaVadå inte spekulera? Det finns väl ingen regel som säjer att man är garanterad att ett äktenskap eller förhållande varar??! Tyvärr är du och jag lika oskyddade mot det som ts.
    Mmm, tyvärr är det fan så!!! =(
  • Anonym
    Teschty skrev 2007-10-20 20:13:14 följande:
    Jag tror att folks elaka koméntarer o skitsnack o boven till att man känner så. Om du har gått på 2 nitar så eväl inte det något man gör för att man vill, utan kanske för att man e snäll o ser det bästa i människor. Sen när man har fel o kanske mår dåligt över det så e det omgivningens gottigheter o skvallra om. Det e sånt som gör att man skäms o känner sig skamsen när man kanske behöver som mest stöd o tröst. Tyvärr tror jag inte det e något man kan göra åt det. Men försök låta den känslan du har rinna av dig. För hade du inte träffat 2 nitar så hade du ju inte haft dina 2 underverk heller. Vänd på det så ist...Hoppas du känner dig bättre snart. Kram

    Mmm... jag känner verkligen att jag och mina två barn kommer få det underbart tillsammans!! Trots att jag tillverkade dom med två puckon så är de helt underbara! =)

  • Anonym
    saferide skrev 2007-10-20 20:06:07 följande:
    Så är det absolut inte! Min mamma har tre barn med tre olika män, och är numera lyckligt gift med barn nr. 3's pappa! Har aldrig sett henne så glad som hon är nu :)
    Nää, man kanske inser vad man verkligen ska leva med för person när man gått på några nitar... dock är ju det ett rätt smärtsamt sätt att komma dit man vill =(
  • Anonym

    Jag träffade en kille ett tag- som hade barn sen innan.

    Den mamman hade tre barn med tre olika- och hon var 25. Allt kan hända.

  • Anonym
    Ztampe skrev 2007-10-20 20:24:30 följande:
    TS:Bara för att dina barn har olika fäder så betyder det inte att du kommer vara ensam resten av livet.Jag väntar just nu mitt femte barn men min sambo är bara pappa till barnet i magen samt lilltösen på snart 2 år. Mina andra 3 barn har olika pappor. Har också haft otur och gått på tre nitar innan jag träffade min nuvarande sambo för 4 år sedan.Så ge du inte upp hoppet och framförallt , Skit i vad andra tycker. De vet inte vad orsaken till att dina förhållanden inte funkade var.Snackar de skit om det så är de inga riktiga vänner och inget att ha.Stå du på dig och lycka till i framtiden.
    Nej, egentligen ska man ju bara skita i vad alla tycker och stå för att man är ensamstående... men ändå känns det som om man får en stämpel i pannan! =(
  • Anonym

    Ts: Tror du ska vänta med att ha sex med killarna du träffar innan du vet att ni kan hålla ihop livet ut! Bara att bo ihop eller att skaffa barn är jobbigt.. Så gör inget förhastat nästa gång så det inte blir ett tredje barn sen. Du verkar ju inte vilja ha mer barn med en tredje pappa tycker jag det låter som. Tänk om han också skulle lämna dig! Då har du 3 barn med 3 olika pappor. Inte så klokt kanske.

    Har du skrivit detta i en annan comunity också? Är du en ung mamma? Har svarat dig där också isf.

Svar på tråden 2 barn med två olika pappor!