• Lazzi

    älskar nylon & högklackat

    Anonym (46) skrev 2007-09-07 18:20:57 följande:

    Sambon älskar när jag har det med,men ofta har jag det på mig på dagtid-snyggt,kvinnligt tycker jag.

    Har ofta kjol,strumpbyxor och högklackat eller pumpsen - äkta från 80 talet på mig.


    Det gillas mycket 
  • Lazzi
    Anonym (Kvinnlighet är attraktivt) skrev 2024-10-14 21:00:56 följande:

    Ja jag gillar det mycket.

    (Jag förstår inte hur någon kan ge tummen ned till någon medlem för att man gillar detta?).

    Min fru och jag pratar öppet och ganska ofta om vad vi gillar och vad vi önskar oss av varandra.
    Det blir som en positiv utväxling av önskemål och förtroenden, skapar ökad förståelse för varandras olika behov och önskemål, vilket ger ömsesidig uppmuntran till oss båda och vi får båda ökad motivation till att uppfylla den andres önskemål och tillfredsställa varandras behov.

    T ex om jag på eget bevåg går före och tar initiativ till att uppfylla min frus önskemål och tillfredsställa hennes behov så är jag säker på att hennes lust och motivation ökar för att möta mina egna önskemål och behov.
    Vi tycker detta är roligt, lönsamt och lustfyllt att positivt påverka vår partner på detta sätt, vi tycker det främjar vår ömsesidiga kärlek, och för oss leder detta till en självklar win-win situation.

    Om jag tar något av våra enklaste exempel så blir min fru glad och positiv av att jag t ex  överraskar henne med att komponera, handla mat och vin och laga middag på lördag, medan hon får göra vad hon vill i ett par timmar, förutom att lägga sig i vad jag gör i köket.
    Ett sådant exempel, att hon får egen tid, kan ofta leda till att hon känner lust och motivation till att bada, sköta intimrakningen och klä sig mycket kvinnligt och fint till middagen.
    Detta brukar oftast inte sluta med slötittande på TV med varsin mobil under näsan, utan det brukar leda till mys, närhet, härliga samtal, skoj, humor, lust och ofta leder det till lite förspel och lust till sex, men inte som en självklarhet, för ibland kan själva sexet få vänta till söndag morgon och förmiddag.

    Detta är alltså inte en beskrivning på hur det ska gå till eller hur det alltid går till för oss. Det är enbart ett av flera beskrivande exempel på vad och hur det kan gå till.
    För oss finns inte något klart eller direkt samband mellan att klä sig kvinnligt med att det ska leda till sex.

    Men om min fru vill skapa sexuell lust hos mig, om hon får lust att förföra mig, så vet hon att det nästan alltid är mycket enkelt att göra mig tänd och hon vet att hon alltid kan lyckas, nästan oavsett vilken sinnesstämning jag befunnit mig i och vilken situation vi befinner oss i.
    Om hon får lust att förföra mig räcker det i princip med att hon klär sig i ett leende och med nylonstrumpor och höga klackar.

    Om jag får lust att förföra min fru så är det oftast lite mera komplicerat. Jag vet ganska väl vad hon önskar sig och hur jag ska gå tillväga, men i det fallet finns det inget lika solklart och enkelt tips, och det är inte alls lika säkert att mina försök lyckas. Det räcker inte med att bara förmå henne att koppla av och läsa en bra bok som innehåller berättelser som hon i denna stunden finner erotiska, utan samtidigt behövs också att jag städar bostaden eller någon motsvarande aktivitet. Om jag lyckas med detta så kan jag kanske lyckas förföra henne, men bara under förutsättning att hon själv har lust att försätta sig själv i rätt sinnesstämning, och att situationen i övrigt är passande för henne, men det är ju långt ifrån säkert att allt detta faller på plats samtidigt. Men jag vet att det krävs för att allt eventuellt ska kunna falla på plats.

    Men det är väl så i största allmänhet att kvinnor är långt mycket mera komplicerade varelser än vi enkla män...


    Vackert skrivet o låter som det perfekta paret 
    Och håller med om dessa tummar ner så löjligt 
Svar på tråden älskar nylon & högklackat