• Miafia33

    Forumregler ändringar i fetstil

    reboot: "Hhmm RÄTTA mig om jag har fel. MEN dessa regler går emot den svenska lagen. Någon enskild comunity ägare får INTE försöka censurera bort ÅSIKTER."

    Jag fundrar också över om det verkligen är tillåtet.
    Får nog googla på det

  • Miafia33

    junimagi: Det är inget forum längre där åsikten är fri, inte heller valet att själv välja ord för att bekriva sina synpunkter.

    Jag tycker det är bra att kritiken kommer fram och att folk reagerar. KOnstigt vore det annars.

    Även jag börjar undra om fl tillhör en viss religion. Får man skriva så? Strunt samma, kan inte beskriva det på ngt annat sätt.

    ngt som dock har satt sig djupt i mitt minne är att det anses trotsigt att motsätta sig en moderators beslut. Detta står i reglerna och dom ska vara för vuxna människor, skamligt!

  • Miafia33

    Ming: Jag vet, men att använda sig av ordet trotsigt när det handlar om vuxna människor. Det tyder på översittarfasoner som jag ser det. Och det framgår väldigt tydligt..

  • Miafia33

    reboot: Jag klickade på den i tid och otid innan jag förstod att den inte låg först pga nya inlägg. Tala om man börjar bli sömning

  • Miafia33

    ming: Det är sättet som de uttrycker sig på samt att de överhuvudtaget tar upp det. Som om det vore ngt hemskt och fult att motsätta sig och ifrågasätta.
    Det är det som jag finner irriterande.

    Mindre barn kan vara trotsiga, vuxna ifrågasättande, det är en viss skillnad. Dessutom tycker jag det låter som regler från en sekt..

  • Miafia33

    ming: Jag tror att de nya reglerna kommer att leda till mer jobb för de som arbetar här för det är många som inte kommer att förstå eftersom det står på ett väldigt luddigt sätt. Ett flertal av reglerna är inte tydliga direkt..

  • Miafia33

    Rolfruben: Exakt, ja vem avgör det? Redaktionen och Communityansvarig.

    Eller är det så att de som arbetar här inte vill ha kritik utan bara nertystade medlemmar?
    Man börjar ju undra..

  • Miafia33

    reboot: Precis. Vissa förbud leder sällan till ngt positivt. Som tur är jag ingen betalande medlem, jag dock funderade på att bli det ett tag. Men icke att jag skulle vilja bidrar med en krona i detta läget.

    När man tänker efter är åtminstone de betalande medlemmarna kunder hos fl. Dom är beroende av dem av rent ekonomiska skäl. Om man driver en sådan verksamhet bör man lyssna till sina kunder och inte tysta ner dem..
    Framför allt bör man vara väldigt ödmjuk inför andras åsikter..

  • Miafia33

    reboot: Härlig. Lägg märke till röran i bakgrunden. Den pappan har nog inte så mkt tid över

  • Miafia33

    reboot: hahaha

    sannispannisen: Hej din lilla puma

    nu är det sängdags för mig, sov gott på er

Svar på tråden Forumregler ändringar i fetstil