• 855 GLT

    Fiske

    Jag fiskar det mesta! men föredrar älvarna i Norge där man kan få Harren o Öring runt 3 kg o även mindre o större givetvis:) Andvänder spinn med tafs,kula o fluga. funkar för mig när jag tyckte flugspö o rulle blev lite väl kompliserat! Men binder flugorna gör jag själv iaf! Men visst är mete vid en stilla sjö oxå underbart. Jag personligen älskade att sätta en mört eller abborre på en krok o kasta ut o söka storgäddan men sådant fiske är ju förbjudet nu? Lite trist tycker jag men jag förstår vad som menas med förbudet!

  • 855 GLT

    Jasså? Charlie Bravo! Tack för det heta tipset! Det visste jag faktiskt inte? Då kan jag ju fortsätta att fiska på det sättet:) När jag får tid. Har oxå dåligt med tid till fiske just nu när jag har fått tvillingtöser! Men det kommer väl en tid när dom oxå vill meta med pappa:)

  • 855 GLT

    Har en spunnen lina 0,17 som håller för 22 kg:) o den kastar jag väldigt långt med. Vid mete har den tyvärr lätt för trassel! Ron Thompsson 9 ft. Cardinal 133! Fast jag har 1 gäng rullar som jag varvar efter tycke o fiske. Shimano är oxå trevliga!

Svar på tråden Fiske