• Jonna3

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    fröken nollåtta:

    Åhh, jag gillar egentligen inte att snacka med folk så här, jag hade kunnat haft med det här på vårt föredrag om missförstånd i kommunikationen. Hade du och jag pratat IRL, så hade du hört på min röst vad jag menade, men eftersom man bara skriver kan man ju inte få med tonläge och miner osv, ja du vet ju vad jag menar.
    Klart jag var ironisk, kolla smilgubben som var med i det meddelandet.

    Lycka till på intervjun!

    Ida, ja, det är ju som sagt inte mitt ämne, jag vet inte ens om vi kommer få läsa något om bara funktionshinder, det är bara mot äldrevården. Visst är väl inte det något fel, men man blir lite låst sen när man ska jobba tycker jag.

    Hoppas du får ihop något bra.

  • Jonna3

    Ida:

    Snacka om tur du kan ha då. tänk om min lärare hade kunnat sagt så när vi skulle ha haft redovisningen i onsdags, jag var helt slut och tom i hjärnan då. Men det är ju skönt, vi kanske ska brainstorma lite här så du får lite upplägg till ästa vecka

    Nej vi skulle ha haft valbara kurser sista terminen men vår kommun har välräknat ut att det kunnat blivit dyrare än de räknat med och beslutade att alla skulle läsa samma 4 kurser då. Suck, har för mig att alla var riktade mot äldrevården också. dubbelsuck.

    Fröken nollåtta:

    Ingen fara! blev mest full i skratt faktiskt, det är ju så typiskt!

    Hur gick det idag då?

    Jajja:

    Låter faktiskt inte helt fel med ett schema eller liknande, bra idé.

    Peand:

    Men GRATTIS!!!!!!!!!!
    Visst är det härligt att få se att det man gjort duger, man får en jäkla kick och mer motivation inför kommande uppgifter. Kämpa på så sporrar du mig också på köpet!!!!!!!!

  • Jonna3

    Jajja.

    En tanke som slog mig bara, vet inte vad du tycker. Men kunde man inte ringa till "telia" och spärra dotterns nummer och sedan hjälpa damen att ringa henne på ett mobilnummer, utan att damen får det själv. Vet inte om det är möjligt.
    Går det inte att bara säga åt henne att inte ringa dottern? iofs så har man väl antagligen redan gjort det och hon inte förstår. Ja, jag vet inte. Får se om jag kommer på något mer sen, ska lägga kidsen nu, kommer igen lite senare tror jag. Lycka till!

  • Jonna3

    Jajja.

    Ja det kanske inte var så tokigt. men om dottern är så drastisk att hon byter telenummer och sedan gör som jag skrev innan då?

    Hmm, men 83 var ju inte helt fel iallafall jajja, jag är född det året!

    Bride:

    Jag kan nog inte uttala mig, vi fick bara vara innom kommunen, och där finns det en vårdcentral och 2 äldreboenden och 1 hemtjänst, kommunen vägrade att betala våra praktikplatser och sjukhusen kostar det att ha praktik på. Hoppas att du blir nöjd med det du än får. Lycka till!

  • Jonna3

    Ida:

    Japp, du är helt klart bäst på det

    Fröken nollåtta:

    Nä, fy tusan vad trist med diabetesen,men det andra var faktiskt lite värre måste jag säga. Stå på dig, hon verkar ju faktiskt helt vrickad den där läraren!

    Peand:

    Ja, det är samma här, jag kommer nog fortsätta plugga tills jag stupar.
    Hur gick det med kalas och fika igår? Inga större men för livet?

    Nehepp, nu är det dax för sängen, måste sova innan jag ramlar ihop över tangentbordet!
    Ha det gott alla. Natti natti!

  • Jonna3

    Grattis fröken nollåtta! nu är det bara praktiken kvar va?

  • Jonna3

    Grattis till G:t Fröken nollåtta

    Håller tummarna och tårna för att du ska klara de andra uppgifterna så du slipper ta det sen.

    Peand:

    Det är inte så jättesvårt med socialisationen, bara att tänka på hur man själv blev uppfostrad av föräldrar, skola mm, och sen kan man jämföra med hur tex, ens vänner verkar ha blivit uppfostrade. Så tänkte jag i alla fall, ett kul ämne.
    Kommunikationen är ännu roligare, det var det jag hade föredrag om, gud vad mycket roligt vi kom på.

    Fy, vad jag fryser, det är skitkallt. Hoppas sommaren kommer i morgon som de har lovat, jag vill ha värme!!!!!!

  • Jonna3

    Fröken nollåtta: Ja, jag har hört det sägas, men jag tror inte på det förrens jag känner värmen tina upp min stelfrusna kropp! Buurrr! Jag hackar nästan tänder, vet inte när jag blev en sån fryslort.

    Jag håller med peand, dagliga rapporter från förlossningen vill vi ha, så vi har något att grunda vår avundsjuka på.

    Peand:

    Jag har inte börjat med etiken än, avslutar människan på onsdag med sista provet sen ska vi dra igång etik. Ska bli spännande, det ska ju vara en diskussionskurs säger min lärare och det passar mig och "mitt gäng" hehe, det lät lite roligt.

  • Jonna3

    Jahapp, så var det prov i morgon och därmed avslut på kursen. Sen ska vi dra igång med etiken direkt. Kul och spännande, förutom att jag nästan får sitta själv och plugga, den ena kompisen har knappt någon tid, pga barn och hästar och den andra är HÖGGRAVID och jättetrött (stackaren) Så vi får se hur det här kommer gå, jag är dålig på att motivera mig själv.

    Nya spännande fakta.

    VI ÄR P A N K A!!!!!! Gubbens bil gick sönder i helgen och vi måste byta hela motorn, under tiden lånar han en obesiktigad bil som ska in till bilprovningen på fredag, det kostar nästan 500 spänn och vi lever på mitt csn-bidrag och barnbidrag i 2 månader

    Hur fasen ska detta gå?

  • Jonna3

    Hej brudar!

    Idag leker livet, eller, ja, det är inte lika deppigt som sist.

    Ida: Ja visst, allt löser sig till slut, jag ser redan ljuset i tunneln

    Peand: Du är guld. och ni andra med för den delen (men bara om ni peppar mig)

    Idag hade jag sista provet sånu är människan socialt och kulturellt klar, mycket skönt och jag tror att jag skrev jättebra på provet. Min lärare skulle försöka höra av sig så fort som möjlig om det var så att jag skulle komplettera något för att få MVG. Hoppas inte.

    Drog igång etiken lite snabbt idag också. Verkar intressant, pratade mest om olika religioner och trosuppfattningar och sedan har vi fått kursupplägget, det verkar vara kanonbra alltihop!

    Nej nu ska jag åka och hämta kidsen på dagis, sen blir det till att laga till kyklingen som jag ska äta, mums.

    Ha det gott tjejer!

    Ps. Jag cyklade 1 mil igår, idag har mitt knä börjat stejka igen. Lyd ett gott råd. CYKLA INTE SÅÅÅÅ LÅNGT OM DU INTE CYKLAT PÅ FLERA ÅR!!!! ASG. (det känns i rumpan också )

  • Jonna3

    Peand:

    En kram till dig och ett skratt till linimentet!

    Nej fy tusan. Jag har alvarligt funderat på att följa alla proffs råd om att gå ca 30 min varje dag, men jag kan inte heller göra något med måtta, och ej heller göra något som någon annan sagt åt mig att göra *envis som en röd gris*

    Nej, nu ska barnen tvättas av så man ser vad som finns under smutsen och sen skickas i säng.

    Ha det gott!!!

  • Jonna3

    Hej tjejer!

    Har inte varit inne här på hela långhelgen, och det var ju dumt av mig kan jag säga. Jisses vad ni skriver!!!!!
    Inte en chans att jag hinner sitta och läsa tillbaka (sorry) Ni får delge mig om det hänt något väldigt intressant.

    Fröken nollåtta:

    Fy vad tråkigt för dig, jag hoppas verkligen du kan få en annan handledare, denna verkar inte bra alls!!! Har du något stöd från skolan alls eller är det samma skit som förut?

    Pepp, pepp. Håller tummarna för dig!!!

    Peand:
    Kolla på wikipedia, där finns mer än man tror! Hur går det annars då?

    Hoppas ni andra också sliter hårt och känner att det går bra, själv har jag nog tagit mig vatten över huvudet med VG och MVG uppgifter i etiken, hua och nästa vecka ska vi åka till Stockholm med klassen också så då går det bort en hel dag i skolan.

    Jaja, jag bara klagar, som vanligt.

    Jobba på tjejer, ni är duktiga som bara den!!!

    Kram på er!

  • Jonna3

    Fröken nollåtta:

    Känner med dig, jag förstår att du blev ledsen när du fick höra det. fy fan säger jag bara, sånnt går inte att ta på ett bra sätt!

    Hoppas du får det andra vicket i sommar så du har en fot inne och en start inför din framtid inom förlossningsvård eller barnvård. Lycka till tjejen!!!!!!

    Peand:

    Hur går det för dig då?

  • Jonna3

    Peand:
    Hm, låter kul, så tänkte inte jag men det var ju jätebra påhittat ju. Berätta sen vad du får för omdömme på det. Det var människan du läste nu va?

    Jag håller på med etiken. Pust säger jag bara. det är så mycket som ska tryckas in i huvudet tycker jag. Läser om olika religioner och människosyner och det är skitmycket text!!!! Men det läser sig nog. Det värsta är nog att jag ska lösa ett etiskt problem efter en beslutsmodell och det kommer nog bli svårt. Det är en MVG uppgift. Det är ssk och författaren Anna Jansson som har skrivit den, henne kan jag rekommendera, hon skriver jätteintressant och tänkvärt.

    Nej, nu har jag ätit och lagt barn,måste gå ut till hästarna och säga god natt till dem sen ska jag också sova, fick ta ett extrapass på hemtjänsten i morgon bitti, *å så roligt* :-/

    Ha det gott alla snyggingar!!!!!!!

  • Jonna3

    Peand:

    Fika på stan låter mysigt. själv ska jag ta cykeln upp till kompisen och sitta och plugga med henne. Men nu ska jag duscha först, blä, känner mig som en vandrande flotthög!!!

    Ha en bra dag tjejer!!!!

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III