• Peand

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Fröken NollÅtta - Håller tummarna för dig idag och halvtidsbedömningen och ska de komma med synpunkter hoppas jag att det är relevanta sådan och inte bara en massa trams. Samtidigt så kan ju inte en vecka på en avdelning få förstöra hela praktiken, de andra tre veckorna måste ju vägas in också, eller hur?

    Du fixar det och ikväll när du kommer hem kommer det kännas skönt. Och hoppas att du får en förlossning idag.

    Har en kompis som är inne just nu och förhoppningsvis föder, men det är väl en 20 mil ifrån dig! men nervöst för mig är det! och i tisdags hade jag en annan kompis som fick barn. Nevigt för lilla mig!

  • Peand

    Jonna - Visst är det människan jag läser, och lika visst är det självklart att jag berättar omdömmet när jag är klar och det är rättat. Får se hur det går. Hittills har det gått väldigt bra med människan, likaväl som det gjorde med etiken. Fast jag längtar lite efter att lämna allt detta "svammel" om kulturer och syner ett tag. Blir lite mycket på en gång. Känns som jag längtar efter mer sakliga fakta ett tag. Ex ett benbrott Skrattande

    ha det så kul i morgon bitti, själv kör jag kvällspass i morgon Flört

  • Peand

    Ericas mamma - Tar nog ett tag innan man kommer in i "vård fötterna" Skrattande Själv är jag evigt tacksam för mina Crocs kopior. Hade nog inte pallat utan dem...

    Fröken NollÅtta - vad skönt att du blev godkänd i bedömningen. Då är det "bara" att lägga denna veckan bakomsig och ta nya tag inför nästa. Låt inte det som hände denna vecka få dig att tvivla på ditt val och vad du vill och kan.

  • Peand

    adnama - Vad kul!!! Men du kanske kan hoppa in lite extra undertiden du pluggar. Extra pengar och erfarenhet Skrattande Vart är du någonstans?

  • Peand

    Hella -Var så god, kommer dock inte ihåg med vad, men det blir nog bra det Skrattande

    Fröken NollÅtta - Om du ska läsa till hösten vill jag gärna veta hur det går att läsa matte på distans. Även jag borde göra det, gillar distans utbildningen men vet inte om man fixar matte på distans. Samtidigt slipper jag sitta och skäms för en klass när jag fattar noll. Matte är inte min starka sida.
    Hoppas att du får en kanon dag i morgon.

    Ericas mamma - har inte glömt dina frågor men vet inte vad jag ska svara Generad


    har du något sammanhang att plocka in orden i?


    Miljömässigt borde ju vara att man tänker på miljön och de artiklar man använder. Ex inte plasmuggar utan diskbara, vilka blöjor man använder på avdelningarna, plasthandskar och förkläden, ja alla sådana där slit och släng varor som det kanske finns bättre alternativ till. Kompostering -  det gör vi Skrattande
    Men etisk tillvägagångsätt kör jag liksom fast på. Tänker förmodligen mer än vad som är nödvändigt, menar alltså att det är säkert en såndär - aha vad det så de menade..... Men det borde ju vara hur man agerar etiskt. Att man tänker på de personer man vårdar, inte kränker någon, tänker på konsekvensen osv.... Men samtidigt känns det inte bra det heller....

  • Peand

    Fröken NollÅtta - Jag gillar verkligen inte matte. har inga problem med att räkna vardags saker eller andra praktiska saker med matte stuk men att sitta rakt upp och ner och lära sig en massa konstiga formler och annat som man inte använder. Nej tack!

    Jesper går ju i tvån nu så jag får väl smygstarta med honom och om en sisådär 6-7 år är jag mogen att läsa matte Skrattande

    Men jag tycker att du gör rätt. Då är det en trygghet inför hösten om du inte får något jobb och blir du erbjuden ett som du inte vill ha så är det bara att börja plugga!

  • Peand

    Nu börjar jag fundera på vad jag har gett mig in på.... 
    Fick uppgifterna för psykologi A idag, den är ju på 50 poäng = 2,5 vecka och det är 10 uppgifter!!!!! Jag kommer att gå under!
    Jag bör alltså nästan klara av en om dagen! Suck!
    Hoppas att det är enklare när man börjar grotta ner i det än vad det ser ut nu när man tittar lite på håll Skrattande

  • Peand

    Ida - Låter som en rolig personalfest Skrattande Lovar att hojta till om jag behöver hjälp. Det är nog det att jag ser så fasligt mycket skrivande framför mig. Och jag blev förvånad över så många uppgifter på så kort tid.

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III