• mala78

    Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.

    Ja, *hoppas hoppas*

  • mala78

    Tack GIAG! Min man är och lämnar sitt bidrag nu, jag ska dit om 3 timmar. Jag tror ägget lossat redan, hoppas det lever fortfarande, usch vad nervös jag är.

  • mala78

    Tack Cilota! Jag har redan lite ont i brösten och flytningarna är inte fertila längre. sitter bara och väntar på att få åka in, usch, mår nästan illa också. *tar ett djupt andetag*

  • mala78

    Åh Honey vad roligt, det måste bli många fina att återföra och frysa.

    Tack tjejer! Nej, jag vet att flytningarna inte behövs, tog det mer som ett tecken på att äl varit och hon kunde se på vul att det var så. Inseminationen gick bra, Ursäkta detaljerna nu, har haft lite bruna flytningar och nu var de fertila igen med blodspår. Nu är det "bara" att vänta och se, brösten är redan ömma. *letar efter listan* oj, den var på sid 5. Uppdaterar.

    ******************************************************************

    Ceciliaba: Jag lämnat blodprov-ej svar ännu, sambons spermaprov ok . VUL ser bra ut, jag har normal äl. Läkaren skickat remiss för IVF. Efter nästa mens ska jag kolla äggledarna/spolning.

    Cilota: Jag: Optimala hormonvärden, slät livmoderslemhinna utan myom eller andra knutor. Små, fina äggstockar utan cystor. Sambon: spemierna långt över riktvärdet när det gäller alla kriterer. Tillsammans: Oförklarligt barnlösa.

    : Emsergirl: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har normal äl. Har gjort laparoskopi som visade på passage i äggledarna. Ska börja med insemination i februari/mars.

    Engla75: Alla tester klara. Har oregelbunden menscykel. Sambons spermier är något nedsatta i rörelse. Kommer göra IVF. Började spraya den 6 mars.

    God Is A Girl: Gjort VUL som var bra, Spermierprov var något nedsatt kvalité. Har PCOS. Spolning av äggledarna visade fri passage. Lämnat sju rör till och maken lämnt kromosomanalysprov, väntar på svar. Ska börja med metformin för att gå ner i vikt.

    jenn06: lämnat prover både jag och min man, han har en anningen minskad rörligt så han har lämnat totalt 2 gånger.

    mala78: VUL, blod och sperma prover var bra, Även röntgen av äggledare och koll av livmoderslemhinna. Har oregelbundna cykler. Första kuren pergo helt verkningslös. Menopur-sprutor + pregnyl gav äl och första inseminationen gjordes 30/4.

    Noi: Endometrios samt stopp i båda äggledarna konstaterat efter titthålsoperation. Spermieprover bra. Inväntar IVF-uppstart i slutet på mars.

    Pajamaja: Har lämnat blodprov och spermaprov och allt ser bra ut på provsvaren. (Har dock bara en äggledare efter x dec-05.) Skulle "försöka själva" nov-jan och ska nu boka tid för

    Snart kanske: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har troligtvis normal äl. Spolade äggledarna den 16/1, allt såg bra ut. Fått svar på äl-test, hade ett värde på 81, alltså en väldigt bra äl. Remiss är skickad så nu är det ivf eller insemination som väntar.

    Snobben: Lämnat blodprov och spermaprov. Tagit prover en gång till och har nu fått tid för undersökning 12 april.

    Vinter81: Har varit och fått igen provresultaten de hittade inga fel på oss tycker att vi ska försöka själva ett tag till sedan prova IVF.

  • mala78

    Cilota- ja, det verkar vara vanligt att småblöda lite. Kul att du gått upp en storlek. Jag kan tänka mig att få växande midjemått i så där en 9 mån nu annars är jag lagom storlek.

  • mala78

    Ja, kan inte tänka mig en bättre 30-års present. Men som sagt, vi får se hur det går.

  • mala78

    jag har en v till bim, känner lite olika smärtor från magen och har jätteont i brösten och bröstvårtorna, fast det kanske beror på all medicin jag tagit. Usch vad det är jobbigt att vänta. Ska åka och träna nu för att tänka på något annat.

Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.