• Moja

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Joel måste vara jättesöt (även i andras ögon än mina) för var vi än går så lägger folk huvet på sned och leer mot honom. Speciellt om han har sin katt i famnen. Det har han för det mesta.

    I 9 fall av 10 får han kommentarer om katten också. När vi hämtar/lämnar Ellen på skolan får han hålla hårt i katten för alla barn som vill komma och känna på den.

  • Moja

    ylle - Joel är inte heller särskilt duktig på att prata och än mindre sjunga. Den där tjejen du skriver om är ju extrem!

  • Moja

    Go eftermiddag!

    Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Hade tenta igår och har inte kunnat tänka på något annat senaste dagarna. Jag är inte säker på att jag klarade den, men tänker inte ta ut någon förlust i förskott.

    Jag ser att det är fler än jag som har svårt för ordet snippa. Vi sa kissen när Ellen var mindre, men snippa har blivit så etablerat så jag försöker säga det istället. Tror att de använder det på dagis och i skolan.

  • Moja

    mamajang - Jag tycker att det är jättesvårt med mössor. Även om man hittar rätt storlek så kan det ofta vara konstiga modeller.  Fint nick du skaffat förresten!

  • Moja

    skakis - Det är inte så lätt att ge råd. När det gäller Joel så kan det hjälpa i vissa situationer att man inte är för tråkig. Det är lättare att få honom att gå från bilen in till dagis om vi har "springtävling" t ex. Eller bete sig knäppt så han börjar skratta, då kan han komma av sig i sin trots.

  • Moja

    Sitter och läser lillsyrrans önskelista. Hon fyller 15 år. Känner mig som en tant som inte fattar nåt:

    twin tips
    longboard
    vans-skor
    näspluppar
    red bull!!!

    och så diverse skivor och filmer som jag aldrig hört talas om!

  • Moja

    Alltså... jag vet vad red bull är. Blev bara förvånad...

  • Moja

    Ni får gärna tipsa mig vad jag ska köpa till syrran. Hon dansar och klär sig i säckiga kläder, om det är till någon hjälp.

  • Moja

    Jag funderar på att köpa presentkort på biljetter. Hon dansar ju och kanske skulle tycka att det vore nåt att åka ner till stockholm och se på Bounce eller nåt sånt. Problemet är att hon är för ung att skicka ner dit ensam. Alternativet är väl att jag ingår som förkläde.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!