Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Aros skrev:

    "Ta mig f-n! Tror A har somnat för 2a kvällen i rad i stora sängen utan att:
    a) bråka
    b) springa upp och leka
    c) säga att han har ont i knät så att han ska få lite mera gos"

    C. fick mig å skratta Liten men smart!

  • Braxton

    Jobbigt Linus Hoppas du mår bättre snart å orkar med kalaset!
    *KraM*

    Mossan, jag tycker också att du ska byta psykolog. Gör det för Amiras skull. När du mår så där och tycker själv att hon får ta så åmkt fast hon är oskyldig så ger det dig bara skuldkänslor vilket gör att du mår ÄNNU sämre. Du känner dig som en dålig mamma, sen ännu sämre mamma och fastnar i den cirkeln.
    För DIN skull och för Amiras skull. BYT! Om det inte ger dig nåt så finns det ingen mening för dig att gå dit. Det fins BRA psykologer. Dom som ger dig nåt.
    Du är VÄLDIGT utmattad. Kan du inte be din mamma ta AMira lite igen så du får ta igen dig?
    Ta hand om dig själv. Sov länge. Gå upp å gör kaffe. Glo på tvn. GÅ ut och gå. På stan, fika med en kompis, träna osv.

    Det ska mycket till för att soc tar ett barn från en familj. Dom försöker ALLTID först lösa problemet hemma, se till att hemmet får hjälp först. För dom tycker att barn ska vara hos sina föräldrar. MEn ser dom att barnen far illa, så givetvis tar dom barnen. Men. Amira far inte illa. Du misshandlar inte henne. Hon får mat å kläder och kärlek å allt hon behöver. Sen att du inte orkar "med henne" och stänger in henne på rummet är väl mänskligt, jag mår inte heller bra så jag ve tvad du beskriver.
    Du är itne dålig mamma. Du är en utmattad mamma som beöver vila. Ta hand om dig. Ring din mamma och säg att du behöver henne. Nu.

    Kram på dig!

    vad långt det blir..

  • Braxton

    Iso, tänkte på dig igår, fundrat på vart du gar tagit vägen!
    Bakis? Ute på galaj igår? *kramiz*

    Ojdå, Diana... det var verkligen fel leksak.. Hon kanske trodde att det var Vilmer som fyllde?
    Seriöst, hon hade inte behövt ljuga om det.

  • Braxton

    Mossan, jag tror stenhårt på att man måste acceptera att man mår dåligt.Acceptera, erkänna och skaffa hjälp. Och våga be om hjälp, Våga berätta att nu mår ajg dåligt, jag skulle behöva lite hjälp. Det är otroligt dumt av din mamma att skrämma dig så där. Hon borde ju stötta dig ist! Visst, man kanske itne "ska berätta" om man mår så dåligt att man misshandlar sina barn, om man nu gör det å vill behålla det hemligt å behålla barnen, men du mår "bara" dåligt. Och du behöver hjälp.

    Det är såå viktgit att inse, och att accpetera att Ok, nu mår jag så här, nu är det så här. Vad kan jag göra för att det blir bättre? I ditt fall, Mossan, BYT psykolog, lyssna inte på din mammas dumma kommentar, se till att få tid för dig själv. När Amira är på dagis, gör allt sånt, ta-hand-om-mig-själv-grejer.

    Det finns mkt hjälp att få. Panikångest, det har jag dagligen nu förtiden. Men jag har en bra medicin som hjälper mig att överleva. Imorgon ska jag till läkaren och berätta om mina problem (man kan lätt bli hypokondrisk när man mår dåligt, jag har skrivit en lista om allt jag vill ha kollat )

  • Braxton

    Håller med om det Aros skriver om barn och rutiner också. Vilket är ngt jag också måste ändra på. Har blivit lite si och så med sovningen hemma. Men det ska det bli ändring på.

  • Braxton

    Skriver under Aros lista till dig Mossan.

    Vill att du ska må BRA. Det är du själv som kan ändra på ditt mående. Genom att göra bla som Aros skrev. *Kram*

    Missix, vad du tjatar!

  • Braxton

    Mossan, det här med kontaktfamilj.. det är inte så att soc letar upp en familj åt dig, så får du lämna Amira där. Ni får lära känna dom först.

    Panikångest.. ja.. det kan kännas helt olika från person till person. Vissa får smärtor i bröstet, yrsel, ångestkänsla i bröstet, man kan vara rädd för att vad som helst kan hända i kroppen, blodåder går av i hjärnan, vad som helst,jag vet folk som säger att det känns om att dom kvävs, att halsen sväller igen, att hjärtat slutar slå, dom är rädda för att tappa kontrollen och bli psykotiska...allt.
    Panikångest är ett tillstånd som din kropp/ditt psyke tar till för att säga att nu är det nog. Kroppen laddar upp detta tillstånd för att stoppa dig. För att få dig att stanna upp, och bromsa ned. Du kan läsa mer om det på nätet.

    KRAM till Linus också

  • Braxton

    "Jag tror det kan vara så att Amira känner att du mår dåligt och är irriterad och hon blir extra klängig bara för att få bekräftelse på att du inte är arg på henne-och så blir allt fel i alla fall."

    Diana skrev det jag tänkte förut.

  • Braxton

    Åter från läkarn. Diagnos, depression med panikattacker. Stress.
    oRdination, vila, samtalsterapi och antidepressivt. Plus mer atarax.
    Sjukriven tom 30 nov Utan att jag bad om det. Satt och bölade och läkarn satt snällt kvar i en timme och lyssnda på mig. Det var ju snällt... men hans kollegor fick väl jobba arslet av sig. Han kanske tog det som ett tillfälle att få sätta sig och ta de tlugnt?
    Det pinsamma var att det är samma läkare som vi haft till J.

    Nu är det lucnh. Sen läsa ikapp.

    Ankan, hur gick det med tårtan sen då?

    Hoppas du mår bättre idag Linus!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!