• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Wyrm: nja, lite hosta. Men han vaknar för att han är hungrig. Han äter så extremt lite och sen vaknar på natten för att han är superhungrig och vill ha välling. *trött*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Lena: skicka henne ett paket rakblad i julklapp. Flåt, men klarar verkligen inte av folk som hotar så där. Finns bara en anledning och det är "tyck synd om stackars stackars mig så jag får massor av uppmärksamhet". Men jag gillar Braxtons förslag annars.

    Braxton: så här små barn ska inte kunna hitta på något för en längre tid och stå fast vid det. Men ont i munnen kunde han ju ha om han bitit sig i tungan, fått blåsor eller har tänder på G. Nacken däremot låter ju lite läskigt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Agaton pratar inte speciellt rent, men vi förstår honom oftast iallafall. Sen använder han fortfarande en del tecken som vi använde när han var liten (mindre?) som ju underlättar. Han är jätteduktig på att säga till om han vill ha något, är bajsnödig osv. Frukt tar han själv i fruktskålen. Är det äpple så ropar han NIIIV till mig (kniv) så att jag ska komma och dela det åt honom. Tror också på honom när han säger att han har ont. Det han kan prata om ibland är när han hade plåster, men det är på ett annat sätt. Tror också det är bra att man visar att man tar barnet på allvar och litar på dem, så att dem känner att vi har förtroende och litar på honom.

    Vicken lång utläggning. *phew*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: har ni ingen pizza med hemkörning då?

    Här har vi ätit kyckling med krocketter och pepparsås. Mitt andra glas vin är snart slut och livet känns lite bättre.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Fick sovmorgon idag. Vaknade kl 7 när Agaton kom och väckte oss men somnade om igen till kl 8. Låg och läste fram till 10 med avbrott bara för te och macka på sängen. Agaton kom såklart in ett tiotal ggr och hälsade på mig, men det är bara mysigt. Enda negativa är att jag ev måste ge sambon sovmorgon i morgon.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Appropå längd så är jag kortast i min släkt med 171cm. Sambon är längst i sin släkt på 179cm. Jag har flertal släktingar som är över 2 m och sambon har flera släktingar som är runt 1.5m ... ska bli kul att se hur lång Agaton blir.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Potatisgratäng, tzatziki och kött till middag med tillhörande vin. Jag är en gladare Aros igen.  Tusen ggr mer lyckat än lunchen idag som blev McD. Agaton åt nästan inget men fick en leksak (arg gubbe) som han är livrädd för. Lyckat.

    Tycker också det är pissigt när dem flyttar på barnprogram pga sport. Varför kan dem inte flytta sändningen till 2an kl 18.00? Det brukar dem ju göra annars!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilti: vi har också mollipect till Agaton. Tycker att den funkar bra förutom att den är rätt äcklig. Som tur var ska han bara ha 2.5ml av den så det går rätt smidigt ändå.

    Måste in till stan och julhandla nästa vecka. VILL INTE!! Nåja, får väl bita ihop.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: usch, stackars J. När A var magsjuk fick han salta pinnar att knapra på och sen vatten/juice/milkshake/vadsomhelstdrickbart. Han tyckte vätskeersättningen var så äcklig så han kräktes av bara smaken på den, så det blev ju lite knasigt. Hoppas J får behålla det han lyckas få i sig idag så att han kan bli bättre.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Magsjuk Aros kikar in lite. Har inte kunnat äta någon mat på 2 dygn. Är inte ens hungrig längre. Men satan så ont i magen... och röven.

    *skummar igenom lite vad som skrivits*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!