• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Jag är övergiven! Sambon har lämnat mig för porr. Och inget vin har jag kvar hemma heller. Han lovade att köpa men glömde tydligen bort det i sina planer för att överge mig. Eller jo, en flaska finns hemma men det är good shit så hade liksom tänkt spara den.

    Porr för min sambo är sport. Riktig porr såklart med tjejer, men ikväll fick han nöja sig med handboll för herrar. Vågar han visa sig här senare ikväll så står det en tvättunna med tvätt och väntar på honom. Dels har jag Agaton och dels tänker jag inte ge mig ut i det här regnet för att tvätta. Är handdukar och sånt som man inte vill tvätta hemma där man inte har torktumlare.

    *tuggar lussebulle och känner sig övergiven*

    Säkert bara för att jag är pilsk. Och vinsugen. *rullar sig i självömkan*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

     Riktig porr såklart med tjejer ... alltså sport med tjejer. Fot i munnnen


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Läskigt med Laban! Skönt att han mår bättre nu Tant.

    Giftemål... vi lever helt i synd. Är inte ens förlovade. Sambon vågar inte fråga då jag mitt nöt berättade om när mitt ex friade och jag dumpade honom. Och jag vägrar då jag är gammaldags och fjantig och anser att det är mannens sak att fixa faktiskt. Eller så kanske han bara inte vill?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Dante: japp skiten läcker! Är därför tvungen att köpa ytterligare ett par stövlar åt Agaton. Skulle göra det förra veckan. Fanns inte ett enda par (jo kanske i fjantrosa som jag itne ens skulle köpa till en dotter) i str 23 eller 24!! Kollade både efter vinterkängor och fodrade gummistövlar. Blev förbannad och vägrade kolla på fler ställen... men måste nog kolla runt lite nu i veckan igen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Diana: f-n att du ska bo så långt bort! Annars hade jag kommit och våldgästat dig. Kalops och rödvin... *mums*

    Bultbrändan passar nog vi på också. Agaton håller på att få kindtänder så han stoppar allt i munnen igen, precis som han gjorde när han var pluttbebis och skulle få sina första.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    lmao verkligen ett pucko!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Fia: tydligen innebär det bara att dem tål om det duggregnar på dem, eller om man går i snö. Trampas det i minsta vattenpöl så gills inte det. Knäppt är det! För att inte tala om irriterande.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Nu ska vi gå till dagis så Agaton får lussa för oss. Både film- och digitalkamerorna är laddade. Ska bli spännande och se hur det går med blyga Agaton....


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: har du inget hemma för magen så kan jag rekommendera stora mängder vatten tillsammans med mycket hoppande, skuttande, springande och promenad. Bra hanterade av bananutbrottet.

    Agaton har precis toalettränat sig själv. Medans jag letar efter en ren pyjamas så hör jag honominne i vårat sovrum... kommer in, då har han tagit av sig byxor och blöja och står och kissar i mitt stora Höganäs-krus. Såg så söt ut så jag kunde inte annat än att skratta åt honom. Föörsökte tala om att man kissar på pottan eller toaletten, men misstänker att budskapet inte gick fram. Nåja, så länge han inte bajsar i det får jag väl vara glad.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Stavar taskigt gör jag. Nåja. Skyller på en mugg saftglögg. Men ni skulle ha sett honom, han var såå stolt när han stog där med snoppen i handen och pinkade. Får bara hoppas att han inte blir sån unge som springer och kissar överallt. Min kompis Robin pissade på och i sina skolkamrates ryggsäckar en gång i tiden (var i första klass). Är lite glad att jag inte bodde där (och inte heller kände honom) på den tiden.

    Just det, var ju på luciafirande på dagis. Dem var sååå söta, men ganska tyst. Agaton var dock jätteledsen så innan dem gick ut och började sjunga fick han sitta hos oss ett tag. Sen fick pappa följa med honom och sitta med honom i luciatåget, då gick det bra.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!