• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Varför så arg Hilla?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: ja då hade jag också varit fly förbannad. Om jag ens hade öppnat dörren. F-n halv 7 är ju nästan mitt i natten.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Sting-Emil ger mig mardrömmar. *ryser*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Har dessvärre ingen lösning Skakis. Själv får jag utbrott 2-4ggr om året och hotar med seperation, då blir det rejält bättre ett tag. Men förbaskat jobbigt att det ska behöva vara så. Nu gör han dock mycket här hemma, men det kan alltid bli bättre. Men det som irriterar mig mest är att han värderar sitt jobb 100ggr mer än att ta hand om vår son, laga mat och hålla huset i ordning.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ja, för även om dem jobbar så har dem fikaraster och lunchrast då dem får äta ifred och i lugn och ro utan att en 2års galning skriker rätt ut och slänger mjölk på dig. För mig låter dem som rena rama lyxsemestern.


    Aros - med analkande migrän
  • Aros

    Sambon är lat/slarvig/dålig på att göra saker här i hemmet. T ex när vi ska städa. "Jag tar köket!" säger han. Det tar honom hela j-vla dagen och då har han inte dammsugit, gjort rent kylen, torkat golvet eller gjort rent micron. Skurat ovanpå skåpen har han dock gjort ordentligt samt diskbänken. Men det kan väl inte ta en hel jäkla dag? Men till credit måste jag säga att han är suverän på att ta Agaton... oftast iallafall. Släng sopor gör han också, dock för sällan. Kompost behöver slängas varje dag, men han väntar tills den blir full = stinker. Duktig på att diska är han också.

    Fast handen på hjärtat så kan jag vara riktigt lat, så jag vill nog inte veta vad M skulle kunna skriva om mig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Japp, det är jag som också har det. Mitt började i långfingret. Gissa om jag fick kommentarer för det. Nåja, det har inte hindrat mig från att fortfarande använda långfingret flitigt när vi kör bil. Nu har jag det i händer, armbågar, knän och fötter. Men jämfört med värken i händerna är resten som en fis i rymden. Räcka ut tungan 


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Btw så har lider jag av en mycket svårartad hjärntumör. Dyker upp var och varannan månad. Hmm var och varannan.. blir inte det varje? Fundersam


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Är inte heller speciellt bajroad faktiskt. Förutom när det är små barn som säger något. Typ Valter. Det verkar vara en kille med stenkoll på bajs!
     
    Snälla Ylle, kan du inte starta en tråd om mobil-pratande-mamman här på fl? Skulle vara roligt och se hur många som tycker att du borde ha kidnappat lillkillen och samtidigt ringt soc. Inte för att jag inte håller med, för det gör jag (att det var hemskt mamma beteende alltså). Hade blivit mäktigt förbannad och chockad faktiskt. Lite koll måste man ha! Och tänk om han hade tultat iväg? Vad säger att du skulle sprungit efter honom?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!