• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Behövs inga regler tycker jag, bara vanlig respekt. Är någon superledsen över att hennes hund har dött så behöver man kanske inte i tråden samma dag skriva att man hatar grannens skällande jycke och funderar på att skjuta den. Men ärligt, är det eg något ämne som vi inte har pratat om här i tråden? Tråden är ju allas våran, där alla ska känna sig välkomna. Både om man vill stolt berätta att man gått ner i vikt eller blivit rejält påsatt och tro sig vara på smällen. Det tror och hoppas jag att ingen tar illa vid sig av. Men samtidigt får man ju tänka på dem andra i tråden som läser det man skriver, inte tjata om de där 2 extra kg i en månads tid eller tjata om alla gravnojjor. Samma gäller ju rl, en polare som tjatar om samma sak varenda gång man träffas är inte så j-kla kul att umgås med.

    Och klart att man ska få ventilera sina åsikter! Så länge man inte försöker tvinga på andra sitt synsätt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ja... lite läsvärt ska det väl kanske vara. Men måste nog erkänna att jag är expert på ordbajs. Måste nog leta upp min gamla blogg igen och skriva lite där istället.

    Nu till något viktigare! Ett problem jag har som jag behöver hjälp med... Idag är det måndag. Är det ok för mig att supa i mig ett par glas vin på onsdag (ala LillLördag) utan att bli betecknad som alkis? Och om nu onsdag är en legitim dag att dricka på, borde då inte tisdag vara det också? Lillfredag liksom.


    Aros - i desperat behov av att få slut på sin BiB
  • Aros

    lol


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tänker avsluta för kvällen med att berätta hur patetisk jag är: jag ser fram emot i morgon då vi ska åka iväg och storhandla och framförallt köpa en ny dammsugare!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Bra natt inatt, fick bara hjälpa A upp i sängen igen en gång och det var innan jag själv hade gått och lagt mig. Känner mig som en annan människa just nu, nyduschad dessutom.

    Braxton: så där är Agaton också. Har har helt enkelt inte ro att sitta och äta, för mycket spring i benen. Vi brukar fråga om han inte kan ta 2 tuggor till (som vi då dock får hjälpa honom med) och det köper han. Ibland har vi till och med fått i honom 10 tuggor extra. Bara man räknar och gör det kul. Han får mat på sina vanlig tider oavsett. Vi har även nu fört in att han bara får en flaska välling (pratade med Agaton om det första kvällen och han köpte läget faktiskt) på kvällen, vilket har gjort att han äter mera kvällis nu.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros
    GladGlad HIPP HIPP HURRA för HILTI IDAG  GladGlad

    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ebbis: spännande! *något avis*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Var "glad" för att det är ögat och inte örat när du ska flyga. Gör minst sagt förj-vla ont att landa med öroninflammation. Men hoppas ditt öga blir bra snabbt. Inte kul att bara se hälften så mycket på resan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: paj är bra bjudmat. Man kan förbereda allt innan, sen bara in i ugnen en kort stund. Lätt att göra två, en veggo och en "vanlig".


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mmmm sparris. *älska* Jag gör en kanongod tacopaj. *skryt* Säg till om du vill ha receptet.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!