Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Åh.. vi har 0- gradigt här Frost ute och fint. Hoppas det håller i sig. Är så trött på det blöta vädret.

  • Braxton

    Jaha. J var sååå arg på mig när han itne fick leka med kontakten till julstjärnan. La sig på golvet och SKREK och banadade sig.
    Hans moster kom som tur var och bröt det hela. Helt plöstligt var ha nHUR snäll som helst. Log och hämtade snällt sina kläder då moster skulle gå till mormor och morfar med honom.
    -HEjdå mamma, hejdå! vinkade han glatt.

    Ingen sakna-mamma här inte. Men det är skönt att det funkar med mostrarna, han blir nästan aldirg ledsen hos 2 av mina syrror. Alltså så att han saknar mig.

    Nu ska jag passa på att bada!

  • Braxton

    Ylle, J är itne rumsren.

    -Nej, ojkaj inte! Säger han när jag frågar om han ska kissa i toan. Funkade finfint för ett tag sen- men inte nu.

  • Braxton

    Åh.........Jag har inte varit ut sen början på augusti. Men på lördag ska jag ut med min bästa vän och några kompisar till henne. Gud va roligt.. Göra sig fin,Dricka lite vin, dansa..
    Prata med folk. Umgås. Allt!

  • Braxton

    Fy fan.

    Ledsen son, skrik och gråt, protester när ha när här. Med moster, hos mormor och morfar gick de hur jävla bra so mhelst.
    Så kommer han hit. Blir likadan som innan

    Slutar med att mamma storbölar på golvet i vardagsrummet.

    Han tycker fan inte om mig.

  • Braxton

    Ylle, jo.. men han har tagit till ett skrik som heter duga som skrämmer livet ur mig. Och då blir jag ledsen också, har adlrig sett honom så. BLir helt röd i fejset och bara skriker så där högt och gällt och bananar. Började med det idag. Är det fan normalt?

  • Braxton

    Ok. Skönt att höra att det finns fler barn som beteer sig så. Jag visste att dom kunde trotsa och protestera men det där.. ujuj. Låter verkligen som exorsistunge! Jag blev förvånad, chockad och ledsen i morse. Trött och utsliten så blev jag ledsen nylgien med.

    Ska nog köpa den där boken.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!