• TantG

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fia. Vi spelar båda två. Det gör det enklare. Vi gör det tillsammans.  Jag förstår att man som partner blir frustrerad.  Det suger verkligen tag i en. Spelar han varje kväll? Kanske ni kan komma överrens om spelfria kvällar?


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Gånzå.. visst kan du sy om jag handlar tyg? http://www.blocket.se/vi/9478611.htm?ca=11_s

    Ni som haft kräkpåsar...  Laban spyr på morgonen.  Rejält.  Projektilvomerar. Övriga tider på dygnet så rinner det bara lite diskret ur mungipan.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Fia. 
    Det underlättar. Att spela med folk som vet att ibland måste man bara försvinna.  Jag spelar bara med mina vänner.  De som fattar att jag bara försvinner ibland. att jag måste gå NU, NYSS!
    De kollade inte magmunnen på Laban.  Skall ta det nästa gång.  Men allvarligt, är det bara En gång om dagen kan jag ta det. Faktiskt.

    Ang sova hela natten.  Jag kan säga så att det här är första gången jag anser att Luna sovit en HEL natt. 12 nonstop utan minsta pip.  Kl 5 anser jag faktiskt fortfarande vara natt. Det kommer när det kommer.  Laban är 5 veckor.  Jag har inga somhelst krav på honom än.  Efter nyår kommer det andra bananer, då kommer jag att ha lite mer förväntningar på honom. 


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Gånzå. Ålrajt.  Jag fixar tyg. Det är ingen stress vi kommer att köpa en begad trikåsjal på blocket till att börja med.
    *pöss*


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Gånzå.  Kollat frillan.  VILKEN frissa ger en småbarnsmamma en frisyr som behöver arbete?
    Hon har ju klippt en Rachel på dig. Med ditt tjocka hår krävs det ju en del för att det skall bli snyggt. Men med det jobbet blir det SKITSNYGGT!  Summa summarum. Jag förstår att du inte är nöjd. Våga ta steget och klippa ren page? Blir lagom snyggt bohemiskt med dina lockar.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Lena. Skall jag översätta?


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    "Så de vet att jag helt plötsligt i en instance kan skriva "AFK kid". Är jag mitt i en bossfajt tar dock M Agaton (annars skulle vi wipa eftersom jag är MT lol). "

    "Så de vet att jag helt plötsligt inne i en privat zon i spelet kan skriva "AFK kid" (away from keyboard kid). Är jag mitt i en fajt med chefsmonstret tar dock min man agaton, annars skulle  vi dö hela högen eftersom jag är main tank (dvs fulast, bäst utrustning och kan ta mest stryk)"


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Ylle heheh oftast sann...


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Usala Isterband och couscous? Vilken blandning.  Men jag tror ditt ord.

    På måndag skall jag koka köttsoppa!  På riktigt liksom.  Har ett galet sug efter svensk husmanskost.


    *våga vägra smileys*
  • TantG

    Usala  hur länge?..


    *våga vägra smileys*
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!