• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ozzan- ja du det gör jag verkligen.. undrar vad jag gjorde så fel att hon inte klarar av o vara vän m mig längre..
    störde hon sig på att jag bjöd barnen på bullar.. att jag kokade kaffe åt henne..

    vad?? jag menar vi har ändå varit så pass nära vänner att hon ska kunna känna sig hemma här också o man bara ska kunna vara m varandra..

    nä klarar mig utan henne såå bra såå.. 

    d e snarare en förlust för henne..

    tror hon e avudnsjuk på mig. jag har min egen lgh o bor i.. hon bor hos föräldrarna nu efter misshandeln som hennes expojkvän utsatt henne för..

    jag träffar den här killen.. jag får snart pengar ifrån brottsoffermyndigheten.. hon har lååååååångt kvar.. min man dömdes till mkt mkt hårdare straff än henne.. märks att hon e avundsjuk för hon försöker hela tiden överglänsa mig med saker men d funkar inte.. för jag blir inte avis på henne..har d bra jag..

  • mossan

    ska stoppa amira i säng jag sen ska jag äta tortillas.. o jag har inte heller nåt bättre för mig resten av kvällen än o hänga här..

  • mossan

    Linus- ja jag har allt jag kan önska mig egentligen.. lr jag nästan iaf.. men jag har det bra o klarar mig utmärkt utan nån sån som henne..

    stackars E då.. skickar en till honom från mig o amira.

    stoppade henne i säng o låg där o nu sover hon.. tog ca 20 min.. härligt.

    nu ska jag käka tortillas. mmmm vad gott.. e så hungrig.

  • mossan

    har sån lust o skriva till min " kompis" o fråga vad d e hon begär av en egentligen.. jag har lånat henne pengar när hon inte haft o aldrig tjatat om återbetalning och jag har bjudit på mat när hon sovit hos mig efter krogen o  när hon sov över m sin dotter en gång så handlade jag massor för att kunna bjuda på en frukost..

    vad fan har hon gjort för mig.. hon har inte ens sagt grattis åt amira som hon påstår sig älska så mkt.. o gulla med jämt..

    falska människa..

    men så tänker jag att d e lika bra o låta bli o skriva nåt alls ju.

    Vad tycker ni??

  • mossan

    minns hur jag slog i lilltån i hallbyrån här hemma.. skrämde slag på amira när jag skrek rakt ut.. hon började storgrina.. kanske trodde att d var som förr..

  • mossan

    linus-- jag vill veta vad d e som stört henne så fruktansvärt att hon inte kan vara vän m mig längre.. för att jag ska säga upp vänskapen m nån krävs att de har gjort nåt väldigt stort o drastiskt.. bedragit mig typ.. pratat skit bakom ryggen o så..

    hon sa ju som sagt inte ens grattis åt amira en enda gång.. trots att jag nämt d i sååååååå många sms även på dagen D så att säga.. inte en gång har hon sagt grattis.. jag sa grattis i efterskott till hennes dotter.. kräver inga presenter men ett grattis iaf..

    omogen är vad hon är o avundsjuk så d lyser om det..

  • mossan

    skrev ett långt sms o sa henne ett o annat.. sa att d e fegt o säga sånt via sms.. hon var ju ändå här idag på e.m om hon hade så stora problem m mig har hon ju kunnat prata m mig om det då istället för o gå härifrån o sen skicka sms..

    skrev d att jag har ställt upp på henne.. lånat henne pengar.. bjudit på mat då hon o även hon OCH hennes dotter sov över.

    JAG sa grattis åt hennes dotter.. hon sa d aldrig åt amira..

    idag så städade jag som sagt efter båda barnen o d var hennes unge som rev till mest.. har svårt för hennes dotter. såfort amira tar nåt så kommer hon o grinar hos sin mamma över det.. hon är 4 år ändå.. hon borde veta bättre om små barn.

    skrev även att men om d e så du vill ha d så fine.. jag förlorar inget.

    fattar inte vad hon ska ha av en för att säga att jag visar omsorg.. vad gjorde jag idag då?? en gång hon e här o vi pratar lite i soffan.. hon var inte så pratglad heller satt mest stilla bara.. jag kokade kaffe åt henne..

    så länge har vi känt varandra o kommit varandra nära att man kan vara sig själv m varandra.

    har sån god lust o skvallra på henne att hon jobbar svart trots att hon e sjuksriven 100% till januari o så jobbar hon varje må- fre tror jag d e.. 10-15.
    o för mig vill inte fk godkänna mer sjukskrivning...

    var kan man ringa o skvallra på sånt??

  • mossan

    fick ett sms.. hon skrev att hon har ställt upp på mig också men sjunker inte så lågt att hon säger det.. o att hon kom idag var o säga grattis åt amira. o hon förstår att jag inte har några vänner.

    hon visste var hon skulle slå för att d skulle göra som ondast..

    hon vet ju att min man har tagit alla vänner av mig de jag hade o sen har jag flyttat från min hemstad där jag HAR vänner.. o en annan av mina väldigt nära vänner bor i göteborg nu. så nog har jag vänner allt men jag behöver inte sådana som hon inte..

    skrev tbx så du försöker dig på ett slag under bältet.. nog har jag vänner allt.. bara inte alla här då jag inte ens är från sthlm utan inflyttad.. hon har bott här jämt nästan. sen de flyttade till sverige iaf..

    klart man har mer vänner då.

    o mina vänner tycker om mig som jag är..

    o så har jag ju er här.. även om vi inte ses irl så är ni mina vänner.

  • mossan

    Diana- nej.. sa d till henne. du försöker dig på slag under bältet o så men du kan fortf inte säga vad jag har gjort som e så hemskt att d inte går o vara vän m mig.. men e d så du vill ha d så.. nog klarar jag mig alltid..

    min känsla för henne nu.. jvla fitta rent ut sagt..

  • mossan

    haha... i löööööööööööv you all..

    JÄVLA FITTA.. känner mig inte ett dugg sorgsen av o inte ha henne som vän.. jag har min dotter ju o våra nya lgh.. som bara kommer bli finare.. ska lägga in lite nya foton nu så får ni se före bilderna av lgh.. senare ska jag lägga in efter bilder.. men jag e rätt nöjd ändå som d e nu.. men ser självlklart fram emot att få göra om här hemma.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!