• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Godmorgon!

    GRATTIS ISAK på 2-års dagen!! *hippar och hurrar*

    Har lämnat A på dagis. Stor lapp på dörren om löss på dagis. Känner mig ännu mera ilsken över fel kläder på dagis. Visst, det sprids nog ändå men känns som om någon annans huvtröja ju ökar risken. Inser att As dagis låter jättehemskt på det jag berättat. Men egentligen tycker vi väldigt mycket om personalen och barnen. Bara blivit så fel några gånger. Mest pga vikarier. Idag när jag lämnade var den vikarien som bara satt på arslet igår utan att presentera sig, där och "tog emot". Ta emot barnen för henne var att stå med armarna i kors och ignorera barnen. Agaton blev ledsen då han hade haft en tuff dag igår och okänd fröken står där skitgrinig idag. Sa till henne att hämta en vanlig fröken, då såg hon ut som ett frågetecken och rörde sig inte ur fläcken. Som tur var kom det en av As fröknar då som är jättebra och tog honom. Säkert den där fittvikarien som klädde på ungarna igår också. Såja, SLUTGNÄLLT!

    *skickar över halsbrännemedicin, hunkfilem och en stor påse godis till tant*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Drömde sjuk dröm inatt btw. Drömde att jag födde barn, men sen fick jag inte mitt barn utan var tvungen att gissa könet på barnet innan jag såg det. Gissade jag fel var jag en dålig mamma och skulle inte få barnet utan det skulle skickas till barnhem ala Rasmus på luffen hem. Grät och var helt förstörd över att riskera att säga fel. Då kom jag på det smarta att krysta lite till och ut ploppade en till bebis. Tvillingar bara sådär, och eftersom det var två så visste jag (?!) att det var en av varje kön så jag fick behålla bägge. Knäpp man är. Drömtydare någon?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ozzan: lyxjobb du har! Tycker nästan du oftare får vara hemma med betald än vad du får jobba. *Avis*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Dante: vad har du satt på honom för "finkläder"? Vill ha tips. Agaton ska fotas i morgon på dagis och jag har klädpanik. Ska han ha en helvit tröja på sig? Eller den oragna (hur f-n stavar man det eg?!) men som har FIX litet sytt i samma färg. Eller den röda men med större text mitt på bröstet (dock ton i ton också). Men helst skulle han kanske ha en tröja med lite blått i för att framhäva hans fina ögon... Åh vilken ångest!! Skojar inte, jag har gått igenom hans garderob i 2 dagar nu.

    Tack för att jag fick skratta gott igår kväll Diana, Iso och Vanna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tack Dante.

    Blir nog jeans och den röda tröjan. Han passar i rött och dem flesta andra killarna är ju alltid blåklädda. De ska ta ett gruppfoto ute också, då får han nog ha på sig sin röda munktröja. *funderar*

    Håller på att stryka i namnlappar för fullt nu. Så mycket så att proppen gick nyss. Har tyckt att det varit lite onödigt då han går så få timmar på dagis så dem hinner knappt byta på honom, men med tanke på senaste tidens slarv så känns det säkrast att göra så.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Värsta spa-behandlingen Ankan! Snällt av honom.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: men tänk på hur snygg du alltid kommer vara! Helt gratis dessutom. Plus att han kanske blir rik och kan försörja dig. Så låt honom smörja på.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: fina smycken. Gillade speciellt det dubbelradade röd/svarta armbandet. Glad

    mossan: pizza är perfekt flyttmat.

    Agaton vaknade nyss här, gråtandes. Jag hade missat att lägga snoppen neråt så blöjan hade läckt och det var en stor pöl i sängen och på strumporna! Han höll på att somna om på skötbordet när jag bytte på honom. Stackars plutten. Han är alltid supertrött på onsdagar. Hans dagisgrupp har nämligen varit ute och gått i skogen då. Nåja, nu sover han gott igen i stora sängen iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *vinkar till Hilla*

    mossan: Agaton dricker välling på kvällen. Jag ska försöka få honom att sluta dock, främst med tanke på tänderna. Han dricker nämligen när han gått och lagt sig. Men han älskar sin kvällsvälling så den fajten tar jag efter att M har kommit hem från Bahamas, så jag slipper genomlida den ensam.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mmmm saknar min pizzeria i Västerås. Låg också precis runt knuten och dem gjorde supergoda pizzor!! Här nere kan dem inte ens göra en vettig kebabpizza knappt. *surar lite*

    Fick reda på idag att vi fått ny bovärd. Funderar på att ringa och försöka få nya tapeter. Den som jobbade när vi flyttade in var skitgrinig. Våra tapeter är vit/beiga, supertråkiga och trasiga! På ett ställe i hallen har tapeten börjat släppa så vi måste ha en stol där så att Agaton inte ska dra sönder den. Det är en stor bidragande orsak till att jag är gnällig och tjatar om att flytta: det är så fult här! Tapter, golv, skåp och dörrar är så skabbiga.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!