• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    japp där satt den.. 2800 till mig nu går jag o ser film som sagt..

  • Aros

    Braxton: javisst är han smart. Men han säger det ofta, så istället för att bara gå på vanlig drop in för vägning/mätning tänker jag ringa och boka en tid så att barnläkaren kan titta på knät. För tänk om han faktiskt skadat knät så det verkligen gör ont? Visserligen springer han och skuttar som en vettvilling så jag tror inte det, men vill iallafall kolla upp det.

    Tog temp på honom efter tuppisen... tyckte att han var något varm.... 39.7 hade han! Nåja, i med Alvedon sen kom farfar och hämtade honom. A ska vara där tills bolibompa börjar. Han ville faktiskt vara barnvakt trots att A var sjuk, trodde jag aldrig. Nåja, han jobbar på sjukhuset så han borde väl vara immun nästintill mot vanliga förkylningar.

    Agaton kan heller inte sova om man ligger bredvid. Trots att han sov hos mig de första 2-3 månaderna. Och jag tycker faktiskt att det är skönt, kan knappt sova alls med barn i sängen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Diana

    GAAAH. Dracula kom hit oanmäld. Med S pappa och ett pensionärspar som är grannar till dem. Idag, stora dagen D då vi kopplat på vårat nya vatten och har hantverkare här. Toppen! *NOT*

    Hon är kass. Valter fick ingen födelsedagspresent eftersom hon ville ge honom pengar. Hon KAN inte köpa presenter till barn-helt ok tyckte jag för då kunde jag köpa rätt saker.
    Vi var där och åtmiddag veckan efter han fyllt år-han fick inget. Jag sa inget.
    I telefon senare- OJ, vi glömde ju Valters present....
    -Mmmmm. Nåväl hon hade ett kuvert hemma. Idag kom hon och hade present med. En BABYLEKSAK! En plastig skallra med spel-ljud.  Till Valter - nu drygt 2 år.
    *Öh?? lixom.*
    Hon insåg efter en stund att hon köpt fel sak till vår stora kille. Kom med en nödlögn om att det fanns en bil hemma som hon glömt ta med sig.
    FAN, vad less jag blir. Inte över present/icke present-grejen, utan över hennes skitsnack.

    Hon är inofficiellt uppsagd som farmor.


    Det är varje människas förbannade plikt att bli ett original.
  • Braxton

    Iso, tänkte på dig igår, fundrat på vart du gar tagit vägen!
    Bakis? Ute på galaj igår? *kramiz*

    Ojdå, Diana... det var verkligen fel leksak.. Hon kanske trodde att det var Vilmer som fyllde?
    Seriöst, hon hade inte behövt ljuga om det.

  • mossan

    hej hej.. har kollat film nu. Amira var duktig o störde inte alltför mkt.. plockade o lekte mkt m sitt eget faktiskt o tittade lite m mig o så.. men lite bråk blev d o när hon gick o skulle spola ned blöjan i toan så blev d för mkt för mig.. då blev jag skitförbannad på henne.. för jag sa: nej amira inte i toan, i papperskorgen.. o hon vet var man ska slänga blöjor egentligen.. fick nog o stängde in henne på rummet.

    sen var allt bra efter en stund iaf hon var glad o busig på ett bra sätt igen.

    Tack o lov att d e dagis imorgon.. dock ska jag ha visning på lgh då så jag måste ut till gamla lgh.. o så ska jag plocka undan lite där, ska ta mer på ons när amira ska till gamla dagiset för avslut ev.
    Sen kommer nån o ska dra el till ugnen imorgon också mellan 13-15 nån gång..

    Känner redan stressen komma i magen över allt jag ska göra i veckan.. ringa o få tag i min förbannade exchef också för arb givarintyg.. lr kan man få d från lönekontoret?

    ska ringa sös lönekontor också o få arbetsbevis därifrån samt från k.s också.. måste ha arbgivarintygtet fort som fan så jag kan skicka d till a-kassan så jag kan få nå pengar.. har ont i magen över allt som ska fixas.. känns som jag inte hinner nåt ju..

  • mossan

    fittan svarade.. hon höll m om att d var omoget gjort av henne o att d var därför hon bad om ursäkt nu. o hon hoppas allt e bra..

    skrev nu att jag var nyfiken dels på vad problemet var från början o dels vad som fick henne o ändra sig nu?

    hon sa ju aldrig vad som var fel från början.... vill veta det...

    d var att hon inte kunde skilja på att jag var svensk o inte turk ( som hon e) o inte behandlar mina gäster på samma sätt.. hon var inte van d.. d var ju inte första gången som hon var hos mig så hon borde ju ha insett d tidigare..

  • mossan

    amira sitter o killar mig under fötterna här nu.. dags o ge henne middag så mina fötter får vara ifred.

  • Skakis

    Kikar in esväng och tackar för alla gratulationer.

    Thelise är underbar. Nova skrek från första stund och det höll i sig i flera månader T ligger och spanar, äter och sover. Och skiter kanske ibland
    Och så det bästa av allt. Vi kan amma!

    Morfar var här innan med present. Kläder som passar Nova Varför köpa smått när det finns saker att växa i

    Diana - Genomtänkt present. Håller med om att det är onödigt att ljuga. Särkilt om saker som är uppenbara. Det blir så pinsamt.


    Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!