• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • MyFine

    Provade själv att smaka den vanliga, och det var ju vedervärdigt. Usch.
    Men det ska väl finnas kåvepenin i tablettform eller? Det borde ju vara lättare, bara krossa en och blanda ner i en sked med kräm eller yoghurt?

  • Hilti

    Precis Ozzan, nåt sånt vil vi ha, men det finns visst inte.

    Du skal bare se Max med den store paniken i ansiktet. Tycker faktisk synd om honom. Har even prövd å förklara at det er medicin han må ha for å bli frisk, men han spyr så fort det kommer in i munnen.

    Jaja, ferdig gnälld om det. Jeg får vente å se hva de kommer hem med


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • mossan

    nu vet jag vad vi ska göra idag... 

    vi ska gå hit: http://www.barnadiset.se/

    men jag tror d blir bäst o gå efter middagsluren.. då kan hon leka o stoja så somnar hon gott ikväll o jag kanske kan få läsa en tidning ifred o ta en fika o ta d lugnt bara.. bra för oss båda.
    O d bästa av allt e att d ligger i högdalen ju.. bara 5 min promenadväg härifrån..

  • MyFine

    Jaa, jag vet precis hur det är.. Man känner sig som världens elakaste!
    I början (när vi hade den vanliga) så började Hampus gråta så fort han fattade att det var dags för medicinen.. och -precis som Max- så kräktes han oxå upp allt.

  • mossan

    amira brukade hålla för munnen så fort hon såg medicinsprutan.

    känns som man borde gå iväg redan nu med henne men då blir vi där så kort tid.. på lekstället alltså, så d e bättre att hon sover först hemma o sen.

    Hon e bara för mkt just nu amira.. gnäller över allt här hemma.. o jag e också gnällig ju.. bra kombination.. NOT..

    helst ska jag leka ÅT henne.

  • Aros

    Hilti: stackars Max. Vet så väl hur vidrigt kåvepeninet är. Men vad ger ni honom det med? Det finns medicinsked. Den funkade rätt ok här. Den håller ner tungan och ser till att det kommer långt bak i halsen. På så sätt känner han inte smaken lika mycket. Det fungerade bättre än med medicinsprutan på Agaton iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Missix

    Det finns tabletter till små barn men krossar man dom så smakar dom lika illa som flytande. Så barnet måste fatta innebörden av att lägga den på tungan och svälja den med vatten.
    Det är 125 mg som är dom minsta. Puttesmå. Ca en cm lång bara. Jag fick såna till Jesper när han var liten och var riktigt öronbarn. Fick inte i honom flytande heller så jag fick såna. Dom funkar kanon!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Hilti

    Aros, vi har testad medicinsked og spruta, men han klarer bare inte av det. Tim ringde nyss og vi har fått pulver som nesten ikke smaker nåt, men som kan blandes med fruktmos eller kräm


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • Braxton

    Godmorgon.

    Tack för alla kramar och råd.

    Nån frågade om snickarn tar hand om mig.. Han är underbar. Sa igår att du behöver inte känna press på att du ska orkar ha sex med mig..vi tar det när du är redo. Under tiden kan vi mysa ändå med kramar å bad å levande ljus. och sitta i soffan å glo på film. ( Ja gsåg 3 filmer igår! sahara, cinderella man och 40 år å oskuld)
    DET är en sak som jag har haft jätteångest för på sistone. Jag jobbar 75% J är hos mig mkt av min lediga tid. Har inte haft ork eller lust till sånt samliv. Han har försökt å ajg har nobbat- om å om igen. Men dåligt samvete som följd och panik- hur länge orkar han?

    Jag ska absolut kräva terapi också. Vill veta vad som är så jäkla fel i min själ. Eller om det beror på att det fattas dopamin i hjärnan.

    Moja, tack. Vi kanske kan träffas snart igen, när jag har fått liiite mer ork? Gå ut och gå med eller utan barnen eller nåt.

    Och GRATTIS Skakis!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!