• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    fan d gick för fort där..

    polisanmälan kom inte i posten idag heller.. undrar om man kan ringa o få gå till närmsta polisstation o hämta den lr???  orkar inte vänta längre.. har väntat sen i söndags när de snodde mobilen. Vill ha ny mobil NU.. orkar inte vara utan..

  • mossan

    ringer polisen nu o frågar dem varför inte anmälan kommer nångång.. så svårt ska d väl inte vara.. hade jag gått in på en station o gjort anmälan hade jag fått den med mig direkt ju..

    bara de inte tror jag luras för att jag har så bråttom o bara vill ha ut en ny på försäkringen..

    när jag anmälde amine fick jag ju anmälan m mig direkt.. jag ringde o anmälde mob förlusten i söndags kväll o fortf har d inte kommit nån anmälan ju..

  • mossan

    KAN gå till station o få den i handen.. skönt.. ska bara äta nu o så åka iväg.. till polisstationen o sen till the phone house så de kan fixa en ny mob åt mig, vet inte om jag får den idag direkt men d e en början iaf...

  • mossan

    nähäpp inte ens d lyckades jag med en så fjantig placering.. så var jag för långsam..

  • mossan

    ozzan- d var den tid d tog för mig.. vilka klantskallar då..

  • mossan

    ska nu slänga i mig mat o sen rusa iväg till polisstationen på söder.. fanns en vid globen men d vet d katten var den e så jag skippar den o tar den jag känner till o sen iväg till the phone house m anmälan i högsta hugg.. hoppas såååååååå att jag får ny mob redan idag..

  • mossan

    ylle- om d e mkt äldre barn så e d kanske lite lamt för dem m naturgodis.. om de redan börjat äta vanligt godis alltså.. men annars tycker jag d funkar bra.

    ger mig av nu..

    hejar på tanten lite först..  heja heja..

    tittar såklart in när jag kommer hem för o se om d kommit fler bebisar i tråden ännu..

  • mossan

    fan vad spännande m tants liveförlossning..

    hoppas allt går bra.

    fick en lånetelefon från the phone house.. bättre än o vara utan..

    jag e redan så less på dessa resor till o från dagis.. orkar inte mer..

    amira har ätit i tid ikväll iaf o ska snart sova.. nu cyklar hon runt lite på sin trehjuling o nalle e på i bakgrunden.

    ingen aning om vad JAG ska äta ikväll.. pizza hade ju varit gott men jag kan inte   gå hemifrån när hon sover ju.. o hon fick d sista av stroganoffen från igår till middag så jag vet inte alls vad jag ska hitta på..
    tänkte på varma mackor.. men jag har inga tomater.. fasen vad svårt d ska vara o hitta på en jäkla maträtt... men jag e så fruktansvärt trött efter allt resande.


    Diskmasin

  • mossan

    Diskmaskin vill jag också ha.. men då jag måste välja mellan det o tvättmaskin för jag får inte plats med både och i lgh.. o tvättmaskin har jag större nytta av än diskmaskin.. jag KAN diska när amira sover men jag kan INTE tvätta.. så d får bli en investering i en tvättmaskin här..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!